prebo_gromovi 2 Napisano Avgust 13, 2008 U prolazu, 36 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan nacuo sam neke glasine da u pivnicima ima moto zur, mnogi ljudi me pitaju ali nemam nista pojma o tome jel zna mozda neko neke detalje, ja sam samo cuo da ce u petak svirati Lude Krawe iz b.petrovca, to je sve sto znam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
prebo_gromovi 2 Napisano Avgust 13, 2008 U prolazu, 36 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan e nasao sam neke detalje verodostojne na my space ludih krawa se najavljuje svirka u Pivnicama na moto skupu http://www.myspace.com/ludekrawe Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Free_at_last 0 Napisano Avgust 16, 2008 U prolazu, 15 postova Lokacija: Bac Prijavi odgovor kao problematičan sinoc je bilo totalno ludo u pivnicama!!! ej prebo, zasto si se tako jako napijo??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
prebo_gromovi 2 Napisano Avgust 16, 2008 U prolazu, 36 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan e moj brate ikacu, stvarno je bilo ok i ponovo ujutru sam se opet ubio, evo tek sad sam doso kuci sad je vec pola 12h , super mi je prosaao vikend, i u muzlji i ovde, super Evo i par fotki, steta sto nisam mogo da snimim petak uvece, mase je bilo prepuno a mi smo ostali samo do defilea u subotu poslepodne, inace pasulj im je bio odlican, nemam reci sve je bilo na mestu jedino su se slabo izreklamirali, mada je doslo dosta bajkera Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Free_at_last 0 Napisano Avgust 17, 2008 U prolazu, 15 postova Lokacija: Bac Prijavi odgovor kao problematičan znaci maximalno sam se prove!! jbg mi smo otisli u subotu ujutru jako rano, pa smo se vratli uvece.. upoznali par devojaka iz pivnica, bilo su totalno raspolozene za dobro zezanje!! kako ti je brat preziveo vikend? evo par fotki Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Free_at_last 0 Napisano Avgust 17, 2008 U prolazu, 15 postova Lokacija: Bac Prijavi odgovor kao problematičan evo ih Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Free_at_last 0 Napisano Avgust 17, 2008 U prolazu, 15 postova Lokacija: Bac Prijavi odgovor kao problematičan jedna slika 1000 reci!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Free_at_last 0 Napisano Avgust 17, 2008 U prolazu, 15 postova Lokacija: Bac Prijavi odgovor kao problematičan evo jos par 1000 reci Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
prebo_gromovi 2 Napisano Avgust 18, 2008 U prolazu, 36 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan e Ikac svaka cast za fotke Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...