Jump to content

Moto Zajednica

hvala Bogu, promaši me

Recommended Posts

• U prolazu, 48 postova
  • Motocikl: ZX6R, CB1000F

Ulica Kumodraška, jutro, kolovoz suv, vidljivost extra

Ja na svoje zeleno krećem, skrećem levo. IZA AUTOBUSA koji je stajao (na semaforu crveno) IZLAZI ĆURKA SA JUGOM PREKO PUNE (hoće da se uključi u moju traku)!!! Naravno da me ne vidi a ni ja nju. Moja brzina oko 40-ak km/h.

Možete da zamislite moje izneneđenje kada vam se sa boka pojavljuje hauba od auta tamo gde ne bi trebalo ni u najluđim snovima!!! Bog me je sačuvao, Ona je stala tako da me je okrznula po nogostupu suvozača. Ja sam se zaustavio par m dalje na sred kolovoza. Ona nastavlja, ladno me zaobilazi PREKO IVIČNJAKA i nastavlja dalje.

Ondak krenem ja za njom i preprečim se ispred. Silazim sa motora a ona cigara u uglu usana, kuče koje joj lapće za vret i gleda me kako da je uradila najnormalniju stvar na svetu.

E onda.... ma nije bitno. Važno je da sam ostao čitav! HVALA BOGU!!!

Drugari, samo oprezno!!!

P.S. Skica u prilogu, mada nisam najveštiji, mislim da je jasna

skica.doc

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• DR.Mr, 214 postova

Strasno hvala bogu da se dobro zavrsilo ......pozdrav tebi skica je dobra  ;D

Mada primetio sam puno zenskih vozaca na taj fazon cigara mobilni ne gleda nista i kad napravi sranje pravi se da se nista nije desilo ...

• nekrunisani kralj moto cigana, 3216 postova
  • Motocikl: 4x4

Strasno hvala bogu da se dobro zavrsilo ......pozdrav tebi skica je dobra  ;D

Mada primetio sam puno zenskih vozaca na taj fazon cigara mobilni ne gleda nista i kad napravi sranje pravi se da se nista nije desilo ...

Najgore je to sto se ne prave kao da se nista nije desilo, one stvarno misle da se nista nije desilo!!!

• Drug član, 1738 postova
  • Motocikl: Kilo Smor L8

Budala je bilo i bice, drago mi ja da nisi platio tudju neopreznost i javasluk.Opet smo na pocetku price o uvodjenju reda-zakonskim putem ;D

• Skilled Rider, 1613 postova
  • Motocikl: Pijađo Ćao

E onda.... ma nije bitno.

Heeeej,

pa svi to čekamo, preskočio si ono što je najbitnije (.e.o ji .as m.t.r .ig.ns.u u d.pe rosno, po klizavoj dasci uz pratnju bubnjeva....etc  #&${@!!xxx  :P)

P.s.: Da nisi živ, ne bih mogao to da joj saopštiš.

• Drug član, 1085 postova
  • Motocikl: Beta Xtrainer

Mislis ono Ma da  ti %$#@ %$$#^ %%$$%$$# #$%^&*^

E onda.... ma nije bitno.

Heeeej,

pa svi to čekamo, preskočio si ono što je najbitnije (.e.o ji .as m.t.r .ig.ns.u u d.pe rosno, po klizavoj dasci uz pratnju bubnjeva....etc  #&${@!!xxx  :P)

Само им ви тако... Можда нас зато и пресрећу? Све мисле прећи ћемо са реЧи на дела...  ;D

• Svrati ponekad, 199 postova
  • Motocikl: Kawasaki Er 6n

Ajde reci najbolji deo. Jesi joj se nacestitao mile nove godine. ili si se kao dzentlmen ponudio da joj legnes pred tockove pa kad vec hoce da gazi nekog da se bar ne zamara ciljanjem  ;D

• U prolazu, 48 postova
  • Motocikl: ZX6R, CB1000F

S obzirom da je ženski vozač, ostalo je samo u domenu verbalnog. Moja omiljena za ovakve prilike je : "Je**m li ti prvi red na sahrani".

S obzirom da je ženski vozač, ostalo je samo u domenu verbalnog. Moja omiljena za ovakve prilike je : "Je**m li ti prvi red na sahrani".

Sto prvi, bog te, pa tamo su uvek clanovi najuze rodbine! Sto podrazumeva dosta predjene kilometraze i propalu karoseriju :)

quote author=[Miki] link=topic=22706.msg302118#msg302118 date=1219652738]

Haha Deki je totalno u pravu.

A sto se tice cice, pa iskakao bih joj se po haubi samo tako pa neka vozi posle ko nenormalna....

:)

;D ;D ;D I poneti retrovizore za uspomenu  8)[

• U prolazu, 58 postova

Ja potpisujem da su zene najnemarniji vozaci! I zato ih treba poduciti  ;) svakoj po jedan licni instruktor, ima nas ovde na forumu celu drzavu da obucimo  ;D i naucimo  lepom ponasanju! 8)

dobro je da si ti ziv i zdrav, a za nju nemam komentara, jer svaki bi bio suvisan i verovatno vec napisan  ;)

Pozdrav

• Vozac A kategorije :D, 987 postova
  • Motocikl: Suzuki V Strom DL 650

ja kad vidim zenu za volanom sacekam da ode jedno 500-600 metara od mene da ne bi napravila kakv zijan.....opasne su one po svakom pitanju....

• Drug član, 1399 postova
  • Motocikl: Husqvarna tr650 strada abs 2014

U takvim situacijama gde izlazimo na put a nemamo preglednost od teretnog vozila mi imamo veliku prednost. Ja kada tako izlazim nagnem se i pogledam tako da mi viri samo glava a ne kao kod auta cela hauba. Kada vozim auto takve situacije izbegavam ali kada moram izlazim sto sporije mogu i ocekujem da me neko upozori sirenom ako ga ima sa druge strane. Ako izadjete od jednom niko nece moci adekvatno da reaguje.

• Svrati ponekad, 209 postova

Moram da se ukljucim u temu ,pre niz godina na auto putu pored mene prolazi gsx 1000 r jedno 20 km brze i ja ne bi bio ja da nisam povukao za njim ,desavanje je na deonici Beograd- Nis kod lozovicke cesme ,bogami uz veliku muku sam mu za petama ali nemogu da obidjem,nemacke tablice i lepa jurnjavica do naplatne rampe uz Al rudnike se tera bogami muski  imao sam jedno veoma kasno kocenje u jednoj krivini,placamo kod Naisa i prolazimo rampu, sledeca nis-ova pumpa migavac desno i ja za njim staje da dotoci gorivo skida se shoi i podkapa ispada duga plava kosa do dupeta jos uvek ja sebe ubedjujem ma stari roker i obidjem kad umalo nisam pao sa motora andjeoski lik mi se nasmeja ,odpozdravih ona je Rada roditelji rade u tom belom svetu a ona voli sve sto vole mladi :izvini sto sam te namucila ali ja tako vozim ,ma okej je sestro ja htedoh u Aleksinac da skrenem al sad je..ga .

nadam se da mi zena krisom ne posecuje BJBikers (inace sam naje.o ko zuti)

Naravucenije nisu sve pripadnice suprotnog pola bas losi vozaci .

P.S  zxr750r je otisao veoma brzo iz moga zivota , e vec tada poceo sam da razmisljam o hajabusi ili 12-ici

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja