Jump to content

Moto Zajednica

Motorista oborio pešaka...

Recommended Posts

• U prolazu, 17 postova

Novi Sad-Telep,ulica Petefi Šandora.

Ulazim u zgradu i komšija mi kaže da je pre pet minuta bila saobraćajka na raskrsnici pored moje zgrade i da je stradao motorista.Brže bolje odem na lice mesta da vidim šta se desilo.

Vidim motor na asfaltu i kola hitne pomoići.Odmah sam se naježila.Dok sam prilazila čula sam da je motorista u redu,ali da je naleteo na ženu koja mu je izletela iza parkiranog kombija.

jmlkY_image089vm0.jpg

404.jpg

U1jvQ_image091iz5.jpg

Žena je bila svesna i jaukala,ali su je ubrzo odvezli,tako da ne znam o kakvim je povredama reč.

Motoristu Zorana S. nisu ni pogledali >:(.Čovek je jaukao,ali je bio na nogama.Odmah sam mu prišla,pošto je bio vidno uznemiran i prilično oderan.Pokušala sam da ga smirim,ali on je samo jaukao šta je uradio i šta će biti sa njegovom porodicom :(Tako mi je bilo žao što ovi iz hitne nisu čoveku dali makar nešto za smirenje >:(,iako je bio prilično oguljen.Na sreću sam imala nešto kod sebe i odmah mu dala i pozvala hitnu ponovo,pošto je počeo da se žali na bolove u grudima.Brzo su došli i odvezli i njega.

Nadam se da će nesrećna žena biti u redu,kao i naš kolega.

Ako neko bude nešto čuo u vezi ovog slučaja neka javi.

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Safety bike, 954 postova
  • Motocikl: nekad RS250 i AA500

Neke stvari se ne mogu predvideti, ali dodatna opreznost nije na odmet. Samo da se nadamo da ce se oporaviti i da ovo nece biti cesta pojava.

• Svrati ponekad, 233 postova
  • Motocikl: Aprilia SL1000 Falco & APN 6

Takve stvari se nažalost dešavaju svakodnevno. Meni pre pola sata izleteo klinac od jedno 3-4 godine na biciklu, jedva sam stao. Okrenem se gledam nigde nikog starijeg. Nije on kriv, ko ga je pustio samog na ulicu. Njemu sam samo zapretio rukom, pokupio svoj hladan znoj i ajd dalje.

Ja po gradu više ne prelazim  40 km/h. Gužve su velike, vrućina takođe, narod nenormalan ...

Nadam se da će svi biti OK. i samo pažlivo

• Svrati ponekad, 204 postova
  • Motocikl: Kawasaki Er 6n

Ja tuda prolazim vrlo cesto. Ta ulica je ludilo. Vrlo je prometna, ali je na Telepu pa su ljudi jos uvek u fazonu "saobracaj postoji samo na TV-u". U blizini je i skola... 

• Svrati ponekad, 474 postova
  • Motocikl: XV 250

Ja tuda prolazim vrlo cesto. Ta ulica je ludilo. Vrlo je prometna, ali je na Telepu pa su ljudi jos uvek u fazonu "saobracaj postoji samo na TV-u". U blizini je i skola... 

Ajde sto je skola nego sto je ulica dosta uska i nepregledna na svakoj raskrsnici, a da ironija bude veca to je najduza ulica u Novom Sadu. Definitivno ulica sa najvise nesreca na Telepu...lepa , mirna a opet veoma nezgodna ako se malo brze kreces.

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja