Jump to content

Moto Zajednica

Jedna hedonistička tura do Sarajeva

Recommended Posts

• Svrati ponekad, 274 postova

e onda opalim po sampitama

S6302848.jpg

P8170098.jpg

S6302850.jpg

P8170097.jpg

P8170095.jpg

P8170094.jpg

P8170092-1.jpg

jos se jede

S6302849.jpg

sretna lica

S6302852.jpg

S6302854.jpg

S6302851.jpg

S6302856.jpg

a kad sam htjeo malo da uzmem sampite od nje dobijo sam ovo:

S6302855.jpg

nije lako dobiti

S6302857.jpg

P8170096.jpg

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

Ha ha.....sve mi je jasno! ;)

Vas,i da bace na pusto ostrvo,nashli bi poslasticharnicu i neki roshtilj!  ;D

mladost-ludost

• U prolazu, 59 postova
  • Motocikl: HONDA CBR 1100 XX

Pozdrav za ekipu i bas mi zao sto se ne sretosmo!

Onu vece kad ste bili u "dva goluba" na veceri ja sam imao posjetu nekih prijatelja iz Beca koji su bili tu samo tu noc tako da sam racunajuci da cu vas vidjeti sledeci dan nisam dolazio na Pale.Momak koji je bio sa vama mi je dao broj kako rece Nikole +38163241079 kom sam poslao poruku koju nikad nije primio ,pa sam sutradan nasao broj od Josefa u bjb adresaru +381648210671 i njemu sam slao poruke i pozivao ga ali bez odgovora.Da li su u pitanju pogresni brojevi ili sta vec neznam ali jedino bitno je da je vama bilo dobro i da ce te sad kad se zazelite dobre voznje opet doci PA SE VIDIMO!!!

Braco, izvini broj koji si dobio je sa moje vizit karte ali na zalost taj broj vise nije u upotrebi. Ako nesto zatreba moj privatni br. +38163/662-850.

• U prolazu, 69 postova
  • Motocikl: Varadero 1000

E, OVDE STE MI SE POPELI! EVO, EVO BAS OVDE! NECU DA VAS VIDIM DO SLEDECE SEZONE!!! >:(

Samo moootoori, da se jede, da se vozi, neka druzenja, da se jede, izleti od 10000km, da se jede (ovo mi nesto poznato!?),i gomila nekih slika i naravno, da se nesto POJEDE!!! KATASTROFA STE! Nemam pojma kako sam sve to pregurao i zato imam samo jedno za reci!

OBOZAVAM VAS SVE!!! NA KRAJ SVETA AKO TREBA! VIDIMO SE ZA VIKEND  :-* :-* :-* :-* a posebno tebe "mala" ;D

Ubio sam i 10 000-ti kilometar za sezonu i konstatujem...zadovoljan sam!

A sto se tice jagnjetine!!! Ja sam bio umiljat ko jagnje i..niste me ni pipnuli!!!  ;D Vozdra!

Potpuno neverovatan mentalni sklop. Napisao je upravo ono što sam ja mislio (i to nije prvi put).

Da li to treba da me nervira?

Sledeći put ti vozi iza "najlepšeg osmeha", tek da vidiš kako se "brijaju diskovi".

Pozdrav za sve - NAJBOLJI STE!!!!!!!

• Drug član, 1300 postova
  • Motocikl: R1150GS

AAAAA...zaboravio fotografije kod kuce!  :(

Ova je bila jedna od najlepsih kratkih izleta ikad! A ja sam se dvoumio da li da idem...

Ekipa i destinacija za desetku, nikad nam nije bilo dosadno. Prisetili smo se i onih koji nam se nisu pridruzili iz nekih razloga a inace obicno namirisu dobru hranu...Npr. neki Romeo... I Onaj Koji Se Brcka U Moru... itd...  ;D

@BRACO

Na moju veliku zalost, zbog nekih problema smo Daco i ja morali ranije da napustimo formaciju "The Dream Team", i bez odmora smo vozili citavu deonicu do kuce. U Podromaniji zbog malog pada koncentracije ( jbg..obojica smo imali probleme da resavamo), nismo skrenuli za Zvornik, nego nastavili za Visegrad, i tu smo izgubili puno vremena, i dok smo se vratili nismo mogli da prihvatimo ni Vanjin poziv za pice. Posle smo samo stali da tocimo goriva, i oprostili se , i ja sam bez stajanja ( osim na granici ) vozio do Temerina, gde sam procitao tvoju poruku  :( Hteo sam malo kasnije da ti odgovorim, a zaboravio sam. Iskreno mi je zao, i oprosti mi za ovo, ispravicemo drugom prilikom. :(

