lestra 2382 Napisano Septembar 12, 2020 Zainteresovan, 627 postova Lokacija: Bg-Ar Motocikl: Africa Twin CRF1000L Prijavi odgovor kao problematičan Sa Majesty-ja 400, logican nastavak je Tmax 500 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jevta vikend bajker 14 Napisano Septembar 12, 2020 U prolazu, 2 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Burgman 650 Prijavi odgovor kao problematičan pre 12 minuta, lestra je napisao: Sa Majesty-ja 400, logican nastavak je Tmax 500 Ooo i to je bilo u razmatranju i to veoma ozbiljno,ali t max je jos uvek jak sa cenom,tako da ce ostati samo zelja Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stejer 46 Napisano Septembar 12, 2020 U prolazu, 21 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Pre 10 sati, Satelis je napisao: Nema tamo niko normalan, mislim na NC-ejase Sto ne das na NC-a, daces na Manu posle.... ako me razumes, vid sta ti je ciniti Sve razumem. Mogao sam pretpostaviti da je tako nesto u pitanju, cim nije toliko popularna. Nista onda... S obzirom da smo maltene iz istog kraja ostaje samo da mi pozakazujes unapred servise za NC-a, cuo sam da je guzva kod tebe. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bocciaa 101 Napisano Septembar 12, 2020 Svrati ponekad, 189 postova Lokacija: Nikšić,Crna Gora Motocikl: Peugeot Satelis 400cc Prijavi odgovor kao problematičan Moze i to ali ona nema sa automatskim menjacem ili se varam?nema Послато са SM-N975F помоћу Тапатока Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...