symon 144 Napisano Avgust 14, 2008 Svrati ponekad, 136 postova Lokacija: MK CRNA REKA Motocikl: Hayabusa Prijavi odgovor kao problematičan Da li je vec napisano a ja ne nadjoh ako jeste gde ako nije zamolio bih misljenje o Hondi CB 750 Sevenfifty model 94 godina ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nemanjacar 1 Napisano Avgust 16, 2008 U prolazu, 67 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ja imam taj motor. Moj je 96 god. mada su to isti modeli. Moje misljenje, a i misljenje drugih koje sam pitao dok nisam kupio motor je da je to jedan od najizdrzljivijih hondinih modela ikada napravljen. Ja ga imam skoro godinu dana i prezadovoljan sam, nista mu nisam radio osim redovnog servisa. Moja preporuka je da uzmes taj motor ako planiras da ga kupis. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
symon 144 Napisano Avgust 16, 2008 Svrati ponekad, 136 postova Lokacija: MK CRNA REKA Motocikl: Hayabusa Prijavi odgovor kao problematičan Zahvaljujem, uzeto... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spel 72 Napisano Avgust 28, 2008 Svrati ponekad, 497 postova Lokacija: Šabac Motocikl: bez motora od 1.10.2008 zbog udesa Prijavi odgovor kao problematičan Imao sam Hondu CB Sevenfifty (1996), od novembra 07 - jula 08 godine i mogu reci da sam bio prezadovoljan tom spravom. Radila je kao sat, pouzdana, brza, ne zahteva mnogo oko odrzavanja, registracija pristojna cifra itd itd. Prodao sam je pre dva meseca, otisla je u Beograd. Kupac je prezadovoljan takodje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...