RS 132 Napisano Septembar 22, 2008 Safety bike, 954 postova Lokacija: Beograd - Cerak Motocikl: nekad RS250 i AA500 Prijavi odgovor kao problematičan Posmatrajuci vozace i nacin voznje po Srbiji, mislim da se dosta sve promenilo u proteklih 5 godina. Nekako sve ide na bolje. Ja sam cak u tripu da je to i delom jer su popravke automobila mnogo skuplje zbog racunara u njima, a mi vozimo ono sto je svaba vozio 200.000km pa bacio. Sada uglavnom divljaju sa suzama GSI ( one koje se nisu raspale ), BMW (starijim od 15godina) i sa sluzbenim automobilima. Znaci kompleksasi. Ostaju takodje i "crni" kamioni sa EURO 0 stantardom Koji ivoze za sloganom JACI SAM I TRUO SAM PA AKO HOCES UDARI ME !!! Opet, nesto se desava, ali sada ce valjda opet neki izbori , pa ni milicije na ulicama nece biti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RSVMillenian 228 Napisano Septembar 22, 2008 Drug član, 1140 postova Lokacija: Chicago, IL USA Motocikl: 2007 Triumph Daytona 675 Prijavi odgovor kao problematičan Iz razloga sto su se takve potere uvek zavrsavale tragicno, cesto i za druge a ne samog begunca, u mnogim americkim drzavama (npr Floridi i Kaliforniji) je policajcima zabranjeno da zapocinju takve potere. Moram malo u OFF. Uh, neznam kako da ti odgovorim ali si totalno omanuo u krivu. U Kaliforniji se dnavno desava po nekoliko high speeed potera, toliko su popularne da se prekidaju TV programi da bi se pratilo uzivo a sto je najgore postoje i SMS servisi koji te obavestavaju kada je takva potera u toku. Tacno je da je u nekim sredinama nevezznim za zakon drzave, ostavljeno policiji tj dispecerima da procene da li je potrebno pokretati ili nastavljati poteru. U Chicagu, chikaska policija se ne petlja u to jer koliko god da jurio neces daleko, sto zbog guzve sto zbog blokade koja te negde ceka. Sto se tice nasih presretaca samo napred to su odavno trebali da uvedu. Nikad mi nije bilo jasno kako nasi ljudi mogu i zele da postuju propise kada su van svoje zemlje ali cim udju u Srbiju ponasaju i voze se kao idioti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Crni Leptir 199 Napisano Septembar 23, 2008 Free Rider, 126 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki En 500 Prijavi odgovor kao problematičan Nikad mi nije bilo jasno kako nasi ljudi mogu i zele da postuju propise kada su van svoje zemlje ali cim udju u Srbiju ponasaju i voze se kao idioti. To si dobro primetio. Cudno je takodje i to kako svi pljuju po policiji zbog mita i korupcije, a 99% vozaca ce prvo pokusati da podmiti policajca ako moze, praveci i sami na taj nacin krivicno delo davanja mita. U vezi sa tim otvorio sam novu temu ovde. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
benjamin 9 Napisano Septembar 23, 2008 Zainteresovan, 695 postova Prijavi odgovor kao problematičan evo upravo sam ispred zgrade vlade (siv I ) na onom platou gledao testiranje presretača passat, novi ... crni ... znam i table dakle, tu su Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shejtan 378 Napisano Septembar 23, 2008 Drug član, 1893 postova Lokacija: NBGD Motocikl: XRV 750 Prijavi odgovor kao problematičan evo upravo sam ispred zgrade vlade (siv I ) na onom platou gledao testiranje presretača passat, novi ... crni ... znam i table dakle, tu su Pazi da nece da nose te table ;D ;D ;D Imaju u gepeku tablice svih gradova ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vladamir 9 Napisano Septembar 23, 2008 Zainteresovan, 953 postova Lokacija: Bliski Istok Prijavi odgovor kao problematičan Jel to po zakonu ili ono, my name is Bond, James Bond? ;D ;D ;D Jos ce ispasti da je najbolji posao u policiji... joj zivote... LUTALICO! A lepo me baba terala da ucim za popa a ja se pravio pametan... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shejtan 378 Napisano Septembar 23, 2008 Drug član, 1893 postova Lokacija: NBGD Motocikl: XRV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Jel to po zakonu ili ono, my name is Bond, James Bond? ;D ;D ;D Jos ce ispasti da je najbolji posao u policiji... joj zivote... LUTALICO! A lepo me baba terala da ucim za popa a ja se pravio pametan... Ako mislis na tablice, JESTE :o Kao i tajne sluzbe, i MUP moze da stavi razlicite tablice ne isto vozilo. UNDERCOVER postoji od pre par godina i u zakonu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlajabgd 9 Napisano Novembar 2, 2008 Drug član, 1193 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan cesto putujem kolima kroz hrvatsku,gde vec rade presretaci, tamo se vec zna koji su to automobili (srebrna mecka) a i na sajtovima su ih vozaci detaljno opisali. ako i vozim brze od 130 ,cim primetim da mi se priblizava neki auto smanjujem brzinu, dok me ne prodje. inace i oni tolerisu 10% prekoracenja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
igor-ns 96 Napisano Novembar 2, 2008 Svrati ponekad, 272 postova Lokacija: NOVI SAD Motocikl: trenutno bez Prijavi odgovor kao problematičan U Hr, koliko cujem, na auto-putu tolerisu voznju do 150 i cak do 160 km/h. Presretaci sluze za kaznjavanje vozaca koji voze 180 i 200 km/h+. E, zato sam ja na niskom auto-putu, pre nego su sklonili radare, u mesec dana 2x platio kaznu za 140 i 142 km/h!! A cujem da su se od skora vratili... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GixxerK6 820 Napisano Novembar 3, 2008 Drug član, 1441 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 1290 SDR V3 Prijavi odgovor kao problematičan Ja bih rekao da je za bilo koji auto 160km/h veoma prihvatljiva brzina za kretanje po autoputu, dovoljno je brzo i brzo se stigne. Ko voli brže neka snosi rizik da bude kažnjen. Mislim da je 130km/h možda ipak malo presporo za ozbiljan autoput i za auta nove generacije od po 2000ccm pa i za ova slabije počev od 1400ccm koji već sada imaju po 110ks Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vladica69 9 Napisano Novembar 3, 2008 Zainteresovan, 655 postova Lokacija: Predsednik FREE WHEELS-a VEL.PLANA Motocikl: XL 1000 V Varadero, crni Prijavi odgovor kao problematičan Auto vozim onoliko koliko je dozvoljeno znakovima ali kad sednem na motor vec ne postujem.Najbolja putna brzina(motorom) mi je oko 170km na sat!Vazi za auto-put!Sto znaci da necu da imam problema sa presretacima! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misko_kolo 1302 Napisano Novembar 4, 2008 Nadrkani komšija, 1231 postova Lokacija: Đeram Motocikl: Bandit 1200S Prijavi odgovor kao problematičan Koliko ja znam, osim superba i pasata, imamo crnu 607-icu, crnu i srebrnu BMW 5-icu, a javljamo ako saznamo za još neki auto. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Danilo82 8 Napisano Novembar 6, 2008 U prolazu, 74 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200R DUCATI Streetfighter 1098 Prijavi odgovor kao problematičan Osim sto su me zaustavili jednom u VW Passatu, Kum i ja smo ih videli u crnoj Skodi Superb.. na "autoputu" BG-NS pretekao sam ih sa cca 130kmh i pogledao sam u taman prozor i mahnuo..i sta ce ljudi mahnuli i oni nama..i iskljucili se pre mosta na Beskoj.. ))) Mala nam je zemlja.. ))) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...