RaS 1754 Napisano Septembar 26, 2020 Drug član, 755 postova Lokacija: sokobajna Motocikl: nekad Prijavi odgovor kao problematičan Na prodaju Meindl Maine XCR Goretex duboke cipele. Ko ne zna, radi se o vrhunskom nemačkom brendu. Imam nekoliko pari obuće te marke, preudobne su i traju mi godinama. Veličina piše UK 7, dužina gazišta je 25,5cm. Dakle 40-40,5. Solidno su očuvane, jako lagane, nigde nisu ispucale ni pocepane. Đonovi bez oštećenja, nisu odrani ni potrošeni. Nemaju uloške. Pazario sam ih letos polovne na oglasima za 3600, al' su mi male jbg. Zamalo. Cena za kolege simbolična - dve crvene, da ne stoje kod mene džabe. Kontakt preko poruka, šaljem kurirom po želji. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RaS 1754 Napisano Octobar 8, 2020 Drug član, 755 postova Lokacija: sokobajna Motocikl: nekad Prijavi odgovor kao problematičan Ne kontam, da nije puno 2000? Aj još jednom da probam da ih nahvalim... Cipele su skroz ok, nisu nigde oštećene, ne smrde, imaju gtx membranu, dakle ne puštaju vodu... Ja bi ih ladno nosio, al su mi tesne jbg. Znači navali narode, ost'o samo jedan par. Mogu za na brdo, mogu za po gradu, po jesenjem blatu, zimi po lapavici, mogu za na pecanje, za u drva, štalu, svinjac... Šta ko ima... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca bre 350 Napisano Octobar 8, 2020 Svrati ponekad, 247 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Sprint princ pa Yamaha virago 500 Prijavi odgovor kao problematičan Ja bi ih uzeo da su 44-45 , jbg. Super cena za extra stanje ali pre pre premli br. Vecina nas smo nogati ... Srecno sa prodajom. 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...