vaca87 1 Napisano Septembar 21, 2020 U prolazu, 1 post Lokacija: Nis Motocikl: Piaggio free 2000.god. Prijavi odgovor kao problematičan Na mom Piaggio free cuje se cviljenje prilikom kretanja. Kad sam menjao kais video sam da je polomljen ventilator na varijatoru pa sam se ponadao da je on pravio taj zvuk. Zamenio sam kais preventivno jer nisam znao kad je menjan postojeci,proverio rolnice koje su bile odlicne,ugradio novi ventilator i ponadao se,ali cviljenje nije reseno. Molim za savet na sta da obratim paznju? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 11189 Napisano Septembar 22, 2020 Ne silazi, 2242 postova Lokacija: pvo Motocikl: Benelli Prijavi odgovor kao problematičan U kakvom stanju su povrsine na varijatoru gde se krece kais?Pogotovu pozadi,moj prvi liberty je malo skriputao iz zadnjeg dela pri kretanju,i malo neravnomerno prihvatao.Maistor je rekao da je potrosen i neravan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 2765 Napisano Septembar 23, 2020 Ne silazi, 4864 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ако је нешто слично није чудо.Sent from my SM-G955F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 11189 Napisano Septembar 23, 2020 Ne silazi, 2242 postova Lokacija: pvo Motocikl: Benelli Prijavi odgovor kao problematičan Kako je uspeo da napravi tackice ,kao da je kuckao sa necim? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 2765 Napisano Septembar 23, 2020 Ne silazi, 4864 postova Prijavi odgovor kao problematičan Користио спортски ремен Малоси. Људима није јасно да такав ремен тражи вариомат обложен никасилом.Sent from my SM-G955F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...