BorisJ 20 Napisano Septembar 1, 2020 U prolazu, 45 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki zr-7s (2003) Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima, ja sam Boris iz Novog Sada. Postadoh i ja vaš član jer sam konačno kupio svoj prvi pravi motor u 26-oj godini! Aprilia Pegaso, 1995. godište, 652 cc I 35 kW. Ima jednocilindrični Rotaks agregat. Pegaso generalno dobar za početnike, malo sam ga provozao po kraju ali ne nešto posebno jer nije registrovan a i ja još uvek nemam dozvolu (odvozao sam sve časove, ostalo je samo praktični ispit). Moj konrketni primerak nije savršen ali je sasvim pristojan model za svoje godine. Kupio sam ga spreman da uložim par stotina evra u njega i da ga sredim skroz za sledeću sezonu.Bitno mi je samo da ne mora da se otvara agregat zbog nečega. Evo i par slika a ko god ima neka iskustva sa ovim motorom neka podeli sa mnom, bio BiH baš zahvalan . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BorisJ 20 Napisano Septembar 1, 2020 U prolazu, 45 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki zr-7s (2003) Prijavi odgovor kao problematičan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Igor86 356 Napisano Septembar 1, 2020 Svrati ponekad, 162 postova Lokacija: Beograd - Dorcol Motocikl: Yamaha Fazer Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao i uzivaj! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BorisJ 20 Napisano Septembar 1, 2020 U prolazu, 45 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki zr-7s (2003) Prijavi odgovor kao problematičan Dugo nije vođen. Gume su inače 2001. godište. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sku11e. 130 Napisano Septembar 1, 2020 U prolazu, 65 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha MT-07 Ice Fluo (2020) / Yamaha Ténéré 700 - Ceramic Blue (2021) Prijavi odgovor kao problematičan Puno sreće sa novim motorom, to je inače motor od mog druga, stajao je u garaži 7 godina, ja sam ga lično molio prethodnih meseci da ga istera jer i ja u tom trenutku nisam imao motor. Takođe sam početnik pa ti ne mogu dati savete, ali ti mogu reći da taj motor zaista nije vozen odavno i da je majstor sredio motor za prodaju, tj. sređen je da može da se vozi, ostalo ne znam, u svakom slučaju puno srećnih kilometara ti želim. Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bole37 5056 Napisano Septembar 2, 2020 Drug član, 779 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sashac XJR 1300 black demon. Prijavi odgovor kao problematičan Cestitamoo,nek je sa srecoom... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...