Koki 9 Napisano Avgust 20, 2008 U prolazu, 48 postova Lokacija: BEOGRAD Motocikl: ZX6R, CB1000F Prijavi odgovor kao problematičan Ulica Kumodraška, jutro, kolovoz suv, vidljivost extra Ja na svoje zeleno krećem, skrećem levo. IZA AUTOBUSA koji je stajao (na semaforu crveno) IZLAZI ĆURKA SA JUGOM PREKO PUNE (hoće da se uključi u moju traku)!!! Naravno da me ne vidi a ni ja nju. Moja brzina oko 40-ak km/h. Možete da zamislite moje izneneđenje kada vam se sa boka pojavljuje hauba od auta tamo gde ne bi trebalo ni u najluđim snovima!!! Bog me je sačuvao, Ona je stala tako da me je okrznula po nogostupu suvozača. Ja sam se zaustavio par m dalje na sred kolovoza. Ona nastavlja, ladno me zaobilazi PREKO IVIČNJAKA i nastavlja dalje. Ondak krenem ja za njom i preprečim se ispred. Silazim sa motora a ona cigara u uglu usana, kuče koje joj lapće za vret i gleda me kako da je uradila najnormalniju stvar na svetu. E onda.... ma nije bitno. Važno je da sam ostao čitav! HVALA BOGU!!! Drugari, samo oprezno!!! P.S. Skica u prilogu, mada nisam najveštiji, mislim da je jasna skica.doc Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BladesEyeZ 15 Napisano Avgust 20, 2008 DR.Mr, 214 postova Lokacija: Pancevo Prijavi odgovor kao problematičan Strasno hvala bogu da se dobro zavrsilo ......pozdrav tebi skica je dobra ;D Mada primetio sam puno zenskih vozaca na taj fazon cigara mobilni ne gleda nista i kad napravi sranje pravi se da se nista nije desilo ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
crnamrlja 22 Napisano Avgust 20, 2008 Zainteresovan, 755 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Multistrada 950S Prijavi odgovor kao problematičan samo nek si ti dobro! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8904 Napisano Avgust 20, 2008 nekrunisani kralj moto cigana, 3216 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan Strasno hvala bogu da se dobro zavrsilo ......pozdrav tebi skica je dobra ;D Mada primetio sam puno zenskih vozaca na taj fazon cigara mobilni ne gleda nista i kad napravi sranje pravi se da se nista nije desilo ... Najgore je to sto se ne prave kao da se nista nije desilo, one stvarno misle da se nista nije desilo!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SpaVe 813 Napisano Avgust 20, 2008 Drug član, 1085 postova Lokacija: Јужни Београд Motocikl: Beta Xtrainer Prijavi odgovor kao problematičan Женама све опраштам! Уз осмех, наравно! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
saxi 740 Napisano Avgust 20, 2008 Drug član, 1738 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kilo Smor L8 Prijavi odgovor kao problematičan Budala je bilo i bice, drago mi ja da nisi platio tudju neopreznost i javasluk.Opet smo na pocetku price o uvodjenju reda-zakonskim putem ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TomoB 1618 Napisano Avgust 20, 2008 Skilled Rider, 1613 postova Motocikl: Pijađo Ćao Prijavi odgovor kao problematičan E onda.... ma nije bitno. Heeeej, pa svi to čekamo, preskočio si ono što je najbitnije (.e.o ji .as m.t.r .ig.ns.u u d.pe rosno, po klizavoj dasci uz pratnju bubnjeva....etc #&${@!!xxx ) P.s.: Da nisi živ, ne bih mogao to da joj saopštiš. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BladesEyeZ 15 Napisano Avgust 20, 2008 DR.Mr, 214 postova Lokacija: Pancevo Prijavi odgovor kao problematičan Mislis ono Ma da ti %$#@ %$$#^ %%$$%$$# #$%^&*^ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SpaVe 813 Napisano Avgust 21, 2008 Drug član, 1085 postova Lokacija: Јужни Београд Motocikl: Beta Xtrainer Prijavi odgovor kao problematičan Mislis ono Ma da ti %$#@ %$$#^ %%$$%$$# #$%^&*^ E onda.... ma nije bitno. Heeeej, pa svi to čekamo, preskočio si ono što je najbitnije (.e.o ji .as m.t.r .ig.ns.u u d.pe rosno, po klizavoj dasci uz pratnju bubnjeva....etc #&${@!!xxx ) Само им ви тако... Можда нас зато и пресрећу? Све мисле прећи ћемо са реЧи на дела... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Deki021 38 Napisano Avgust 21, 2008 Svrati ponekad, 199 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Er 6n Prijavi odgovor kao problematičan Ajde reci najbolji deo. Jesi joj se nacestitao mile nove godine. ili si se kao dzentlmen ponudio da joj legnes pred tockove pa kad vec hoce da gazi nekog da se bar ne zamara ciljanjem ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BAGU 0 Napisano Avgust 22, 2008 U prolazu, 43 postova Lokacija: NS Prijavi odgovor kao problematičan Skroz razumem priču. Pisao sam skoro za onu moju ženu koja posle svega što mi je napravila još me poslala u 3pm. Nemoguće su al stvarno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Koki 9 Napisano Avgust 25, 2008 U prolazu, 48 postova Lokacija: BEOGRAD Motocikl: ZX6R, CB1000F Prijavi odgovor kao problematičan S obzirom da je ženski vozač, ostalo je samo u domenu verbalnog. Moja omiljena za ovakve prilike je : "Je**m li ti prvi red na sahrani". Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Deki021 38 Napisano Avgust 25, 2008 Svrati ponekad, 199 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Er 6n Prijavi odgovor kao problematičan S obzirom da je ženski vozač, ostalo je samo u domenu verbalnog. Moja omiljena za ovakve prilike je : "Je**m li ti prvi red na sahrani". Sto prvi, bog te, pa tamo su uvek clanovi najuze rodbine! Sto podrazumeva dosta predjene kilometraze i propalu karoseriju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
-Miki- 3 Napisano Avgust 25, 2008 Svrati ponekad, 150 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Haha Deki je totalno u pravu. A sto se tice cice, pa iskakao bih joj se po haubi samo tako pa neka vozi posle ko nenormalna.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Deki021 38 Napisano Avgust 25, 2008 Svrati ponekad, 199 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Er 6n Prijavi odgovor kao problematičan quote author=[Miki] link=topic=22706.msg302118#msg302118 date=1219652738] Haha Deki je totalno u pravu. A sto se tice cice, pa iskakao bih joj se po haubi samo tako pa neka vozi posle ko nenormalna.... ;D ;D ;D I poneti retrovizore za uspomenu [ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
verovatno_lud 0 Napisano Avgust 25, 2008 U prolazu, 58 postova Lokacija: Srbija,Beograd,Vozdovac, Brace Jerkovic Prijavi odgovor kao problematičan Ja potpisujem da su zene najnemarniji vozaci! I zato ih treba poduciti svakoj po jedan licni instruktor, ima nas ovde na forumu celu drzavu da obucimo ;D i naucimo lepom ponasanju! dobro je da si ti ziv i zdrav, a za nju nemam komentara, jer svaki bi bio suvisan i verovatno vec napisan Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draki 2868 Napisano Avgust 26, 2008 Vozac A kategorije :D, 987 postova Lokacija: Beograd - povremeno Bijeljina,RS Motocikl: Suzuki V Strom DL 650 Prijavi odgovor kao problematičan ja kad vidim zenu za volanom sacekam da ode jedno 500-600 metara od mene da ne bi napravila kakv zijan.....opasne su one po svakom pitanju.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Deki021 38 Napisano Avgust 27, 2008 Svrati ponekad, 199 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Er 6n Prijavi odgovor kao problematičan Neka su nam samo zive i zdrave. Bilo bi mnogo dosadno bez njih ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bogda 36 Napisano Septembar 18, 2008 Drug član, 1399 postova Lokacija: Chicago IL - Babusnica - Nish Motocikl: Husqvarna tr650 strada abs 2014 Prijavi odgovor kao problematičan U takvim situacijama gde izlazimo na put a nemamo preglednost od teretnog vozila mi imamo veliku prednost. Ja kada tako izlazim nagnem se i pogledam tako da mi viri samo glava a ne kao kod auta cela hauba. Kada vozim auto takve situacije izbegavam ali kada moram izlazim sto sporije mogu i ocekujem da me neko upozori sirenom ako ga ima sa druge strane. Ako izadjete od jednom niko nece moci adekvatno da reaguje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milosmtt 598 Napisano Septembar 18, 2008 Zainteresovan, 857 postova Lokacija: BGD Motocikl: KTM 1190 ADV R ROTTWEILER Prijavi odgovor kao problematičan I onda mene obore na testovima za A a te glupace sve polazu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
s a n j a 130 Napisano Septembar 18, 2008 Zainteresovan, 561 postova Lokacija: Kostolac,Srbija Motocikl: Gilera Typhoon X Prijavi odgovor kao problematičan Da znaš hvala bogu što te promaši žena.I ja sam žena za volanom ali nepravim takve greške. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ducati unlimited 0 Napisano Septembar 18, 2008 Svrati ponekad, 209 postova Lokacija: Bliski Istok-Pancevo Prijavi odgovor kao problematičan Moram da se ukljucim u temu ,pre niz godina na auto putu pored mene prolazi gsx 1000 r jedno 20 km brze i ja ne bi bio ja da nisam povukao za njim ,desavanje je na deonici Beograd- Nis kod lozovicke cesme ,bogami uz veliku muku sam mu za petama ali nemogu da obidjem,nemacke tablice i lepa jurnjavica do naplatne rampe uz Al rudnike se tera bogami muski imao sam jedno veoma kasno kocenje u jednoj krivini,placamo kod Naisa i prolazimo rampu, sledeca nis-ova pumpa migavac desno i ja za njim staje da dotoci gorivo skida se shoi i podkapa ispada duga plava kosa do dupeta jos uvek ja sebe ubedjujem ma stari roker i obidjem kad umalo nisam pao sa motora andjeoski lik mi se nasmeja ,odpozdravih ona je Rada roditelji rade u tom belom svetu a ona voli sve sto vole mladi :izvini sto sam te namucila ali ja tako vozim ,ma okej je sestro ja htedoh u Aleksinac da skrenem al sad je..ga . nadam se da mi zena krisom ne posecuje BJBikers (inace sam naje.o ko zuti) Naravucenije nisu sve pripadnice suprotnog pola bas losi vozaci . P.S zxr750r je otisao veoma brzo iz moga zivota , e vec tada poceo sam da razmisljam o hajabusi ili 12-ici Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...