malitomic 1810 Napisano Avgust 13, 2020 Drug član, 1227 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Lanac, kaiš, kardan Prijavi odgovor kao problematičan Kao sto naslov kaze u pitanju je auspuh u uradi sam varijanti. Auspuh je bio fabricki sa komorama i tako sam ga ja uzeo misleci da pravim protocni. Taj motor za koji je bio namenjen sam prodao i on ostade nedovrsen. Svi delovi sem vune su tu, tako da vrlo lako moze da se napravi odlican auspuh. Plast je od Titanijuma i u punoj je duzini,50cm, pa se moze kratiti po potrebi. Veliki komad na slikama od perforiranog lima je deo sa komorama i on je tako ceo izvadjen. Tanka perforirana cev se stavlja umesto nje i okolina puni vunom. Sve se moze naci na youtube.I tako, koga ne mrzi napravice sebi lep auspuh povoljno, za par sati radaCena je 5000 fixno. 0604421566 Milan Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
malitomic 1810 Napisano Avgust 13, 2020 Drug član, 1227 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Lanac, kaiš, kardan Prijavi odgovor kao problematičan Evo jos par slika originalnog stanja. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...