arnyman 1729 Napisano Jun 3, 2009 Drug član, 2753 postova Lokacija: MNE-SRB-BIH-CRO (trenutno Herceg Novi)) Motocikl: GPZ 500 Street Twin Prijavi odgovor kao problematičan Znaci moze i bez vune Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sergio 2328 Napisano Jun 5, 2009 hoochie coochie man, 1239 postova Lokacija: BG/ZG Motocikl: Harley Davidson Road King Classic '07 & Honda CB750K '81 Prijavi odgovor kao problematičan moze ali posle nemoj da se cudis kad komsije pocnu da ti buse gume, bacaju smece po motoru, polivaju te vodom sa prozora itd. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
arnyman 1729 Napisano Jun 5, 2009 Drug član, 2753 postova Lokacija: MNE-SRB-BIH-CRO (trenutno Herceg Novi)) Motocikl: GPZ 500 Street Twin Prijavi odgovor kao problematičan A skuter je to, sta to moze , a i imam mnogo fin komsiluk ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Great ATuin 4 Napisano Jun 10, 2009 Svrati ponekad, 103 postova Lokacija: cogito ergo Taurunum Motocikl: Suzuki GSX 600F Slingshot Prijavi odgovor kao problematičan Delimičan off, al da ne otvaram temu kad se već polemiše o 'dizajnovima' izduva. Naleteo sam nedavno na neki fazon sa spiralnim izduvom tzv. 'Turbo Baffler'. Generalno lonac je "protočan", samo kroz sredinu ide spirala kao svrdlo. Prema videu sa YouTubeta dobro zvuči i u kućnoj izradi. http://www.youtube.com/watch?v=igpxFZgeO_c Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wice 84 Napisano Jun 13, 2009 Drug član, 1838 postova Lokacija: obrenovac Motocikl: cbr 600f Prijavi odgovor kao problematičan evo kako sam ja uradio.mozda nekom pomogne http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=36288.0 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nntom 1540 Napisano Februar 14, 2010 Drug član, 1555 postova Lokacija: BGD Motocikl: ljuta Aprilia Sportcity 200 Prijavi odgovor kao problematičan Veoma interesantan ovaj spiralni momenat u loncu. Prvi put vidim...tu nema nikakve "vunice" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dutchman 114 Napisano Februar 14, 2010 Drug član, 1050 postova Lokacija: BGD, Serbia Motocikl: CBR600RR , CBR600F , Burgman400 Prijavi odgovor kao problematičan ko oce dugotrajno reshenje , dodushe neshto skuplje , nek kupi zicu za pranje sudova , dodushe mnogo mnogo mnogo zica za pranje sudova i napuni gusto auspuh , nemoze da izadje napolje efekat slichan kao i vuna malo slabiji tj glasniji auspuh ali radi posao ... a kod kineza ima neshto 3-4 komada za 100din ako se nevaram , dodushe te jeftine neznam bash dal su prohromske ... e da nemoze prohrom ni da izgori evo o chemu pricham , ja kontam da moze nisam probao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wice 84 Napisano Februar 14, 2010 Drug član, 1838 postova Lokacija: obrenovac Motocikl: cbr 600f Prijavi odgovor kao problematičan provereno radi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andjelo 246 Napisano Februar 14, 2010 Drug član, 1022 postova Lokacija: Weiss Kirchen -Bela Crkva Motocikl: kawasaki Prijavi odgovor kao problematičan Veoma interesantan ovaj spiralni momenat u loncu. Prvi put vidim...tu nema nikakve "vunice" ja sam vidjao jos pre 15 godina u nemackoj neka firma se bavila izradom takvih turbolentnih lonaca , koji daju i do 20 konja vise na autu stim sto se i na usisnom delu postavi mala tubina koju pokrece struja dok se ne stvori pod pritisak sto svabe zovu turbo abgas i sve u svemu nekih 30 konja vise sa obe turbine Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tora-AL- 1 Napisano Jul 27, 2010 U prolazu, 44 postova Lokacija: Aleksinac Prijavi odgovor kao problematičan Ja i calac smo pravili auspuh, otvorimo stari, kad unutra nema nista osim kur*eta malog od 8cm perforiranog, a inace ceo lonac prazan. Icupamo ono kur*e i bacimo u visoku travu da ga niko ne nadje, uzmemo cev duzine celog auspuha, spljostimo je u stegu na sredini, a na busilici izbusimo rupe sa jedne i druge strane presovanog dela. VAZNO, zbirna povrsina rupica na delu perforirane polovine koja je ka izlazu, mora biti ista kao povrsina na izduvnoj grani koja ulazi u auspuh, posto je cale mashinac, poceo je da se frlja sa pi trecinama i razlomcima- onako iz glave, a ja celo skolovanje pitao ljude oko sebe, za koj ce mi matematika u zivotu, izracuna co'ek za 10sec i toliko rupica i izbusio. E sad, da sam pre toga video na forumu ono sto sam video ubrzo nakon toga, mreza za komarce, mrezica za pranje sudova, imao bih home made akrapovic, ali nisam, vuna je isparila od tad, tako da ce uskoro da padne operacija. A da ljudi takodje koriste i vunicu iz bojlera, to svako moze da nabavi...... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tamanitu 241 Napisano Septembar 7, 2010 Svrati ponekad, 469 postova Lokacija: BG Prijavi odgovor kao problematičan Zanimljivo izgleda konstrukcijski ovaj "Turbo Baffler", al nemam YT trenutno ovde pa ne vidim postavljen klip. Meni je skroz prazan lonac, prethodni vlasnik je izvadio oba katalizatora i mnoogo je bučan. Meni i ne smeta toliko, koliko svima ostalima. A i povratno pucanje mislim da šteti mašini, i plaši okolni narod...Sam ne mogu da uradim bilo šta oko modifikacije, a tražim brzo i povoljno rešenje. Jel' probao neko da napravi ovakav spiralni "turbać"? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arrow 31 Napisano Octobar 26, 2010 U prolazu, 94 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Zica za pranje posudja se moze stvarno jeftino naci u Pancevu, imate kod lika koji samo sundjere i zice prodaje, na pijaci i bese mi dao neku dobru cenu pre. Inace spiralna metalna zica je cudo od materijala za prigusenje zvuka iako se to nekome cinilo glupavo, od nje se prave jedni od najboljih DIY prigusivaca za oruzje malog kalibra. Jedino sto izgubi svojstva posle 200-300 metaka ispaljenih (tako bar kazu). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...