Jump to content

Moto Zajednica

Evo stigoh, pa da Vas pozrdavim

Recommended Posts

• Svrati ponekad, 396 postova

Pre par godina se uclanio u "Club 40".

Vozim vec 25. godina, do sada uglavnom zimi automobil  i naravno leti, vespu PX 200 koju sam sa apetitom peglao do pocetka krize devedesetih, kada je nasla novog vlasnika.

Pre 4. godine resih ii kupih sebi za zezanciju skutercic Peugeot Elyseo koji mi fino sluzi za odlaske na posao i zavrsavanje misija koje su kolima zbog parkiranja u danasnje vreme nemoguce po Beogradu. Malo je poboljsan  nekim Polinijevim kitom tako da  zavrsava posao, mada vec pocinje da me smara jer ga stalno vozis na nekom maksimumu, nema car pravog motora i imam utisak da hoce da se raspadne pri brzinama vecim od 70 km/h. ;D

I naravno,

skuter zakljucno sa krajem ove sezone ce naci novog vlasnika a sledi kupovina neceg malo ozbiljnijeg, ali ne previse jer mi stav o stilu voznje nisu performanse vec funkcionalnost i zadovoljstvo.

Pozdrav svima. 8)

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Svrati ponekad, 396 postova

Jos jednom zahvaljujem na pozdravima.

Naci cu verovatno neki malo bolji skuter sa jacim performansama za iducu sezonu.

Kymco mi je jedna od opcija ali nikako da se prelomim da li grand dink ili xiting 500, mozda je malo preskupa zanimacija.

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja