Kengurrrr 0 Napisano Avgust 21, 2008 Zainteresovan, 582 postova Lokacija: Beograd/Avala Prijavi odgovor kao problematičan Da je moguce sresti na 500 metara 3 IMBECILA ne jebu ni 2% motoriste...!!!!!! Vracam se sa kanarevog i idem ka mostu za Vidikovac i na okretnici na miljakovcu(nisam siguran koji autobus okrece tu) i baja vidi i mene i nekog momka i "ladno krece sa autobusom da izlazi sa okretnice,ja mu vec "ebem sve po spusku kroz kacigu i pretim a on u fazonu JBG kad si na motoru...... Pre toga me na raskrsnici isece auto skola,instruktor sa devojkom nekom skrece kao da me nema(posle zasto ginemo kada nas imbecili obucavaju,izvinjavam se izuzecima),i posle kod mosta opet AUTO SKOLA!!!!! :o :o :o :o Znaci ja ne verujem,i prestacu da vozim motor i kupujem tenk.... Sokiran sam....... :-X A inace momak koji isao iza mene vozio je belu yamahu da li FZ ili MT nisam siguran,NEKED,momak u full opremi.....Svaka cast za opremu ovo ne vidjam svaki dan na ovoj vrucini......Mozda je kolega sa foruma..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 7512 Napisano Avgust 21, 2008 Drug član, 3124 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan A ja ne mogu da verujem da se cudis . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Wolflord 15 Napisano Avgust 21, 2008 Zainteresovan, 870 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: Suzuki XF650 Freewind Prijavi odgovor kao problematičan Totalni kretenizam! Nikad necu razumeti ljude koji se tako ponasaju, idijoti! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Bane 212 Napisano Avgust 21, 2008 Drug član, 1126 postova Lokacija: Ljubljana, Slovenija Motocikl: ex MV Agusta 800 Brutale Prijavi odgovor kao problematičan Ja vozila auto-škole zaobilazim u širokom krugu jer se nikad ne zna ko je tu za volanom i šta ''pametno'' može da im padne na pamet. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kengurrrr 0 Napisano Avgust 21, 2008 Zainteresovan, 582 postova Lokacija: Beograd/Avala Prijavi odgovor kao problematičan Ja vozila auto-škole zaobilazim u širokom krugu jer se nikad ne zna ko je tu za volanom i šta ''pametno'' može da im padne na pamet. Da sa tim sto je ovde instruktor motao volan....... A ovo iza mene je mozda bio "uff"...... on ima belog MT...... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
crni16 1 Napisano Avgust 21, 2008 Svrati ponekad, 367 postova Lokacija: Šabac - Novi Sad Motocikl: Yamaha YZF 600 r Thundercat Prijavi odgovor kao problematičan Ja vozila auto-škole zaobilazim u širokom krugu jer se nikad ne zna ko je tu za volanom i šta ''pametno'' može da im padne na pamet. Podpisujem!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svrle 2 Napisano Avgust 21, 2008 Svrati ponekad, 229 postova Prijavi odgovor kao problematičan ja cu da pocnem da praktikujem jednu stvar,napravic nosac za kalasnjikov,pa ga ugradis na motor i montiras kalasnjikov na njega,pa kad vidis stoku da hoce da te iseku ti lepo opalis jedan rafal i da vidis kako ce da se sklanjaju,to je mnogo jeftinije od tenka. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
uff 13 Napisano Avgust 22, 2008 Drug član, 1392 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Bravo Kengure ja sam bio iza tebe Mislim da smo mu kroz kacigu u isto vreme @#$%^&* a i oboje smo mu mahali levom rukom u isto vreme pa mi to posle bilo smesno Moguce da nas nije video zbog krivine i on je malo duzi pa kad je krenuo da se ukljucuje nije mu vredelo da stane na pola jer bi blokirao celu ulicu a i sta ga briga kad je zasticen a nas ko jebe neka kocimo ako zelimo da prezivimo Meni su dobro zaskripale gume ali mt odlicno koci - ima dva diska napred sa fazera Samo sam razmisljao da li ces se okrenuti nazad za njim (jer si ti bio blizi sudaru) i vec se spremio da idem okrecem sa tobom Dobra stvar kod toga kad te autobus isece je sto je velik pa ga vidis na vreme Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kengurrrr 0 Napisano Avgust 22, 2008 Zainteresovan, 582 postova Lokacija: Beograd/Avala Prijavi odgovor kao problematičan Pa pomislio sam da je neko sa foruma,jer znam da je bila tema skoto o MT-u...... Razmisljao sam da li da se okrecem,ali jbg kad nisam takav covek ali malo je falilo da stajem....Bio sam nervozan kao pas.... A sto se tice leve ruke i kacige to je bilo sve po redu!!!!! ;D ;D ;D Krivo mi sto nisam stao da se upoznam sa tobom bio sam mnogo besan pa mi mozak nije radio........Jbg sl put..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
uff 13 Napisano Avgust 23, 2008 Drug član, 1392 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Pa uvek mozemo na neku voznju u potrazi za nesavesnim vozacima autobusa Busman sta ti mislis o tome? ;D hej opasno ti se grmi masina :o mada je malo supalj zvuk.. a izduv izgleda kao fabricki pa me interesuje jesi li ga ti otvarao i prepravljao ili je ipak neki aftermarket? Ja bih po zvuku rekao da je hand made. Inace sto se opreme tice ja sam i danas u full-u a napolju je 35 stepeni! jbg zato sam posle pada sa honde na ibarskoj pri 150km/h i kotljanja od 15 metara po trotoaru samo ustao i otresao prasnu sa sebe [move]Bolje ZNOJAV nego KRAVAV[/move] poruka za mlade narastaje i nove bikere Pablo ocekujem javnu pohvalu ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kengurrrr 0 Napisano Avgust 23, 2008 Zainteresovan, 582 postova Lokacija: Beograd/Avala Prijavi odgovor kao problematičan imas od mene pohvalu! ;D ;D Fabricki ali je otvoren skroz tj SUPALJ!!!! ;D Tako sam ga uzeo..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abdullah100k 8 Napisano Avgust 23, 2008 IRON WILL, 972 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Voleo bih da imam motor Prijavi odgovor kao problematičan Pa uvek mozemo na neku voznju u potrazi za nesavesnim vozacima autobusa Busman sta ti mislis o tome? ;D hej opasno ti se grmi masina :o mada je malo supalj zvuk.. a izduv izgleda kao fabricki pa me interesuje jesi li ga ti otvarao i prepravljao ili je ipak neki aftermarket? Ja bih po zvuku rekao da je hand made. Inace sto se opreme tice ja sam i danas u full-u a napolju je 35 stepeni! jbg zato sam posle pada sa honde na ibarskoj pri 150km/h i kotljanja od 15 metara po trotoaru samo ustao i otresao prasnu sa sebe [move]Bolje ZNOJAV nego KRAVAV[/move] poruka za mlade narastaje i nove bikere Pablo ocekujem javnu pohvalu ;D Posle tebe bez opreme ne idem... ni na beer fest ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boško 24 Napisano Avgust 24, 2008 Svrati ponekad, 140 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Napisao sam ovo i na drugoj temi pa evo i ovde da prekopiram. Vidi kumovi su mi se vratili iz Svedske pre nedelju dana i pricaju mi sta su videli:Deo grada gde su radnje za kupovinu na izlozima slike dvojce tipova a ispod slika upozorenje ONI KRADU. Zamislite da mi koji smo na motorima napravimo akciju slikanja samo da se vidi tablica i fotokopije malo rasturimo po gradu. Sa natpisima : PAZNJA SECE MOTORISTE ,JURI DA UDARI MOTORISTU,ITD Kod nasih ljudi vise ni batine a ni kazne ne deluju,tako da blam mislim da moze jos da utice. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1973 Napisano Avgust 24, 2008 Aktivirao se na času, 3281 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: Tamić XL-1000V Prijavi odgovor kao problematičan Jes' da je hejtovanje , ali je odlična ideja! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 2228 Napisano Avgust 25, 2008 Vlasnik sajta, 5389 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Pa uvek mozemo na neku voznju u potrazi za nesavesnim vozacima autobusa Busman sta ti mislis o tome? ;D hej opasno ti se grmi masina :o mada je malo supalj zvuk.. a izduv izgleda kao fabricki pa me interesuje jesi li ga ti otvarao i prepravljao ili je ipak neki aftermarket? Ja bih po zvuku rekao da je hand made. Inace sto se opreme tice ja sam i danas u full-u a napolju je 35 stepeni! jbg zato sam posle pada sa honde na ibarskoj pri 150km/h i kotljanja od 15 metara po trotoaru samo ustao i otresao prasnu sa sebe [move]Bolje ZNOJAV nego KRAVAV[/move] poruka za mlade narastaje i nove bikere Pablo ocekujem javnu pohvalu ;D Hehe tako treba! Ponasanje za primer svima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
verovatno_lud 0 Napisano Avgust 25, 2008 U prolazu, 58 postova Lokacija: Srbija,Beograd,Vozdovac, Brace Jerkovic Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi "uff" je uvek u full opremi, znam sigurno! Evo jedan veliki pozdrav za njega A secam se kad je mog keeway speeda dovozio iz salona do moje kuce sa full opremom koja kosta vise od mog motora, haha e to mi je bilo smesno ;D Izvinjavam se za off Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kengurrrr 0 Napisano Avgust 25, 2008 Zainteresovan, 582 postova Lokacija: Beograd/Avala Prijavi odgovor kao problematičan Uff-ov post na NASLOVNU STRANU!!!!!!!!!!!!!!!!I slika OBAVEZNO.....!!! ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
verovatno_lud 0 Napisano Avgust 25, 2008 U prolazu, 58 postova Lokacija: Srbija,Beograd,Vozdovac, Brace Jerkovic Prijavi odgovor kao problematičan Uff-ov post na NASLOVNU STRANU!!!!!!!!!!!!!!!!I slika OBAVEZNO.....!!! ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Avgust 25, 2008 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan Pa uvek mozemo na neku voznju u potrazi za nesavesnim vozacima autobusa Busman sta ti mislis o tome? ;D Na odmoru sam jos par dana, zovite kad krenete u akciju !! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kengurrrr 0 Napisano Avgust 25, 2008 Zainteresovan, 582 postova Lokacija: Beograd/Avala Prijavi odgovor kao problematičan Na odmoru sam jos par dana, zovite kad krenete u akciju !! To je sigurno bio BusMan.......Cim se odmah ogradjuje da je bio na odmoru.... ;D ;D ;D Ajde tema LOCK dosta OFFnja......... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Avgust 25, 2008 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan ... i na okretnici na miljakovcu(nisam siguran koji autobus okrece tu) i baja vidi i mene i nekog momka i "ladno krece sa autobusom da izlazi sa okretnice... To je sigurno bio BusMan.......Cim se odmah ogradjuje da je bio na odmoru.... ;D ;D ;D Haahaaaa... dobro citas izmedju redova... ... iako ja napisah samo jedan ;D ...ma produzili 23-ojku, sad posle Vidikovca nastavlja do Miljakovca. Bio mi to prvi dan na novoj okretnici, pa dok se naviknem. E sad, nemoj uopste da razmisljas da me juris, slaba vajda. 12.000 ccm i 310ks je za tvoju R6 ipak previse, tako da... ;D Salu na stranu, cuvjte se momci. Neverujte vise i sami sebi! Tesko je 'danas' ocekivati da nas neko postuje kao ravnopravne ucesnike u saobracaju, kad je 'covek' u ocima coveka totalno degradiran. Vidimo se na dzadi od prvog septembra. Pozdrav. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
johnynovak 5 Napisano Avgust 26, 2008 Svrati ponekad, 471 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan ja potpisujem da je UFF uvek u punoj opremi ps: ali se ponekad smekerise u pantalonicama i beloj kosuljici ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kengurrrr 0 Napisano Avgust 26, 2008 Zainteresovan, 582 postova Lokacija: Beograd/Avala Prijavi odgovor kao problematičan Haahaaaa... dobro citas izmedju redova... ... iako ja napisah samo jedan ...ma produzili 23-ojku, sad posle Vidikovca nastavlja do Miljakovca. Bio mi to prvi dan na novoj okretnici, pa dok se naviknem. E sad, nemoj uopste da razmisljas da me juris, slaba vajda. 12.000 ccm i 310ks je za tvoju R6 ipak previse, tako da... Salu na stranu, cuvjte se momci. Neverujte vise i sami sebi! Tesko je 'danas' ocekivati da nas neko postuje kao ravnopravne ucesnike u saobracaju, kad je 'covek' u ocima coveka totalno degradiran. Vidimo se na dzadi od prvog septembra. Pozdrav. Znao sam ja da mi je poznat..... ;D Znam ja vas vozace autobusa,posebna ste rasa..... Znam i jednog sa Avale koji vozi u lasti a nisam ga video mesec i po dana.......Mozda ga znas Zoki fenser...... ;D Pre je vozio sirovu snagu KAWU a sada jase R1..... Inace rekao je da te pozdravim i malo cacnem nekom porukom.... pozdrav..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
uff 13 Napisano Avgust 27, 2008 Drug član, 1392 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan ja potpisujem da je UFF uvek u punoj opremi ps: ali se ponekad smekerise u pantalonicama i beloj kosuljici ;D ;D pa moram po malo jbg imam beli motor i belu kacigu pa jos kad obucem i fency kosulju iste boje... ali necu vise - dao sam kacigu da se uradi air brush pa nisam vise u fazonu kad nosim crnu na glavi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
verovatno_lud 0 Napisano Avgust 27, 2008 U prolazu, 58 postova Lokacija: Srbija,Beograd,Vozdovac, Brace Jerkovic Prijavi odgovor kao problematičan ja potpisujem da je UFF uvek u punoj opremi ps: ali se ponekad smekerise u pantalonicama i beloj kosuljici ;D ;D pa moram po malo jbg imam beli motor i belu kacigu pa jos kad obucem i fency kosulju iste boje... ali necu vise - dao sam kacigu da se uradi air brush pa nisam vise u fazonu kad nosim crnu na glavi A tek da ga vidite kad vozi crvenog pezoa...fensi pantalonice i crvena fensi kosuljica ;D decko se uklapa i u eksterijer auta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...