vvdaniel 95 Napisano Avgust 18, 2008 Svrati ponekad, 393 postova Lokacija: Budisava Motocikl: BMW F650 ST Prijavi odgovor kao problematičan Gledao sam ove cizme i cini mi se da nisu skupe, pa me interesuju iskustva onih koji ih imaju. Unapred hvala svima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Floyd 920 Napisano Avgust 18, 2008 Zainteresovan, 498 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: Harley-Davidson SuperLow 1200T Prijavi odgovor kao problematičan Za te pare odlicne cizme. Ja sam ih kupio kad su bile dosta skuplje i nisam se pokajao. Kad ih obujes prvi put deluju previse krute za jedne turing cizme, ali vec posle par kilometara se naviknes i skroz su ti OK. Dobro stite od vetra a bogami i od kise, jedino sto nisu za setnju po gradu, al za to i nisu namenjene. Pazi samo na velicinu jer je dosta manji kalup od patika. Nadam se da sam bar malo pomogao Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
quasaar 1027 Napisano Avgust 18, 2008 Călător motocicleta, 2361 postova Lokacija: Novi Sad / Mlecni Put Motocikl: Bez... jednog dana ponovo :) Prijavi odgovor kao problematičan - Odlicne za voznju - Cim sidjes sa motora da odes malo da prosetas, moras prezuti nesto drugo - Redovno ih mazati, pogotovo posle svake kise, pa i za vreme puta... ja nisam to radio pa su mi ispucale i sad vise nisu bas vodonepropusne Inace, moja preporuka,... za te pare jako dobra roba Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Hacky 865 Napisano Avgust 19, 2008 Zainteresovan, 561 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Gde se prodaju u BG? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vvdaniel 95 Napisano Avgust 19, 2008 Svrati ponekad, 393 postova Lokacija: Budisava Motocikl: BMW F650 ST Prijavi odgovor kao problematičan Gledao u madjarskoj. Tamo su oko 60 evrica Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...