lav45 4 Napisano Octobar 1, 2020 U prolazu, 55 postova Lokacija: Beograd, Novi Beograd Motocikl: Suzuki Freewind XF 650///Honda NSC50R 2016 Prijavi odgovor kao problematičan Potrebna mi je pomoć ako neko može da pošalje iz Louisa. Mnogo bi mi značilo. Buy Louis Weather Protection Universal | Louis motorcycle clothing and technology WWW.LOUIS.EU Buy Louis Weather Protection Universal at Louis Moto for a great price. Top brands ✓ Great selection ✓ No risk ✓ Free returns ✓ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JohnyBravo 55 Napisano Octobar 1, 2020 U prolazu, 85 postova Lokacija: Nis Motocikl: Honda XL650V Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Imas temu bas oko pitanja narucivanja iz Louisa: https://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/50690-roba-iz-luisa/#comments Ima i nekih koji rade bas narucivanje: Akos - senta 0631012879 Sekula 0649334444 - za njega koliko vidim stoji da ne radi u poslednje vreme. Moto centar Gajic 063/666334 iz Krusevca - Sa ovim likom sam ja licno saradjivao, narucio mu i poslao mi na kucu, ja samo platio. Svi oni imaju neke varijante kada kupe robu, sad da li je na akciji ili nije, da li vracaju pdv ili sta vec, pa na to da li ce da ti obracunaju i procenat koji uzimaju ili nece... Najbolje, pozoves, pitas sta kako, dogovoris, narucis. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lav45 4 Napisano Octobar 2, 2020 U prolazu, 55 postova Lokacija: Beograd, Novi Beograd Motocikl: Suzuki Freewind XF 650///Honda NSC50R 2016 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na brzom odgovoru! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 1974 Napisano Februar 13, 2021 Skuteras, 3696 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Da l nece neko da porucuje nesto iz Luisa? Imam neku glupost od 5 evra, pa da ne cimam ljude samo za to. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...