mrle 8940 Napisano Avgust 13, 2020 nekrunisani kralj moto cigana, 3224 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan JEZIVI PRIZORI NA MESTU UDESA KOD OBRENOVCA Jedan kamion sleteo s puta, drugi umalo ostao bez kabine, motor ispod točkova... (FOTO, VIDEO) WWW.BLIC.RS Na mestu lančanog sudara na magistralnom putu Obrenovac-Ub prizori su jezivi. Jedna osoba izgubila je život u karambolu u kom je učestvovalo pet... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 8749 Napisano Avgust 13, 2020 Solo Rider, 3280 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 8749 Napisano Avgust 13, 2020 Solo Rider, 3280 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan Jel nekome nešto poznato ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6810 Napisano Avgust 13, 2020 Ne silazi, 6591 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Celo jutro na radiju (Bgd 202), svakoga sata u vestima ova info. Odmah sam ovde došao da vidim detalje, jer sama činjenica da se pominje na radiju sa nacionalnom frekvencijom govori o ozbiljnosti udesa. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bruno 68 2739 Napisano Septembar 3, 2020 Drug član, 2111 postova Lokacija: Borca - Greda Motocikl: V-Strom 1050 XT Prijavi odgovor kao problematičan Posle skoro godinu dana danas sam prosao od Slovca do Obrenovca. Katastrofa kakvo je stanje puta. Krateri po putu su me terali u konstantni slalom u istoj traci. Overih par rupa jer nisam imao kud. Sleperi puni kamenja su prosto razvalili ovaj put. A ima ih strasno mnogo. E nece me videti skoro ova deonica. A bila mi je precica za Divcibare. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...