Ilke87 0 Napisano Septembar 30, 2020 U prolazu, 3 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Keeway f-act 50 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima,i prvo da se zahvalim na postojanju ovakvog sajta. Naime,niv sam u svetu skutera i od skoro ponosni vlasnik Keeway f-akt 50 skutera koji mi je odmah prirastao za srce. Nadam se dobrom druzenju i diskusijama,jer ivde sam da naucim po nesto o dvotickasima i naravno da se druzimo. Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blueser 2397 Napisano Septembar 30, 2020 Analog Man, 341 postova Motocikl: Nisam član od 28.10.2022. Prijavi odgovor kao problematičan Lepo predstavljanje. Okači sliku "makine". Pozdrav. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 10314 Napisano Octobar 1, 2020 Ne silazi, 2357 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, i dobrodosao ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...