Maxmax 30 Napisano Septembar 9, 2020 Svrati ponekad, 329 postova Lokacija: Vladicin Han Motocikl: Suzuki gsxr Prijavi odgovor kao problematičan Drugari treba mi elektronika koja otvara i zatvara klapne.kako se strucno zove jbga. Za k1 750. Na mojoj je polomljen zubcanik. Ako neko ima nek se javi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maxmax 30 Napisano Septembar 10, 2020 Svrati ponekad, 329 postova Lokacija: Vladicin Han Motocikl: Suzuki gsxr Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maxmax 30 Napisano Septembar 10, 2020 Svrati ponekad, 329 postova Lokacija: Vladicin Han Motocikl: Suzuki gsxr Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maxmax 30 Napisano Septembar 10, 2020 Svrati ponekad, 329 postova Lokacija: Vladicin Han Motocikl: Suzuki gsxr Prijavi odgovor kao problematičan To mi treba Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 2693 Napisano Septembar 12, 2020 Ne silazi, 4812 postova Prijavi odgovor kao problematičan То су клапне за саух и можеш да их прерадиш за ручно отварање и затварање. Импровизујеш дискретну полугицу поред резервоара тачно изнад рама.Sent from my SM-G955F using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6716 Napisano Septembar 13, 2020 Ne silazi, 6567 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da može samo zupčanik da se zameni....on je izvršni organ, a i ne služi samo pri paljenju, već i u vožnji u zavisnosti od režima rada. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
balkanlover70 690 Napisano Septembar 13, 2020 Drug član, 707 postova Lokacija: Majilovac (SRB) / s'one strane Jadrana(ITA) Motocikl: BMW R1150GS & BMW R1200CL & CR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Ako je ovo kvar,zaokruzen crvenim,zasto ne zamenis mesto kontaktima? Vidim da na zupcaniku ima isti raspored rupa ..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 2693 Napisano Septembar 13, 2020 Ne silazi, 4812 postova Prijavi odgovor kao problematičan Непрописно наштеловане сајле су довеле до оштечења зубчаника, тачније проблем су позиције - скроз отворен и скроз затворен.Sent from my SM-G955F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maxmax 30 Napisano Septembar 14, 2020 Svrati ponekad, 329 postova Lokacija: Vladicin Han Motocikl: Suzuki gsxr Prijavi odgovor kao problematičan Sluze i pri rezimu rada motora ne samo za sauh moze da se napravi zubzanik al su problem kontaktne ploce al nije ni bitno kupio sam drugi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 2693 Napisano Septembar 14, 2020 Ne silazi, 4812 postova Prijavi odgovor kao problematičan Тврдим да мотор одлично ради и са горенаведеном импровизацијом, иначе најбоља је оригинална варијанта јбг.Sent from my SM-G955F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22088 Napisano Septembar 15, 2020 Integrisan, 9520 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Ako je to "drugi red klapni", onaj koji step motor kontrolise, mozes ih totalno iskljuciti, tj. skinuti sajle i voziti se tako dok deo ne nabavis. Bice "neotesaniji" i na gasu nervozniji, mnogi to sa namerom rade (uklanjaju klapne). Instalaciju ostavis zakacenu, da ECU misli sve je ok, leptire fiksiras u skroz otvorenom polozaju i vozi. Mozda ti se i svidi... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 2693 Napisano Septembar 15, 2020 Ne silazi, 4812 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ako je to "drugi red klapni", onaj koji step motor kontrolise, mozes ih totalno iskljuciti, tj. skinuti sajle i voziti se tako dok deo ne nabavis. Bice "neotesaniji" i na gasu nervozniji, mnogi to sa namerom rade (uklanjaju klapne). Instalaciju ostavis zakacenu, da ECU misli sve je ok, leptire fiksiras u skroz otvorenom polozaju i vozi. Mozda ti se i svidi...То је то, без првих клапни нема шансе да функционише.Sent from my SM-G955F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maxmax 30 Napisano Septembar 16, 2020 Svrati ponekad, 329 postova Lokacija: Vladicin Han Motocikl: Suzuki gsxr Prijavi odgovor kao problematičan Kupio sam originalni deo stavio radi extra. Otvara zatvara super. Ranije je po nekad palio gresku C28. To je bilo zbog ovog zubcanika kad naleti na slomljene zubce upali gresku pa je onda izgubi. U svakom slucaju nisam hteo nista da imrovizujem ja sam vise da bude onako kako je fabrika stavila. Kad je stavljen na vakum bio katastrofa ni jedan nije bio na svom mestu pumpa dizne uzas. Sve isprano i to je to. Zamenjeno ulje za kocnice jer i to nisam menjao tri sezone a ko zna dali je menjano i pre toga Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...