max80 3098 Napisano Septembar 12, 2020 Drug član, 732 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Tracer 7 na drumu, Katana i Fazer u srcu Prijavi odgovor kao problematičan Drugari, a sada i drugarice dok traje rasprodaja da vam ponudim još jedan kvalitetan proizvod. Ko hoće da obraduje ženu, devojku, ćerku ili da se iskupi za neku vožnju evo dobre prilike. Bunda je od prirodnog krzna i kupljena u Grčkoj. Žena mi je sela na glavu dok nismo kupili, srećom uspeh da se iscenkam za 90evra. Nošena možda 30-ak puta i onda ide čuvena rečenica nemam šta da obučem. Garažirana kišu i sneg nije videla . Lep i maksimalno očuvan komad garderobe. Cena za forum je 4.500 din fiksno. Kao i prethodni oglas moram ovako: https://www.kupujemprodajem.com/odeca-Zenska/bunde/prsluk-bunda-prirodno-krzno/oglas/101404570?filter_id Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vujo032 2874 Napisano Septembar 12, 2020 Zainteresovan, 438 postova Lokacija: Čačak City Motocikl: Suzuki Gz 250 Marauder Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam jednu ovakvu svojevremeno poklonio koleginici. Kada je ujutru prolazila nekim sokacima između zgrada na posao, tu je uvek bilo nekih kerova, koji su se zaletali i lajali, pa je dolazila isprepadana. Zanimljivo, kada je nosila tu bundu (ovakvu-vuk), kerovi su se držali na bezbednoj distanci, i mogla je mirno da prođe. Govorila je da sam se osevapio, što sam joj poklonio tu bundu Pa eto, jedan argument više za kupovinu. 1 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
max80 3098 Napisano Septembar 12, 2020 Drug član, 732 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Tracer 7 na drumu, Katana i Fazer u srcu Prijavi odgovor kao problematičan @vujo032 hvala na ovoj interesantnoj prici, a sada moze oglas da se gleda i sa te strane. P. S. Nego cini mi se da si ti prvi napao koleginicu cim si joj poklonio bundu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
max80 3098 Napisano Novembar 21, 2020 Drug član, 732 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Tracer 7 na drumu, Katana i Fazer u srcu Prijavi odgovor kao problematičan Prodato van foruma po vecoj ceni . Hvala svima koji su ispratili oglas. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...