Mario_HR 3 Napisano Avgust 11, 2020 U prolazu, 6 postova Lokacija: Zagreb Motocikl: Suzuki Burgman 400, K9 Prijavi odgovor kao problematičan Zovem se Mario iz Zagreba. 50g i do sada sam vozio samo 50ccm. Kako sam prerastao mališu, cilj mi je uzeti 400 ccm (Burgmana ili Majesty), nešto između 2006 i 2010g. Forum vam je super. Trenutno čitam stare postove i skupljam informacije o održavanju i popravcima skutera, jedino mi je žao što nema više slika na starijim postovima. Vidim da ima vrlo stručnih forumaša, koji nesebično dijele svoje znanje i iskustvo kod održavanja i popravaka motora i to me baš veseli. Lp 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
croarcher 3009 Napisano Avgust 11, 2020 Drug član, 322 postova Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodošao;jel' mjenjaš nick u Super Mario kad uzmeš jači skuter 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mario_HR 3 Napisano Avgust 11, 2020 U prolazu, 6 postova Lokacija: Zagreb Motocikl: Suzuki Burgman 400, K9 Prijavi odgovor kao problematičan možda Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganNS 8010 Napisano Avgust 11, 2020 Drug član, 1699 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav i dobrodošao! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 9648 Napisano Avgust 12, 2020 Ne silazi, 2267 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav i dobrodosao ! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DMzone 20 Napisano Avgust 12, 2020 U prolazu, 8 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Suzuki GSX600f Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodošao! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...