daco 11 Napisano Avgust 20, 2008 Svrati ponekad, 274 postova Lokacija: bijeljina i prasnjavi drumovi Prijavi odgovor kao problematičan e onda opalim po sampitama jos se jede sretna lica a kad sam htjeo malo da uzmem sampite od nje dobijo sam ovo: nije lako dobiti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
daco 11 Napisano Avgust 20, 2008 Svrati ponekad, 274 postova Lokacija: bijeljina i prasnjavi drumovi Prijavi odgovor kao problematičan cuj brate onaj doner se mora probati,kako mirise sladoledzije Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
YOman 109 Napisano Avgust 20, 2008 Motorradfahrer, 1733 postova Lokacija: BGD Motocikl: Race Bike in a Tuxedo Prijavi odgovor kao problematičan Ha ha.....sve mi je jasno! Vas,i da bace na pusto ostrvo,nashli bi poslasticharnicu i neki roshtilj! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
daco 11 Napisano Avgust 20, 2008 Svrati ponekad, 274 postova Lokacija: bijeljina i prasnjavi drumovi Prijavi odgovor kao problematičan Ha ha.....sve mi je jasno! Vas,i da bace na pusto ostrvo,nashli bi poslasticharnicu i neki roshtilj! ;D mladost-ludost Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
daco 11 Napisano Avgust 21, 2008 Svrati ponekad, 274 postova Lokacija: bijeljina i prasnjavi drumovi Prijavi odgovor kao problematičan pomirenje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ghostvs 8 Napisano Avgust 21, 2008 U prolazu, 59 postova Lokacija: Vrsac Motocikl: HONDA CBR 1100 XX Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav za ekipu i bas mi zao sto se ne sretosmo! Onu vece kad ste bili u "dva goluba" na veceri ja sam imao posjetu nekih prijatelja iz Beca koji su bili tu samo tu noc tako da sam racunajuci da cu vas vidjeti sledeci dan nisam dolazio na Pale.Momak koji je bio sa vama mi je dao broj kako rece Nikole +38163241079 kom sam poslao poruku koju nikad nije primio ,pa sam sutradan nasao broj od Josefa u bjb adresaru +381648210671 i njemu sam slao poruke i pozivao ga ali bez odgovora.Da li su u pitanju pogresni brojevi ili sta vec neznam ali jedino bitno je da je vama bilo dobro i da ce te sad kad se zazelite dobre voznje opet doci PA SE VIDIMO!!! Braco, izvini broj koji si dobio je sa moje vizit karte ali na zalost taj broj vise nije u upotrebi. Ako nesto zatreba moj privatni br. +38163/662-850. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rasha XL 26 Napisano Avgust 21, 2008 U prolazu, 69 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Varadero 1000 Prijavi odgovor kao problematičan E, OVDE STE MI SE POPELI! EVO, EVO BAS OVDE! NECU DA VAS VIDIM DO SLEDECE SEZONE!!! Samo moootoori, da se jede, da se vozi, neka druzenja, da se jede, izleti od 10000km, da se jede (ovo mi nesto poznato!?),i gomila nekih slika i naravno, da se nesto POJEDE!!! KATASTROFA STE! Nemam pojma kako sam sve to pregurao i zato imam samo jedno za reci! OBOZAVAM VAS SVE!!! NA KRAJ SVETA AKO TREBA! VIDIMO SE ZA VIKEND :-* :-* :-* :-* a posebno tebe "mala" ;D Ubio sam i 10 000-ti kilometar za sezonu i konstatujem...zadovoljan sam! A sto se tice jagnjetine!!! Ja sam bio umiljat ko jagnje i..niste me ni pipnuli!!! ;D Vozdra! Potpuno neverovatan mentalni sklop. Napisao je upravo ono što sam ja mislio (i to nije prvi put). Da li to treba da me nervira? Sledeći put ti vozi iza "najlepšeg osmeha", tek da vidiš kako se "brijaju diskovi". Pozdrav za sve - NAJBOLJI STE!!!!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pauk 613 Napisano Avgust 21, 2008 Zainteresovan, 898 postova Lokacija: Paracin Motocikl: Honda forza 250 Prijavi odgovor kao problematičan Lepa tura,vidim i lep provod ste imali,svaka cast Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TomoB 1618 Napisano Avgust 21, 2008 Skilled Rider, 1613 postova Motocikl: Pijađo Ćao Prijavi odgovor kao problematičan Možda novi avatar?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Joseph B. 142 Napisano Avgust 21, 2008 Drug član, 1300 postova Lokacija: Temerin Motocikl: R1150GS Prijavi odgovor kao problematičan AAAAA...zaboravio fotografije kod kuce! Ova je bila jedna od najlepsih kratkih izleta ikad! A ja sam se dvoumio da li da idem... Ekipa i destinacija za desetku, nikad nam nije bilo dosadno. Prisetili smo se i onih koji nam se nisu pridruzili iz nekih razloga a inace obicno namirisu dobru hranu...Npr. neki Romeo... I Onaj Koji Se Brcka U Moru... itd... ;D @BRACO Na moju veliku zalost, zbog nekih problema smo Daco i ja morali ranije da napustimo formaciju "The Dream Team", i bez odmora smo vozili citavu deonicu do kuce. U Podromaniji zbog malog pada koncentracije ( jbg..obojica smo imali probleme da resavamo), nismo skrenuli za Zvornik, nego nastavili za Visegrad, i tu smo izgubili puno vremena, i dok smo se vratili nismo mogli da prihvatimo ni Vanjin poziv za pice. Posle smo samo stali da tocimo goriva, i oprostili se , i ja sam bez stajanja ( osim na granici ) vozio do Temerina, gde sam procitao tvoju poruku Hteo sam malo kasnije da ti odgovorim, a zaboravio sam. Iskreno mi je zao, i oprosti mi za ovo, ispravicemo drugom prilikom. A prilika ce biti sigurno...MORAM da probam tu jagnjetinu. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Federfufna 12 Napisano Avgust 21, 2008 U prolazu, 64 postova Motocikl: Yamaha XV535 Virago - Purple Rain Prijavi odgovor kao problematičan E, OVDE STE MI SE POPELI! EVO, EVO BAS OVDE! NECU DA VAS VIDIM DO SLEDECE SEZONE!!! Samo moootoori, da se jede, da se vozi, neka druzenja, da se jede, izleti od 10000km, da se jede (ovo mi nesto poznato!?),i gomila nekih slika i naravno, da se nesto POJEDE!!! KATASTROFA STE! Nemam pojma kako sam sve to pregurao i zato imam samo jedno za reci! OBOZAVAM VAS SVE!!! NA KRAJ SVETA AKO TREBA! VIDIMO SE ZA VIKEND :-* :-* :-* :-* a posebno tebe "mala" ;D Ubio sam i 10 000-ti kilometar za sezonu i konstatujem...zadovoljan sam! A sto se tice jagnjetine!!! Ja sam bio umiljat ko jagnje i..niste me ni pipnuli!!! ;D Vozdra! Potpuno neverovatan mentalni sklop. Napisao je upravo ono što sam ja mislio (i to nije prvi put). Da li to treba da me nervira? Sledeći put ti vozi iza "najlepšeg osmeha", tek da vidiš kako se "brijaju diskovi". Pozdrav za sve - NAJBOLJI STE!!!!!!! A TREBA LI DA KAŽEM DA JE TO TEXT KOJI SAM JA CELU NEDELJU PONAVLJALA (u momentima kada sam od silne klope teškom mukom uspevala da dođem do vazduha) !?!?! A? Jel treba?!?!? Ograđujem se samo od onog dela o umiljatosti i pipanju! Samo još da dodam....... U ponedeljak ste mi nekako svi nedostajali... Šta ću, kad se lako naviknem na dobro :-* :-* :-* :-* :-* Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Joseph B. 142 Napisano Avgust 21, 2008 Drug član, 1300 postova Lokacija: Temerin Motocikl: R1150GS Prijavi odgovor kao problematičan Leleee... ne verujem svojim ocima.... Al` ste se raspekmezili svi, mora da je bilo nesto u tom planinskom vazduhu. ;D Sta bi sa sirovim, surovim bajkerima koji ne pokazuju osecanja? A? ;D Sad mi upalo nesto u oko... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motoras 195 Napisano Avgust 21, 2008 Drug član, 1162 postova Lokacija: turija Motocikl: Kawasaki Z750 Prijavi odgovor kao problematičan a joj kakvih kolaca tek ima :o :o :ocim naucim da vozim krivine a budete isli ponovo na istu turu isao bih i ja sa vama naravno ako me primite ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Avgust 21, 2008 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan Leleee... ne verujem svojim ocima.... Al` ste se raspekmezili svi, mora da je bilo nesto u tom planinskom vazduhu. ;D Sta bi sa sirovim, surovim bajkerima koji ne pokazuju osecanja? A? ;D Sad mi upalo nesto u oko... ;D Upao ti bljesak zadovoljne duse. Evo i ja sam morao da podesim White Balance na monitoru - bas sljasti. ;D Svaka cast drustvo !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TomoB 1618 Napisano Avgust 21, 2008 Skilled Rider, 1613 postova Motocikl: Pijađo Ćao Prijavi odgovor kao problematičan Originalnije od ove turske još nisam video! :o :o Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ghostvs 8 Napisano Avgust 21, 2008 U prolazu, 59 postova Lokacija: Vrsac Motocikl: HONDA CBR 1100 XX Prijavi odgovor kao problematičan Evo par nestvarnih slika iz etno sela. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
YOman 109 Napisano Avgust 21, 2008 Motorradfahrer, 1733 postova Lokacija: BGD Motocikl: Race Bike in a Tuxedo Prijavi odgovor kao problematičan Originalnije od ove turske još nisam video! :o :o Da! 'tedoh primetiti i ja! :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Obelix 140 Napisano Avgust 21, 2008 Zainteresovan, 584 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: ZX 12 R Prijavi odgovor kao problematičan najspreniji suvozak kojeg sam do sada imao Ala si se pogubio u njenom društvu,pa ne znaš ni šta pišeš :D drugi put ću je ja voziti,tebi definitivno nije dobro ;) ili je to uticaj silnih sirena koje su te budile :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
daco 11 Napisano Avgust 21, 2008 Svrati ponekad, 274 postova Lokacija: bijeljina i prasnjavi drumovi Prijavi odgovor kao problematičan najspreniji suvozak kojeg sam do sada imao Ala si se pogubio u njenom društvu,pa ne znaš ni šta pišeš :D drugi put ću je ja voziti,tebi definitivno nije dobro ;) ili je to uticaj silnih sirena koje su te budile :D i ti bi se izgubio,ipak je ona zena za volanom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...