Zero_Cool 0 Napisano Jun 18, 2006 U prolazu, 54 postova Lokacija: Becej Prijavi odgovor kao problematičan Posto mi ortak kupuje tu lepu masinicu interesuje me dali je neko vec imao iskustva sa tim motorom i kakav je ? :?: :?: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
redAlert 10 Napisano Jul 10, 2007 U prolazu, 72 postova Lokacija: Beograd Motocikl: YamahaTDM850 Prijavi odgovor kao problematičan wroom....Pa bas da zvuci i ne zvuci bas tako ali je OK. Za te pare sam zadovoljan. imam ga tek dva meseca . mislim da je dobro resenje za te pare ako nemas nesto vise.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kiro 153 Napisano Jul 11, 2007 Drug član, 1334 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GSA Prijavi odgovor kao problematičan Cim sam ga prvi put video rekao sam "Vidi sto je lep Kinez".Znaci mnogo sminke, mnogo sjaja, ko se razume provalice odma da je Made in China.Obicnom posmatracu ce sigurno izgledati lepo.Sto se tice motora to ti je sigurno kao po pravilu po licenci honde, yamahe....Sve u svemu ne mislim da je los ali...Koliko para toliko muzike, nemoj nesto extra da ocekuje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
quasaar 1027 Napisano Jul 11, 2007 Călător motocicleta, 2361 postova Lokacija: Novi Sad / Mlecni Put Motocikl: Bez... jednog dana ponovo :) Prijavi odgovor kao problematičan U poslednje vreme vidjam dosta ovih motora. Cini mi se skroz OK, za te pare. Ako nista drugo bar nije nakicen kao neki tog porekla. Samo da napomenem posto vidim da ti je ovo prvi post, pa dok te neki ne napadnu, brzo idi do rubrike predstavljanja i predstavi se. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
david 0 Napisano Jul 11, 2007 U prolazu, 2 postova Lokacija: Vrsac Prijavi odgovor kao problematičan Moj drug ga ima i ve mu je druga sezona a nikakvih vecih problema nije imao. On je jako zadovoljan a i bike jako lepo izgleda a ima i lep zvuk. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...