Bruno 68 2712 Napisano Septembar 4, 2020 Drug član, 2106 postova Lokacija: Borca - Greda Motocikl: V-Strom 1050 XT Prijavi odgovor kao problematičan Upravo dobijena informacija IgG pozitivan dokazuje da je prelezana korona 30 dana IgM negativan dokazuje da trenutno nije zarazeno telo koronom 72 sata cena svakog testa je 2.500 din u VIZIM Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ser 7811 Napisano Septembar 4, 2020 -, 1763 postova Motocikl: / Prijavi odgovor kao problematičan A jel ga priznaju na granici? Sa onim od 1200 iz doma zdravlja su vracali sa granice ovih dana... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bruno 68 2712 Napisano Septembar 4, 2020 Drug član, 2106 postova Lokacija: Borca - Greda Motocikl: V-Strom 1050 XT Prijavi odgovor kao problematičan Neznam, samo sam procitao vestiSent from my SM-A715F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zemunac72 1453 Napisano Septembar 4, 2020 munZe konZa, 765 postova Lokacija: Zemun Motocikl: R1200GS adventure Prijavi odgovor kao problematičan Hajde podeli sa nama još koju informaciju ako imaš koliko se čeka test Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
m.milivojevic 2039 Napisano Septembar 4, 2020 Drug član, 1138 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS 2009 K25 Prijavi odgovor kao problematičan A jel ga priznaju na granici? Sa onim od 1200 iz doma zdravlja su vracali sa granice ovih dana...Ovo je validno od danasSent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bruno 68 2712 Napisano Septembar 4, 2020 Drug član, 2106 postova Lokacija: Borca - Greda Motocikl: V-Strom 1050 XT Prijavi odgovor kao problematičan Test 24 - 36 satiSent from my SM-A715F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Niko 1396 Napisano Septembar 4, 2020 Zainteresovan, 491 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: A Prijavi odgovor kao problematičan Mi smo pomerili datum i krecemo najverovatnije 10 septembra preko Kosova auto putem, jedno noćenje Drač, kažu da treba ga doziveti posebno uveče pa odmorni pored mora narednog dana ka Sarandi, povratak preko Djira. Ako je neko u tom periodu dole zovite da nazdravimo uz jednog skendera. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZoraNS 5821 Napisano Septembar 4, 2020 Drug član, 835 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: MT-09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Zašto "jednog"? Javim ti se kada bukiram smeštaje, tada ću znati kada smo u kom mestu... Koliko se zadržavate u Sarandi @Niko? 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Niko 1396 Napisano Septembar 5, 2020 Zainteresovan, 491 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: A Prijavi odgovor kao problematičan Pre 8 sati, ZoraNS je napisao: Zašto "jednog"? Javim ti se kada bukiram smeštaje, tada ću znati kada smo u kom mestu... Koliko se zadržavate u Sarandi @Niko? Plan je ostati 4 noćenja tu i odatle svakodnevno obilaziti mesta. Mislio sam buteljku jednu. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Niko 1396 Napisano Septembar 5, 2020 Zainteresovan, 491 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: A Prijavi odgovor kao problematičan Ima li kakva preporuka za fin smestaj Drač-Saranda da ne šaram po bukingu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZoraNS 5821 Napisano Septembar 5, 2020 Drug član, 835 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: MT-09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, Niko je napisao: Ima li kakva preporuka za fin smestaj Drač-Saranda da ne šaram po bukingu? Tražim i ja pa ću ti poslati nešto. Ako je nešto velikog kapaciteta (više apartmana) možda se zadesimo u istom objektu. Koliko vas ima? Pretpostavljam da vam treba osigurano parking mesto (dvorište ili garaža) i zasebni kreveti za svakog?!? To su inače i meni glavni kriterijumi. Samo mi nije jasno ono "Drač - Saranda" - da li to znači nešto na tom potezu ili opcije Drač ili Saranda ili par dana Drač + par dana Saranda? Sinoć sam dosta pretraživao Valonu i ima lepih apartmana, ali su većinom u zgradama sa slobodnim parkingom na ulici... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganNS 8206 Napisano Septembar 5, 2020 Drug član, 1724 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer Prijavi odgovor kao problematičan Ajde da budem od koristi, kad već ne mogu da vam se pridružim... Moj drugar bio sa porodicom početkom Avgusta ovde: Hotel Ceko, Saranda, ALB WWW.BOOKING.COM Hotel Ceko se nalazi u Sarandi, na 100 metara od plaže i nudi... Kaže da imaju svoju garažu, "Šveđanka" za doručak, čisto, pristojno...šta ćete više?! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Niko 1396 Napisano Septembar 5, 2020 Zainteresovan, 491 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: A Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, ZoraNS je napisao: Tražim i ja pa ću ti poslati nešto. Ako je nešto velikog kapaciteta (više apartmana) možda se zadesimo u istom objektu. Koliko vas ima? Pretpostavljam da vam treba osigurano parking mesto (dvorište ili garaža) i zasebni kreveti za svakog?!? To su inače i meni glavni kriterijumi. Samo mi nije jasno ono "Drač - Saranda" - da li to znači nešto na tom potezu ili opcije Drač ili Saranda ili par dana Drač + par dana Saranda? Sinoć sam dosta pretraživao Valonu i ima lepih apartmana, ali su većinom u zgradama sa slobodnim parkingom na ulici... Trebalo nas je biti 11,kao što smo išli pre nedelju dana u Bosnu, ali obaveze i nemožemo se sastavimo nikako tako da nas je zasad 3 sigurna,čekamo da se danas jave ostali pa da zaključujem spisak. Nekako nam je posle noćenja u Draču gušt da se stacioniramo 4 noći u jednom mestu pa izvukosmo Sarandu za resto 4 noći a odatle levo desno gde je zanimacija u druga mesta. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MilanS 377 Napisano Septembar 5, 2020 (promenjeno) Svrati ponekad, 156 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Tracer 900 GT Prijavi odgovor kao problematičan Meni je bolji utisak ostavila Valona, nego Drac. Ostavljam mogucnost da smo u Dracu promasili nesto, ali setaliste uz more u Valoni je zaista prelepo. Za SH8 treba ipak malo vise vremena nego sto deluje, staje se, gleda. Krenuo sam sa plaze sa 35 stepeni, na vrh prevoja stigao kad je bio zalazak sunca (mozda pola sata voznje od kad sam krenuo. 17 stepeni temperatura, uleteo u oblak, totalni mrak u onoj sumetini na vrhu, vlaga ogromna. Cisto da znate sta moze da vas saceka. Od Sarande ka Ksamilu, 3 plaze, jedna za drugom: Plazhi i Pasqyrave, Shpella e Pëllumbave, Pulëbardha Beach. Obidjite barem jednu od njih, meni su odlicne. Prve dve su spojene, moze kroz vodu da se predje sa jedne na drugu. Poslednja se promenila opasno od jutra do veceri, talasi su je lepo omlatili, ali je i dalje lepo. Sto se tice Kosova, nikakav problem, brzo se izadje na autoput i samo po gasu. Pumpadzija me upozorio da ovih dana stavljaju radare na nadvoznjake na autoputu, ja to nigde nisam video. Benzin na Kosovu jeftiniji znacajno (i cigare, kome treba). Put kroz Albaniju odlican, nije dosadan, sklanjaju se svi kad vide motor. Jedna putarina od 2.5eur za motor. Najlosiji put je od autoputa do Prokuplja i posle od Kursumlije ka administrativnom prelazu. edit: sam sam sebe iznervirao sto sam napisao "ka granici"... Promenio Septembar 6, 2020 član MilanS 1 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
