braaaatmooooj 0 Napisano Avgust 20, 2020 U prolazu, 2 postova Prijavi odgovor kao problematičan poz svima, nzm dal sam lepo postavio temu jer 1 put pisem na forumu Pre nekih par meseca sam polozio za a1 , sto znaci po novom zakonu samo za a1, nemam upisano za AM I upravo sam procitao kao da ja ako imam a1 ne mogu da vozim tipa moped 49 kubika jer je to AM kategorija?? nista mi nije jasno... ja upravo vozim skuter 49 kubika iako imam a1 i sta ako me stopiraju pisace mi kaznu jer je to AM kategorija? bukvalno sam ovo procitao na ovom forumu, nista mi vise nije jasno Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NIKI 255 Napisano Avgust 20, 2020 Svrati ponekad, 211 postova Lokacija: pored ZR Motocikl: cbr 500 f Prijavi odgovor kao problematičan E BRAAAAAAAAATTTTMOOOOOOJJJJ napaceni , kakosi ti uopste polozio a1 kad neznas klasifikaciju kategorija za upravljanje. I ne ne smes da vozis moped ustvari smes dok te ne zaustave, a posle ..... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Imeiprezime 475 Napisano Avgust 20, 2020 Zainteresovan, 564 postova Lokacija: Ralja Motocikl: Sym Jet X 125 Prijavi odgovor kao problematičan Crno dete 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5459 Napisano Avgust 20, 2020 Drug član, 2493 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan E brateeeeeeeeuuuuuu tamo gde si procitao to na ovom forumu tamo i nastavi da citas. Svako dobro. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
braaaatmooooj 0 Napisano Avgust 20, 2020 U prolazu, 2 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pre 5 sati, NIKI je napisao: E BRAAAAAAAAATTTTMOOOOOOJJJJ napaceni , kakosi ti uopste polozio a1 kad neznas klasifikaciju kategorija za upravljanje. I ne ne smes da vozis moped ustvari smes dok te ne zaustave, a posle ..... e moj ti, nista nisi ukapirao Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...