Dzontraa 2 Napisano Avgust 29, 2020 U prolazu, 14 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha X City Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav ljudi, da li je neko imao iskustva sa farbanjem auspuha? Zanima me sta kako i gde mogu da uzmem potrebne boje Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grof3 31 Napisano Avgust 29, 2020 Svrati ponekad, 159 postova Lokacija: Budva Motocikl: Kymco Xciting 250 Prijavi odgovor kao problematičan Zanimljivo pitanje...evo i mene zanima... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Slammer 688 Napisano Avgust 29, 2020 Usamljeni kauboj daleko od doma svog, 433 postova Lokacija: Leskovac - Novi Sad Motocikl: Yamaha FZ1 GT Prijavi odgovor kao problematičan Dobro osmirglas, odmastis, uzmes Dupli Color sprej za peci, predjes nekoliko puta u sto tanjim slojevima (bitno!) i gotovo. Meni drzi evo peta godina... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nolanka 541 Napisano Avgust 29, 2020 Zainteresovan, 337 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MV Agusta Brutale 800 & gsxr 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Jesi li siguran da ti je to bas neophodno? Ako nije, razmisli o mom iskustvu. Na x maxu smo ofarbali auspuh, lepo je to izgledalo, ali...2 sezone sam vozila taj skuter i 2 sezone se gusila od smrada odgorevanja te boje sa auspuha. Nije se gulila, nije nista falilo osim tog smrada koji se 2 sezone (kod mene, a mozda jos smrdi nekom drugom vlasniku) osetio do nepodnosljivosti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Majesty 250DX 148 Napisano Avgust 29, 2020 Moto servis, 592 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Majesty 250DX, Burgman 650 EXE Prijavi odgovor kao problematičan Bez peskiranja nemoj da se cimas ako ima rdje... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...