Uglješa B. 63 Napisano Septembar 20, 2020 U prolazu, 18 postova Lokacija: Feketić/Studenica Motocikl: Versys650 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima! Uglješa iz Feketića,u auto-školi prije dva mjeseca sam prvi put u životu sio na ozbiljan motor,u međuvremenu kaparisana,pa kupljena,pa sređena(gume,ulja,fiteri,svećice,semerinzi) Pan Evropa. Motor,a i vožnja je VRH VRHOVA! Prvi duži izlet Fruška Gora,manastir Kuveždin. U povratku na semaforu u gradu,stajao na crvenom,uzeo nešto da namještam pantalone,ne znam ni ja kako sam se zablesio tako,samo sam uspio da izmaknem nogu kad je krenuo da pada,a o zaustavljanu ni govora. U principu naslonio se samo,ništa nije bilo,a iz kola iza odma izašao momak,pomogao mi da podignemo motor. Trener je mlađima u FK Vojvodina,toliko znam. Nema opuštanja,danak neiskustvu. Hvala njemu i hvala Saletu,instruktoru,imao je dobrih živaca za mene. E da,auto je van garaže,jer smo tako u mogućnosti Idem da se javim u pripadajuću sektu,malo sam odužio za ovo uključenje. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Igor86 361 Napisano Septembar 20, 2020 Svrati ponekad, 162 postova Lokacija: Beograd - Dorcol Motocikl: Yamaha Fazer Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao, zelim ti puno lepih i sigurnih kilometara Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blueser 2397 Napisano Septembar 21, 2020 Analog Man, 341 postova Motocikl: Nisam član od 28.10.2022. Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav. Lep bike. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stari roker 4323 Napisano Septembar 21, 2020 motoras, 2487 postova Lokacija: PECINCI Motocikl: BMW '73. zderac kilometara // TOMOS APN 4/deva //Gpz900r Ninja // VULCAN VN1500 Prijavi odgovor kao problematičan Hahahahaha.... Nemoj da te to sekira. Ja sam iskusan pa i meni padne po nekad. Mislim motor. Pre dve nedelje sam se prevrnuo u Prolom banji, a juce ispred kuce na ćupriji. Ali samo opušteno i sve ce biti dobro ... Ps. Ali ipak,ja imam gvozdeni motor. Cuvaj tu plastiku... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nebojsaperic 158 Napisano Septembar 21, 2020 Svrati ponekad, 153 postova Lokacija: Krupanj Motocikl: R1200GS LC Prijavi odgovor kao problematičan Dobro došao! Prvo, pa Panka Sad samo lagano, oprezno i sa uživanjem, puno bezbednih kilometara ti želim! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...