Vladamir 9 Napisano Avgust 12, 2008 Zainteresovan, 953 postova Lokacija: Bliski Istok Prijavi odgovor kao problematičan Iz pouzdanih izvora saznajem da Pit dolazi sa Teskom Destruktivnom Masinom cak iz Nisa da bi odvozao ovu prelepu turu. P.S. Posto mi je moped najsporiji i nemoze preko 60 osim nizbrdo, jel ce se voziti po onom pravilu da najsporiji ide na celu kolone da bi diktirao tempo koji moze da podnese? P.P.S. Cini mi se da bi i Boki KG dosao na turu ali ako je dobrodosao sa mopedom Honda SH50. Jesi li ti siguran da mozes 60 uz brdo,da to nije samo po ravnom? Ako ne mozes, nije problem da ides na celu kolone ali bice smorno voziti 40 a brda ima puno. Jel ste se to uplasili loseg puta pa ste potegli skutere? Ovo je ipak tura za jace masine zbog dugackih uspona. Uz brdo mogu 30-40 a mozda i vise, zavisi kakav je uspon i kako se zaletim ali necu da vas usporavam. Nije problem los put nego los standard zivota. Otici cu verovatno na Grzu i tamo vas sacekati, kad se acapn vec ne nudi da vas pozove na njegovu vikendicu sa bazenom na Grzi. Nadam se da cu moci da idem kimkom na buduce BJB voznje koje mislim da vise ne propustam pod obavezno! Pozdrav svima! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vladamir 9 Napisano Avgust 12, 2008 Zainteresovan, 953 postova Lokacija: Bliski Istok Prijavi odgovor kao problematičan Nadam se da dodjem i ja ,jedino mi ono vreme u 10 h bas malo knap posto nisam bio nikad u Petrovac al snaci cu se.Cucemo se do tada.Termin mi je svejedno kada mada zbog drugih je bolje nedelja. Treba ti oko 2 sata da stignes do Petrovca,ako budes i malo kasnio javi se,sacekacemo te,ali nemoj puno...valja nam putovati na dosta mesta. Sto se mene tice,sve jedno mi je za termin,zato sam i napisao da svako kaze kad mu vise odgovara.Ako bude nedelja,neka je, sta kazu drugi?Subota ili nedelja? Pit da kasni??? Pa to je nemoguce! On ne kasni. Nemoze da kasni ni kad bi hteo. On je sinonim za kasnjenje! U recniku ispod "kasnjenje" stoji skenirana njegova licna karta sa sve slikom! Pa ja sam cuo da je njega majka rodila u 12 mesecu trudnoce jer je "malo" kasnio tako da... od tad... ne kasni puno. ;D P.S. Al kad dodje i kad krene prica onda ti je odmah jasno zasto je on predsednik. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pauk 613 Napisano Avgust 12, 2008 Zainteresovan, 898 postova Lokacija: Paracin Motocikl: Honda forza 250 Prijavi odgovor kao problematičan Vladamire,kume,kakva diskriminacija,kakvi bakraci,pusti bre neka se ljudi voze i uzivaju,pa sa tobom bi im trebalo 3 dana da sve obidju ;D,kako te samo nije mrzelo da pises onoliko Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Smith 11 Napisano Avgust 12, 2008 Svrati ponekad, 145 postova Lokacija: Negotin Prijavi odgovor kao problematičan Smith i Ribolovac glasaju za nedelju(radne subote,mora da se radi),u svakom slucaju mi se vozimo u nedelju sem u slucaju jake kise ( ne smem da pokvasim foto aparat) ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6430 Napisano Avgust 12, 2008 Enduraš, 6393 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan I ja glasam za nedelju i meni je subota radna, tako da bih subotom mogao da krenem tek posale 14h, sto je kasno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pit 237 Napisano Avgust 12, 2008 Drug član, 1779 postova Lokacija: Nis- Bliski istok Prijavi odgovor kao problematičan ]Moj glas ide za nedelju,em su za subotu najavili kisetinu,em cu u subotu biti slogiran od slave...Mada moj glas najmanje