A prilika ce biti sigurno...MORAM da probam tu jagnjetinu.  ;D

• U prolazu, 64 postova
  • Motocikl: Yamaha XV535 Virago - Purple Rain

E, OVDE STE MI SE POPELI! EVO, EVO BAS OVDE! NECU DA VAS VIDIM DO SLEDECE SEZONE!!! >:(

Samo moootoori, da se jede, da se vozi, neka druzenja, da se jede, izleti od 10000km, da se jede (ovo mi nesto poznato!?),i gomila nekih slika i naravno, da se nesto POJEDE!!! KATASTROFA STE! Nemam pojma kako sam sve to pregurao i zato imam samo jedno za reci!

OBOZAVAM VAS SVE!!! NA KRAJ SVETA AKO TREBA! VIDIMO SE ZA VIKEND  :-* :-* :-* :-* a posebno tebe "mala" ;D

Ubio sam i 10 000-ti kilometar za sezonu i konstatujem...zadovoljan sam!

A sto se tice jagnjetine!!! Ja sam bio umiljat ko jagnje i..niste me ni pipnuli!!!  ;D Vozdra!

Potpuno neverovatan mentalni sklop. Napisao je upravo ono što sam ja mislio (i to nije prvi put).

Da li to treba da me nervira?

Sledeći put ti vozi iza "najlepšeg osmeha", tek da vidiš kako se "brijaju diskovi".

Pozdrav za sve - NAJBOLJI STE!!!!!!!

A TREBA LI DA KAŽEM DA JE TO TEXT KOJI SAM JA CELU NEDELJU PONAVLJALA  (u momentima kada sam od silne klope teškom mukom uspevala da dođem do vazduha)  !?!?!

A?

Jel treba?!?!?

Ograđujem se samo od onog dela o umiljatosti i pipanju!   ::):D::)

Samo još da dodam.......

U ponedeljak ste mi nekako svi nedostajali...

Šta ću, kad se lako naviknem na dobro ::)

:-* :-* :-* :-* :-*

• Drug član, 1300 postova
  • Motocikl: R1150GS

Leleee... ne verujem svojim ocima.... Al` ste se raspekmezili svi, mora da je bilo nesto u tom planinskom vazduhu.  ;D

Sta bi sa sirovim, surovim bajkerima koji ne pokazuju osecanja? A?  ;D

Sad mi upalo nesto u oko...  ;D

• Drug član, 1162 postova
  • Motocikl: Kawasaki Z750

a joj kakvih kolaca tek ima :o :o :ocim naucim da vozim krivine a budete isli ponovo na istu turu isao bih i ja sa vama naravno ako me primite ;D ;D

• Drug član, 2888 postova
  • Motocikl: Kliks

Leleee... ne verujem svojim ocima.... Al` ste se raspekmezili svi, mora da je bilo nesto u tom planinskom vazduhu.  ;D

Sta bi sa sirovim, surovim bajkerima koji ne pokazuju osecanja? A?  ;D

Sad mi upalo nesto u oko... ;D

Upao ti bljesak zadovoljne duse.  ;)  Evo i ja sam morao da podesim White Balance na monitoru - bas sljasti.  ;D

Svaka cast drustvo !!!  :)

• Zainteresovan, 584 postova
  • Motocikl: ZX 12 R

najspreniji suvozak kojeg sam do sada imao

P8160056.jpg

Ala si se pogubio u njenom društvu,pa ne znaš ni šta pišeš  :D :D :D drugi put ću je ja voziti,tebi definitivno nije dobro  ;) ;) ;) ili je to uticaj silnih sirena koje su te budile  :D :D :D

najspreniji suvozak kojeg sam do sada imao

P8160056.jpg

Ala si se pogubio u njenom društvu,pa ne znaš ni šta pišeš  :D :D :D drugi put ću je ja voziti,tebi definitivno nije dobro  ;) ;) ;) ili je to uticaj silnih sirena koje su te budile  :D :D :D

i ti bi se izgubio,ipak je ona zena za volanom ;)

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja