Jump to content

Moto Zajednica

Subota 08.08.Ram, Petrovac, Žagubica, oko Bora, Zajecar, Knjaževac, Kalna, Pirot

Recommended Posts

• U prolazu, 43 postova

Inspirisan temama o putovanju na Vlasinsko jezero i Homoljskim planinama u temama

Lalajko BJB voznja Vlasinsko jezero

http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=21314.0

Lalajko Put na Vlasinsko jezero

http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=21290.0

Srle69 HOMOLJE - Petrovac na Mlavi - Crni Vrh - Bor

http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=21739.0

resio sam da se provezem od Bele Crkve do Pirota i pogledam veci deo te deonice. Skelom u Subotu u  7:00 (moracu jos jednom da proverim vreme jer nisu bas tacni) prelazim Dunav kod Ram-a. Putanja je sledeca. Ram, Petrovac, Žagubica, oko Bora, Zajecar, Knjaževac, Kalna, Pirot. Ocekujejem da ce voznja trajati oko 5-6 sati i pauzama od 4 sata. Predvidjeno vreme za dolazak u Pirot 16:00. Predjeni put 300km.

Interesantan mi je deo izmedju Petrovca i Bora jer sam deo oko Pirota i Knjaževca vec imao prilike da vidim.

Za sada sam predvideo sam pauze i skretanja u Banji Ždrelo, iza Petrovca, Manastir Gornjak, Žagubica, Borsko jezero, Knjaževac, Temska.

Put sam planirao da izvezem sam ali ako neko hoce da mi se pridruzi u putu ili delu puta je dobrodosao. Svaki predlog za izmenu rute, povratak i sta se jos moze videti je takodje dobrodosao.

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Svrati ponekad, 453 postova
  • Motocikl: imao Kawasaki KLE 500

Ej,majstore, nisi lepo citao moj putopis. U subotu i nedelju 9. i 10.avgusta put od Zagubice do Bora preko Crnog Vrha je zatvoren zbog odrzavanja medjunarodnih auto trka. Ja sam sudija na tim trkama pa ti ovo kazem iz prve ruke.Ja krecem tamo u subotu ujutru rano i bicu 2 dana. A sto se tice moje ture,mi planiramo tu voznju iz putopisa sledeceg vikenda (imas otvorenu novu temu u vezi toga) pa mozes da nam se pridruzis.

Toliko,samo da znas ove informacije.

Srle69

• U prolazu, 43 postova

Dobro da sam pitao pre nego sto sam krenuo. Ja sam pre desetak dana odstampao mape i spremio kuda cu sve ici. Razumeo sam da su te trke u nedelju. Za ovaj vikend sam se mnogo ranije organizovao i ne mogu lako da promenim. Tako sam ispustio i BJB voznju. Ima li neki obilazni put oko mesta gde se odvijaju trke ili da kompletno zaobidjem ovaj kraj i odem drugim putem?

U svakom slucaju hvala na pomoci, bila je dragocena.

Ej,majstore, nisi lepo citao moj putopis. U subotu i nedelju 9. i 10.avgusta put od Zagubice do Bora preko Crnog Vrha je zatvoren zbog odrzavanja medjunarodnih auto trka. Ja sam sudija na tim trkama pa ti ovo kazem iz prve ruke.Ja krecem tamo u subotu ujutru rano i bicu 2 dana. A sto se tice moje ture,mi planiramo tu voznju iz putopisa sledeceg vikenda (imas otvorenu novu temu u vezi toga) pa mozes da nam se pridruzis.

Toliko,samo da znas ove informacije.

Srle69

• Svrati ponekad, 453 postova
  • Motocikl: imao Kawasaki KLE 500

Imas obilazak ako ides Ram - Veliko Gradiste - Kucevo (preko Golubca ili preko Srednjeva,kako hoces-vidi kartu) - Majdanpek - Bor - Zajecar... pa tako dalje.Ne znam bas da li ce ti biti sutra dobar dan za voznju posto su najavili kisu,a ovo su sve planinski krajevi gde kisa padne zacas iako je u ravnici vedro i suvo.Ja nosim za sutra kisno odelo posto sam na stazi ceo dan, a staza je od Borskog jezera do Crnog Vrha (800-900 m n/v).Za nedelju su javili lepo vreme.

Srecno!

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja