Simon69 671 Napisano Septembar 25, 2020 Drug član, 1125 postova Lokacija: Mladenovo Motocikl: KTM 660 SMC & KTM 1190 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan KTM je posle Indije krenuo i na kinesko trziste. Dogovorili su stratesku saradnju sa CF Moto, najvecim kineskim proizvodjacem i evo prvog proizvoda. Da im ide ide, i mislim da znaju sta rade, i Habsburgovci i Kinezi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan Budjevac 432 Napisano Septembar 26, 2020 Svrati ponekad, 211 postova Lokacija: Arandjelovac Motocikl: KTM 1290 Super Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Cista kopija RT-a i prst u oko, ali svakako nisu dorasli tom poduhvatu... A kad sam video prenos na lanac na ovolikom motoru, smucio mi se zivot. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stilgar 1264 Napisano Septembar 27, 2020 Drug član, 830 postova Lokacija: Beograd Motocikl: motora bez trenutno Prijavi odgovor kao problematičan A jes nerviraju ovi detalji, koji su copy-paste sa BMW. Tempomat isti kao kod BMW, zadnja svetla...Čemu to, stvarno ne znam..Sent from my Huawei Mate20 Pro using TapatalkPa kinezi ih prave i za bmw. Naprave više komada, alat imaju... 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProMaster 8881 Napisano Septembar 27, 2020 Drug član, 1893 postova Lokacija: BG-LE Motocikl: Tracer 900 124ccm Prijavi odgovor kao problematičan Pa ne pravi CF moto za BMW komponente, kao da su u fazonu da će neko zbog tih stvari da kupi od njih motor, a ustvari možda bude i drugačije i deluje kontraproduktivno.Prenos preko lanca je zbog agregata iz KTM-a, uparivanje sa drugačijim prenosom je verovatno ili neizvodljivo ili neisplativo. Uostalom kao da je bitno, ionako ih je već srpsko stručno moto mnjenje osudilo na propast. Kineske majke plaču, deoničari otišli da se obese, vlasnici CFMoto motora širom sveta ih bacaju u reke i provalije...Sent from my Huawei Mate20 Pro using Tapatalk 4 8 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zemunac72 1453 Napisano Septembar 27, 2020 munZe konZa, 765 postova Lokacija: Zemun Motocikl: R1200GS adventure Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj motor me podseca na Rusku ladu,onu namunjenu,Kalinu. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali_zmaj 1281 Napisano Octobar 1, 2020 prisutan, 1140 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: keeway cruiser 250,KLE 500,BMW K75, ZEPHYR 750,CBF 1000 BENELLI TRK 702 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2428 Napisano Octobar 1, 2020 Andragog, 4993 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan CF pravi kvalitetne motore...ne verujem da će biti loš... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Danen 2 Napisano Octobar 2, 2020 U prolazu, 4 postova Prijavi odgovor kao problematičan KTM agregat, WP semi active vesanje, Brembo kocnice, Bosch cornering ABS i traction control, modovi voznje, podesavanje suspenzije na dugme u zavisnosti koja je opterecenost, da li sam, da li sa suvozacem i opremom, cruise control. U sustini sve sto ima i jedan ozbiljan evropski motorcikl od potpuno istih proizvodjaca. Sta ostaje, kineski tockovi, ram i plastika? Neverujem da ce ovo biti los motor, ali o cijeni ispod 10k moze samo da se sanja. Ovo ce biti mnogo skuplje. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Simon69 671 Napisano Octobar 2, 2020 Drug član, 1125 postova Lokacija: Mladenovo Motocikl: KTM 660 SMC & KTM 1190 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Sa cenom ispod 10k bi bio dugacak red cekanja na njega. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
СајберГастарбајтер 2716 Napisano Octobar 2, 2020 .., 1740 postova Prijavi odgovor kao problematičan treba da otvorimo kladionicu.... ja stavljam na 12k realno 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Simon69 671 Napisano Octobar 2, 2020 Drug član, 1125 postova Lokacija: Mladenovo Motocikl: KTM 660 SMC & KTM 1190 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Pre 6 sati, СајберГастарбајтер je napisao: treba da otvorimo kladionicu.... ja stavljam na 12k realno Pratim.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10523 Napisano Octobar 2, 2020 Hronični Motociklopata, 7332 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Ako budu isli s cenom mnogo preko 10.000e nece to niko kupiti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
СајберГастарбајтер 2716 Napisano Octobar 2, 2020 .., 1740 postova Prijavi odgovor kao problematičan Gledaj novi RT je 19 900 to jest 20k. Kinez za 12k je dobra kupovina za srednju klasu u zemljama u razvoju, kojima je mnogo da dobace do 20k. Po specifikacijama ne znam kako da ga ubudze u 10k evra. Cim udju u igru Brembo, WP, KTM pogonska jedinica ili sta vec, nije to vise vaubau chau za tri crvene. Komponente imaju svoju cenu, koja je ista dal' bio kineski motor ili italijanski ili austrijski. 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10523 Napisano Octobar 3, 2020 Hronični Motociklopata, 7332 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Džabe sve to kad nemaju ime tj brend, zato treba CENOM i solidnim kvalitetom da se probiju na tržište, može motor da se vozi i bez skupih delova kao Brembo i WP, pogledaj Japance, šta im fali. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 16961 Napisano Octobar 3, 2020 Integrisan, 5017 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pouzdanost, cena i izgled, na to treba da hvataju kupce. Ako bude samo 1000e jeftiniji od konkurencije, nema od toga nista. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shlem 8435 Napisano Octobar 3, 2020 Drug član, 380 postova Lokacija: Ravni Banat Prijavi odgovor kao problematičan Ako se porede cene CF modela sa konkurencijom, biće to nekih 25% (max) jeftinije, sa više opreme nego što nude ostali proizvođači. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krmco 2637 Napisano Octobar 3, 2020 Drug član, 1004 postova Lokacija: Beograd,Zvezdara,Ub Motocikl: yamaha super tenere 1200 Prijavi odgovor kao problematičan KTM agregat, WP semi active vesanje, Brembo kocnice, Bosch cornering ABS i traction control, modovi voznje, podesavanje suspenzije na dugme u zavisnosti koja je opterecenost, da li sam, da li sa suvozacem i opremom, cruise control. U sustini sve sto ima i jedan ozbiljan evropski motorcikl od potpuno istih proizvodjaca. Sta ostaje, kineski tockovi, ram i plastika? Neverujem da ce ovo biti los motor, ali o cijeni ispod 10k moze samo da se sanja. Ovo ce biti mnogo skuplje.Što se tiče točkova,Čuo sam od nekog da se za nemački motor prave u KiniPoslato sa VOG-L29 pomoću Tapatoka 1 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Simon69 671 Napisano Octobar 4, 2020 Drug član, 1125 postova Lokacija: Mladenovo Motocikl: KTM 660 SMC & KTM 1190 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan On 3.10.2020. at 8:17, Biker-Boy je napisao: Džabe sve to kad nemaju ime tj brend, zato treba CENOM i solidnim kvalitetom da se probiju na tržište, može motor da se vozi i bez skupih delova kao Brembo i WP, pogledaj Japance, šta im fali. Fali im ono sto im moras zameniti kad hoces da ih poboljsas, dobre kocnice, dobro ogibljenje.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mitri 1847 Napisano Octobar 5, 2020 Rashodovani bajker, 1731 postova Lokacija: KŠ Motocikl: SunRa Shino Prijavi odgovor kao problematičan Hm, naleteh na ovu reklamu iz 2018. Ovog 650 TR-G nema u Evropi. Verovatno će i 1250 TR-G biti samo u Aziji. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...