Yanco 2524 Napisano Septembar 16, 2020 Slow rider, 939 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda NC750X 2021, Yamaha Virago XV125 1999, BMW K75 1986, Peugeot Django 2018, Tomos automatik A35 ML 1987 Prijavi odgovor kao problematičan Kao što naslov kaže, treba mi neki motor kojim bih se preko zime bavio: da je kompletan, ili ako je delimično rasturen da poseduje skoro sve delove da ima papire da može da se registruje da je u voznom stanju estetsko stanje nebitno, svakako će se farbati prednost manje kubikaže 125/250ccm da je cena što manja, jer će se dosta uložiti u njega Pa ponudite ako neko ima neki motor koga želi da se otarasi, jer mu skuplja prašinu, a ja ću mu podariti novi život Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N e g r o 307 Napisano Septembar 16, 2020 Zainteresovan, 453 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Magare (F800ST) Prijavi odgovor kao problematičan Imaš moju baba-devojku u oglasima ali nije ta kubikaza i teško će da se registruje Al je cena povoljna...Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Yanco 2524 Napisano Septembar 16, 2020 Slow rider, 939 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda NC750X 2021, Yamaha Virago XV125 1999, BMW K75 1986, Peugeot Django 2018, Tomos automatik A35 ML 1987 Prijavi odgovor kao problematičan pre 56 minuta, N e g r o je napisao: Imaš moju baba-devojku u oglasima ali nije ta kubikaza i teško će da se registruje Al je cena povoljna... Sent from my iPhone using Tapatalk Hvala, već si mi nudio za predhodni projekat, ali nije mi ovo interesantno za sada Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N e g r o 307 Napisano Septembar 16, 2020 Zainteresovan, 453 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Magare (F800ST) Prijavi odgovor kao problematičan A, ok, izvini, zaboravio sam. Valjda ti neću više nuditi ... :-)Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jozamladen 21 Napisano Septembar 20, 2020 Svrati ponekad, 155 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Keeway Cruiser 250 Prijavi odgovor kao problematičan Imam ja Iž Planetu 4, 350 kubika, nov karburator, hilzbnovan cilindar, agregat sređen sa novim delovima iz Rusije, stoji mi već godinama. Nije u voznom stanju, treba da se namesti struja, i menjač nešto bio nije namešten kako treba. Imam papire, vodi se na mene. Dao bih ga baš povoljno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano Septembar 20, 2020 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Zanimljiv taj izVerzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jozamladen 21 Napisano Septembar 20, 2020 Svrati ponekad, 155 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Keeway Cruiser 250 Prijavi odgovor kao problematičan Ево ако неће Слоболео, јавићу се теби. Ја сам себи купио други мотор, овај гледам да продам да не стоји без везе више и пропада. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Yanco 2524 Napisano Septembar 20, 2020 Slow rider, 939 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda NC750X 2021, Yamaha Virago XV125 1999, BMW K75 1986, Peugeot Django 2018, Tomos automatik A35 ML 1987 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, jozamladen je napisao: Imam ja Iž Planetu 4, 350 kubika, nov karburator, hilzbnovan cilindar, agregat sređen sa novim delovima iz Rusije, stoji mi već godinama. Nije u voznom stanju, treba da se namesti struja, i menjač nešto bio nije namešten kako treba. Imam papire, vodi se na mene. Dao bih ga baš povoljno. Hvala, ali mislim i da si mi i ti već nudio taj IŽ. Ipak bih nekog Japanca Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jozamladen 21 Napisano Septembar 20, 2020 Svrati ponekad, 155 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Keeway Cruiser 250 Prijavi odgovor kao problematičan Ok,izvini, više ne znam, nudim ga stalno ali niko ga neće. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Yanco 2524 Napisano Octobar 8, 2020 Slow rider, 939 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda NC750X 2021, Yamaha Virago XV125 1999, BMW K75 1986, Peugeot Django 2018, Tomos automatik A35 ML 1987 Prijavi odgovor kao problematičan Kupljen Virago 535, ništa od onih uslova nisam ispunio U veoma dobrom je stanju, plaćen dosta, +500ccm... Ali je bar legalan, svi papiri ok. Čim se nadje vremena, otvara se tema o preradi... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...