Scriptex 1 Napisano Avgust 11, 2020 U prolazu, 1 post Lokacija: Zemun Motocikl: Honda Hornet 600 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Svima, ja sam Marko, nov sam clan zajednice, skoro sam od porodicnog prijatelja uzeo horneta 600 2001. na kom sam ucio da vozim pre 4 godine, treba ove nedelje da menjam ulje i filtere. Znacile bi mi preporuke koje ulje da uzmem, da li sinteticko ili obicno, u service manualu pise za viskoznost 10w40 ali sam vidjao da i druge stavljaju. Da li je bitna marka? Koliko litara staje? Hvala unapred! :) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano Avgust 11, 2020 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, Prebacio sam temu/post u rubriku za predstavljanje, red je red. Hornet 600 je ispričana priča, čest motor kod nas, naći ćeš na forumu sve što treba i što ne treba o pčelici. Troši/ne troši? Koje je ulje do sad bilo u njemu?Ko ga je održavao, šta on kaže o tome? Šta kaže prethodni vlasnik? Širok je izbor 10w40 ulja kod nas, od Galaxa 333din/lit, pa sve do MOTUL-a 300v 20e/lit.... uzmi ago što ti drago. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Scriptex 1 Napisano Avgust 11, 2020 U prolazu, 1 post Lokacija: Zemun Motocikl: Honda Hornet 600 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala druze! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alex011 156 Napisano Avgust 11, 2020 Svrati ponekad, 138 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Gsx600f Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao, strsljen k'o bombona... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa ns 1 3067 Napisano Avgust 11, 2020 Ne silazi, 2915 postova Prijavi odgovor kao problematičan za tvoj motor koji puni skoro 20 godina bi bila dovoljna neka kvalitetnija polusintetika iako ne i najbolja opcija.Dovoljna ako prelaziš 5-6 hiljada godišnje i to je svejedno da li 10-40 ili možda i bolje 15-50 ako više voziš grad a i motor je stariji pa mu je to verovatno bolja opcija. Bolje je neka ,,normalna ful sintetika ,racing ti ne treba a može da izgura i do 10 hiljada . Ovo je otprilike neko univerzalno pravilo za skoro sve motore . Od ove godine se susrećem sa odličnim švajcarskim motorex uljima i njihovu običnu polusintetiku koja je 750 dinara sam udao od goldvinga ,varadera,xx 11 ,horneta veći,manji... i za sad su utisci pozitivni 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Scriptex 1 Napisano Avgust 11, 2020 U prolazu, 1 post Lokacija: Zemun Motocikl: Honda Hornet 600 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala puno Alex! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Scriptex 1 Napisano Avgust 11, 2020 U prolazu, 1 post Lokacija: Zemun Motocikl: Honda Hornet 600 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Sasa puno na objasnjenju, od velike je pomoci! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blueser 2397 Napisano Avgust 12, 2020 Analog Man, 341 postova Motocikl: Nisam član od 28.10.2022. Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav. Lep bike. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Scriptex 1 Napisano Avgust 12, 2020 U prolazu, 1 post Lokacija: Zemun Motocikl: Honda Hornet 600 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala puno Blueser! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...