Loshke 5 Napisano Avgust 10, 2020 U prolazu, 8 postova Lokacija: Beograd-Zvezdara Motocikl: trenutno bez Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav...Da li neko zna gde ima da se kupi ili ako neko pravi kvalitetne rampe (navoze) za motocikle ? Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5407 Napisano Avgust 10, 2020 Drug član, 2489 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan A ti si? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 7674 Napisano Avgust 10, 2020 Solo Rider, 3075 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan BIKE LIFT RAMP-4000 rampa za utovar motora | Motoland WWW.MOTOLAND.RS BIKE LIFT RAMP-4000 rampa za utovar motora piše da je dostupan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 7674 Napisano Avgust 10, 2020 Solo Rider, 3075 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan pre 5 minuta, drmilan_ je napisao: A ti si? Pa Loshke ....... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Loshke 5 Napisano Avgust 10, 2020 U prolazu, 8 postova Lokacija: Beograd-Zvezdara Motocikl: trenutno bez Prijavi odgovor kao problematičan pre 10 minuta, BaneVuk58 je napisao: BIKE LIFT RAMP-4000 rampa za utovar motora | Motoland WWW.MOTOLAND.RS BIKE LIFT RAMP-4000 rampa za utovar motora piše da je dostupan Hvala Bane na odgovoru,video sam njih ali reko jel ima mozda jos neko ili samo oni imaju,posto na netu sve nesto po hrvatskoj,kod nas slabo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mradomir 3051 Napisano Avgust 10, 2020 8-bit, 1878 postova Lokacija: Beočin Motocikl: KTM690 | Freeride 250R | Burgman 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam uzeo u Uradi sam. Nije neka ali služi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 7674 Napisano Avgust 10, 2020 Solo Rider, 3075 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam moje kupio u Louis-u. Srednja (600 kg nosivost) dve sa strane po 300 kg. Ako kolegi nije hitno ima par "naših" koji donose Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Loshke 5 Napisano Avgust 10, 2020 U prolazu, 8 postova Lokacija: Beograd-Zvezdara Motocikl: trenutno bez Prijavi odgovor kao problematičan Nasao sam... Hvala svima koji su zeleli da pomognu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 7674 Napisano Avgust 10, 2020 Solo Rider, 3075 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, Loshke je napisao: Nasao sam... Hvala svima koji su zeleli da pomognu gde? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Loshke 5 Napisano Avgust 11, 2020 U prolazu, 8 postova Lokacija: Beograd-Zvezdara Motocikl: trenutno bez Prijavi odgovor kao problematičan Pre 8 sati, BaneVuk58 je napisao: gde? Neka firma na cukarici...Slucajno sam dosao do njih,preporukom druge firme koju sam zvao a koja nije imala na stanju rampu .... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aleksandar k 47 Napisano Avgust 12, 2020 Manatwork, 86 postova Prijavi odgovor kao problematičan Poklanjam ovo cudo sto sam sklepao, ako neko ko ja ima dva stepenika da bi se uvukao u dvoriste ,kucu ili neku šupu..Beograd 0628327577 treba odsrafiti ove srafice, kupiti one otirace gumene najjeftinije i zalepiti po podlozi s sintelan lepkom, radi boljeg prijanjanja 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrela 950 Napisano Avgust 14, 2020 Svrati ponekad, 270 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: BMW R1250 GSA Prijavi odgovor kao problematičan On 8/11/2020 at 8:10 AM, Loshke said: Neka firma na cukarici...Slucajno sam dosao do njih,preporukom druge firme koju sam zvao a koja nije imala na stanju rampu .... daj slike i jos neki info, koliko para? interesuje i mene, trazim vec duze vreme Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Loshke 5 Napisano Avgust 17, 2020 U prolazu, 8 postova Lokacija: Beograd-Zvezdara Motocikl: trenutno bez Prijavi odgovor kao problematičan On 14.8.2020. at 18:34, gavrela je napisao: daj slike i jos neki info, koliko para? interesuje i mene, trazim vec duze vreme Cena je 24000din par,a moze i na komad (12000din)... Navoz izgleda identicno kao na slici sto sam okacio kad sam postavljao temu... Kacim slike sutra gde ce se tacno videti kako izgleda... Inace pise na deklaraciji da 1 navoz moze da izdrzi 680kg tereta... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Loshke 5 Napisano Avgust 18, 2020 U prolazu, 8 postova Lokacija: Beograd-Zvezdara Motocikl: trenutno bez Prijavi odgovor kao problematičan Evo kao sto sam i obecao ... Slike da moze da se vidi malo bolje kako izgleda navoz U paketu se dobija i spaner (nije nista spec ali moze da posluzi za nesto)... Nadam se da je ok ispalo nisam neki fotograf 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrela 950 Napisano Avgust 19, 2020 Svrati ponekad, 270 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: BMW R1250 GSA Prijavi odgovor kao problematičan samo da napises jos gde moze da se uzme, pa da pazarim i ja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Loshke 5 Napisano Avgust 19, 2020 U prolazu, 8 postova Lokacija: Beograd-Zvezdara Motocikl: trenutno bez Prijavi odgovor kao problematičan Pre 6 sati, gavrela je napisao: samo da napises jos gde moze da se uzme, pa da pazarim i ja Ne znam kako se zove firma nisam ni gledao pravo da ti kazem samo sam uleteo,i daj Radnja se nalazi na cukarici, ul. Lazarevacki drum 17 A imas i neku firmu u Obrenovcu (ako ti je to blize) ja sam prvo njih zvao pa su me oni uputili na radnju na cukarici jer je meni bliza... Telefon za info ti je 063/481-804,zvrcni vidi mislim da su mi rekli kad sam ja zvao da imaju jos 1 komad ... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Avgust 19, 2020 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan On 17.8.2020. at 21:05, Loshke je napisao: Cena je 24000din par,a moze i na komad (12000din)... Navoz izgleda identicno kao na slici sto sam okacio kad sam postavljao temu... Kacim slike sutra gde ce se tacno videti kako izgleda... Inace pise na deklaraciji da 1 navoz moze da izdrzi 680kg tereta... Ispravka: na slici pise da moze da izdrzi 680 kg ali PAR, ne jedna. Istina, malo ima motora tezine preko 340kg... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DonToni 553 Napisano Avgust 19, 2020 Zainteresovan, 617 postova Lokacija: Surčin Motocikl: GSF 1200 S Prijavi odgovor kao problematičan znaci ipak moram kolicima (punim betona) preko fosne Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Loshke 5 Napisano Avgust 19, 2020 U prolazu, 8 postova Lokacija: Beograd-Zvezdara Motocikl: trenutno bez Prijavi odgovor kao problematičan pre 56 minuta, LuckyVladano je napisao: Ispravka: na slici pise da moze da izdrzi 680 kg ali PAR, ne jedna. Istina, malo ima motora tezine preko 340kg... Jeste,upravu si,u paru su 680kg ja sam permutovao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drs 16128 Napisano April 2, 2021 Misbehave Responsibly, 1637 postova Lokacija: Beograd Motocikl: FZ6S Prijavi odgovor kao problematičan Zanimljivo rešenje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boki_Nbg 1 Napisano Septembar 26, 2022 U prolazu, 5 postova Prijavi odgovor kao problematičan Zdravo, Ima li neko iskustva sa čuvanjem motora u podrumu? Da li ima neko voljan na proleće da rentira rampu tj da ga častim? Poz, Boki Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doctore 288 Napisano Septembar 26, 2022 Svrati ponekad, 311 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Africa twin CRF 1000L Prijavi odgovor kao problematičan Pre 8 sati, Boki_Nbg je napisao: Zdravo, Ima li neko iskustva sa čuvanjem motora u podrumu? Da li ima neko voljan na proleće da rentira rampu tj da ga častim? Poz, Boki Podrumi uglavnom imaju vlagu i losu ventilaciju,a ako nemas bolju opciju sacekaj da bude hladno oko te podrumske temperature da hvata sto manje kondenza Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boki_Nbg 1 Napisano Septembar 29, 2022 U prolazu, 5 postova Prijavi odgovor kao problematičan On 26.9.2022. at 21:18, doctore je napisao: Podrumi uglavnom imaju vlagu i losu ventilaciju,a ako nemas bolju opciju sacekaj da bude hladno oko te podrumske temperature da hvata sto manje kondenza Mogu eventualno da otovrim prozore podruma i da ga ušuškam.. ne vidim znacajnu razliku u odnosu na neke garaže? Jedino nadam se da možemo drugar i ja da ga spustimo i popnemo. Ima 150kg motor, vidim i rampa pitanje koliko pomaže ako proklizava.. mislio sam da uzmem španer pa da ga gore vežemo za vrata iznad stepenica jaka su i podižemo stepenik po stepenik Ili da ga ostavim npr u Galeriji, tamo je stalno otvoreno.. samo može neko da ga digne tamo ili oni da ga sklone?! Albert Kerbl Španer dvodjelni 50mm/8m narandžasti - Okov - Beograd, Srbija WWW.OKOV.RS Dužina: 800 cm, Boja: Narandžasta, Nosivost: 4000 kg, Materijal: Poliester, Širina: 50 mm, Standard: DIN EN 12195-2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 7674 Napisano Septembar 29, 2022 Solo Rider, 3075 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan Možda ne bi bilo loše da malo pojasniš to "spustiti ga u podrum" . Kakve su okolnosti i prepreke, koliko stepenika i krivina i sl. Ova se iznose neki predlozi napamet. Npr. ako ima puno stepenika nagid je veliki i naravno da će da prokliza. Rampa ili fosna je beskorisna. Predložio bih čekrk kao obavezno za bilo koji teret koji se spušta ili diže itd. Moj ti je predlog ako zamišljaš to to bude neko trajnije rešenje za smeštaj motora da to bude DIY verzija jer će kad tad morati sam da odradiš posao bez "pomoć prijatelja". Srećan rad. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boki_Nbg 1 Napisano Septembar 29, 2022 U prolazu, 5 postova Prijavi odgovor kao problematičan pre 7 minuta, BaneVuk58 je napisao: Možda ne bi bilo loše da malo pojasniš to "spustiti ga u podrum" . Kakve su okolnosti i prepreke, koliko stepenika i krivina i sl. Ova se iznose neki predlozi napamet. Npr. ako ima puno stepenika nagid je veliki i naravno da će da prokliza. Rampa ili fosna je beskorisna. Predložio bih čekrk kao obavezno za bilo koji teret koji se spušta ili diže itd. Moj ti je predlog ako zamišljaš to to bude neko trajnije rešenje za smeštaj motora da to bude DIY verzija jer će kad tad morati sam da odradiš posao bez "pomoć prijatelja". Srećan rad. Ima recimo 8 klasičnih stepenika recimo 30*30cm, iznad stepenika ima na levo hodnik širine 1,5m, pravo iznad stepenica su vrata sa izlazom u dvorište a ispod stepenica je hodnik na desno širine 1,5m sa ulazom u podrum levo. Mislim da bi rampa bila pod nagibom i da bi proklizavalo. Moja ideja je da ga vežem španerom za gornja vrata i polako da se otpušta/ zateže pruilikom spuštanja/podizanja. Ovo je rešenje samo za zimu da ga sklonim sa ulice.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...