BaneVuk58 7674 Napisano Septembar 29, 2022 Solo Rider, 3075 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan Odokativno od toga nema ništa. Cenim da je visinska razlika preko dva metra. Ne znam koji je motor u pitanju ali ako bi se spušta u "rikvec" kačio bi ti karter rampu čim bi se zadnji točak dovoljno spustio. I ako sve prodje toplo bih ti preporučio vitlo ili čekrk jer sve ostale varijante mogu da izmaknu kontroli.Treba imati u vidu da ga treba i izvuči iz rupe sledeće godine. Govorim iz iskustva jer sam prošao sve te egzibicije . Srečno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boki_Nbg 1 Napisano Septembar 29, 2022 U prolazu, 5 postova Prijavi odgovor kao problematičan pre 52 minuta, BaneVuk58 je napisao: Odokativno od toga nema ništa. Cenim da je visinska razlika preko dva metra. Ne znam koji je motor u pitanju ali ako bi se spušta u "rikvec" kačio bi ti karter rampu čim bi se zadnji točak dovoljno spustio. I ako sve prodje toplo bih ti preporučio vitlo ili čekrk jer sve ostale varijante mogu da izmaknu kontroli.Treba imati u vidu da ga treba i izvuči iz rupe sledeće godine. Govorim iz iskustva jer sam prošao sve te egzibicije . Srečno Ovaj ga je sam podigao bez rampe i čekrka, 100kg 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 7674 Napisano Septembar 29, 2022 Solo Rider, 3075 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan Srečno Poslato sa VOG-L29 pomoću Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mradomir 3051 Napisano Septembar 29, 2022 8-bit, 1878 postova Lokacija: Beočin Motocikl: KTM690 | Freeride 250R | Burgman 650 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 4 sati, Boki_Nbg je napisao: Moja ideja je da ga vežem španerom za gornja vrata i polako da se otpušta/ zateže pruilikom spuštanja/podizanja. Španer može da se namota samo desetak centimetara i to je to. Tebi trebaju dve duple koturače i desetak metara konopca. Ovako nešto: /fajlovi/product/koturaca-dupla-za-sajle-do-8mm-koturaca_58b5e62705aa1.jpg Koturača dupla za sajle do 8mm - Prodaja srafova i srafovske robe WWW.HELISASRAFOVI.COM Helisa Srafovi naslov za fb Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boki_Nbg 1 Napisano Septembar 29, 2022 U prolazu, 5 postova Prijavi odgovor kao problematičan pre 17 minuta, mradomir je napisao: Španer može da se namota samo desetak centimetara i to je to. Tebi trebaju dve duple koturače i desetak metara konopca. Ovako nešto: /fajlovi/product/koturaca-dupla-za-sajle-do-8mm-koturaca_58b5e62705aa1.jpg Koturača dupla za sajle do 8mm - Prodaja srafova i srafovske robe WWW.HELISASRAFOVI.COM Helisa Srafovi naslov za fb Jel možeš da pojasniš gde šta ide sa duplim koturačama? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mradomir 3051 Napisano Septembar 29, 2022 8-bit, 1878 postova Lokacija: Beočin Motocikl: KTM690 | Freeride 250R | Burgman 650 Prijavi odgovor kao problematičan Pogledaj video, biće ti jasno: 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vava 634 Napisano Septembar 29, 2022 Zainteresovan, 530 postova Lokacija: beograd mirijevo Motocikl: 950adv 450exc Prijavi odgovor kao problematičan Pre 4 sati, Boki_Nbg je napisao: Ovaj ga je sam podigao bez rampe i čekrka, 100kg Ne razumem ovog sto se muci kad ovaj motor lagani se penje uz stepenice 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...