leonardo22 0 Napisano Septembar 27, 2020 U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan Koji motor predlazete do 1500e da je sportski tip polozio sam za A2 ali bi da krenem zapocetak sa 125 kubika do sada sam vozio samo skuter inace za oko su mi zapale honda nsr i aprilia rs 125 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Septembar 27, 2020 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Predlazem da prvo iscitas pravila foruma, stavis ponesto o sebi u profil, da se onda predstavis u odgovarajucoj temi, iscitas "mali milion" tema sa istim pitanjem, pa da se tek onda nadas da ce ti neko odgovoriti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PremieRacing 2980 Napisano Septembar 28, 2020 Drug član, 1174 postova Lokacija: New Now Motocikl: Uly Prijavi odgovor kao problematičan Black son strikes again Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko011 2457 Napisano Septembar 28, 2020 SuperStar, 1098 postova Lokacija: Ćićevac Motocikl: MonsteR Prijavi odgovor kao problematičan r1, početnički motor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cr4zyzola 859 Napisano Septembar 28, 2020 46, 619 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pre 7 sati, PremieRacing je napisao: Black son strikes again Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Septembar 29, 2020 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Mrzelo me da trazim sliku... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...