versys205 47 Napisano Septembar 6, 2020 U prolazu, 52 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima. I ja sam zainteresovan za Albanija od 15 septembra, kao i Niko. Da li ide više motora i odakle se polazi? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZoraNS 5821 Napisano Septembar 6, 2020 Drug član, 835 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: MT-09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, versys205 je napisao: Pozdrav svima. I ja sam zainteresovan za Albanija od 15 septembra, kao i Niko. Da li ide više motora i odakle se polazi? Pozdrav kolega, nekoliko nas kreće već sutra, a Niko & Co. mislim da kreću 10.09. tako da je 15.09. većini završetak "turneje"... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajker71 10660 Napisano Septembar 6, 2020 Drug član, 1548 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan @ZoraNS srećan put i šaljite slike na sajt! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZoraNS 5821 Napisano Septembar 6, 2020 Drug član, 835 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: MT-09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Hvala druže! Šteta što nam se nisi i ti priključio, ali imaćeš prilike za "popravni"... 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganNS 8206 Napisano Septembar 7, 2020 Drug član, 1724 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer Prijavi odgovor kao problematičan Srećan put, lepo se provedite pa čekamo izveštaj (može i "presek situacije" sa lica mesta)! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Forsberg 4911 Napisano Septembar 7, 2020 Drug član, 1046 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda VFR 800 FI 2000, BMW F800GS 2008. Prijavi odgovor kao problematičan Srećan put i od mene! Pošto vidim da ima raznih ekipa koje će dole ovih dana, evo fotke mesta gde se skreće za Gjipe plažu, pa ko hoće da ide, da ne luta. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
debeljan 822 Napisano Septembar 7, 2020 Zainteresovan, 859 postova Lokacija: Negotin Motocikl: Honda XL1000 2004. Prijavi odgovor kao problematičan Srećno. Držite rastojanje u saobraćaju. Nemaju mnogo " osećaja " za motocikle. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bruno 68 2712 Napisano Septembar 7, 2020 Drug član, 2106 postova Lokacija: Borca - Greda Motocikl: V-Strom 1050 XT Prijavi odgovor kao problematičan Putovanje pocelo. Prva stanica Staro seloSent from my SM-A715F using Tapatalk 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bruno 68 2712 Napisano Septembar 7, 2020 Drug član, 2106 postova Lokacija: Borca - Greda Motocikl: V-Strom 1050 XT Prijavi odgovor kao problematičan Bucko sprema rostiljSent from my SM-A715F using Tapatalk 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
peratrap 787 Napisano Septembar 7, 2020 Zainteresovan, 523 postova Lokacija: novi beograd Motocikl: HONDA GL1800 Prijavi odgovor kao problematičan Nema mnogo menjačnica i apsolutno svi zakidaju na kursu. Znači prvo menjačnica pa ostalo.Mi se juče vratili iz Drača ,Valone i Sarande i apsolutno niko nije zakidao na kursu niti pokusavao nesto vise da naplati a i vozači prema nama bili max.korektni,99% vozača automobila se pomeralo u stranu i propuštalo nas na motorima ,putevi eksta,autoput od Morina do Tirane kao da je bajker projektovao a i put pored mora od Valone do Sarande.U ova 4 dana nigde rupu nismo videli na putevima,sledeće godine obnavljamo gradivo o Albaniji . A i ljudi u hotelima maksimalno uslužni kao retko gde.Sve cene mnogoooo manje nego kod nas. Milicija okreće glavu od nas iako smo debelo krsili ograničenja kao i lokalci.Jedino treba paziti na brzinu između Jarinja i Prištine ako idete tim putem.Послато са SM-A705FN помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
peratrap 787 Napisano Septembar 7, 2020 Zainteresovan, 523 postova Lokacija: novi beograd Motocikl: HONDA GL1800 Prijavi odgovor kao problematičan I ja planiram Albaniju od 15-20 septembra, ali grupa je veca pa sam odlucio 5 nocenja negde na obali, Saranda i slično i svaki dan na drugu stranu pa pratim dobre predloge od kolega koji su već boravili tamo:takoje:.Preporuka za hotel Ramo Saranda,iskustva savršena !!Послато са SM-A705FN помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...