vredi jer ne idem na turu ;D Cekaj Pauke ako ti je slava u petak onda bolujes u subotu pa u nedelju bi trebao da budes zdrav i oran za voznju,mislim to je NAREDJENJE///////////////////// Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pauk 613 Napisano Avgust 12, 2008 Zainteresovan, 898 postova Lokacija: Paracin Motocikl: Honda forza 250 Prijavi odgovor kao problematičan Ne ide da idem kolima na voznju ,ne se brinete,cekamo Vas mi u nedelju na Grzi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srle69 56 Napisano Avgust 12, 2008 Svrati ponekad, 453 postova Lokacija: Petrovac na Mlavi Motocikl: imao Kawasaki KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jesic 9 Napisano Avgust 12, 2008 U prolazu, 36 postova Lokacija: Kikinda Prijavi odgovor kao problematičan Lepo,al daleko! Kad će neko da organizuje neku turu po "Voši"!? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spectra 1 Napisano Avgust 12, 2008 U prolazu, 68 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: DL1000 V-Strom 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Alo bre Bliski Istok, sa 50cc se vozi po biciklistickoj stazi (ako postoji). Po putevima rezervisanim za motorna vozila, bicikli, skuteri, zaprezna vozila i sl. prevozna sredstva su zabranjena. Krsiti zakon i navoditi druge da to cine, je kaznjivo. Nesto razmisljam ako nema bic.staze, i ako put nije rezervisan samo za motorna vozila, da vam se pridruzim na dedinom Soleksu (ko razume shvatice... . Jel mogu ja na celo kolone. Pozz sa Severa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vladamir 9 Napisano Avgust 12, 2008 Zainteresovan, 953 postova Lokacija: Bliski Istok Prijavi odgovor kao problematičan Alo bre Bliski Istok Necuje se dobro, okreni nulu sa 50cc se vozi po biciklistickoj stazi (ako postoji). Po putevima rezervisanim za motorna vozila, bicikli, skuteri, zaprezna vozila i sl. prevozna sredstva su zabranjena. Krsiti zakon i navoditi druge da to cine, je kaznjivo. Nesto razmisljam ako nema bic.staze, i ako put nije rezervisan samo za motorna vozila, da vam se pridruzim na dedinom Soleksu (ko razume shvatice... . Jel mogu ja na celo kolone. Pozz sa Severa Putevi kojima ide ova tura NISU rezervisani za saobracaj motornih vozila! Ako nastavite sa napadima na moju licnost i delo, bicu prinudjen da potrazim zastitu nadleznih. Mozes biti na celu kolone. Jel to ono napravimo kao vozic... a ti da budes lokomotiva? ;D Pozdrav sa Istoka P.S. Ovo je fenomenalna tura koju nikako ne bi trebalo propustiti. Kako zbog lepote predela kroz koje se prolazi tako i zbog Srleta69 koji je ljudina od coveka, savrsen domacin, i jos bolji vodic. Svima toplo preporucujem ovu voznju i druzenje jer kajacete se ako ne odete. P.P.S. Ovo je tema za prijavljivanje, datum se priblizava, ljudi prijavljujte se slobodno! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srle69 56 Napisano Avgust 13, 2008 Svrati ponekad, 453 postova Lokacija: Petrovac na Mlavi Motocikl: imao Kawasaki KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Dakle, definitivno je da se ide u NEDELJU 17. avgusta Znaci spisak zakljucujemo u subotu. Satnica ostaje ista kao u najavi. Jedino ostaje da vidimo kakvo ce biti vreme jer najavljuju neku kisu, a po kisi ne vredi ici jer je ovo zajebana planina. Bio sam sad za vikend na Crnom Vrhu 2 dana i nadrljao sam. Verujte mi da u takvim uslovima tamo nije za voznju motorom (osim ako neko nije sklon mazohizmu). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pauk 613 Napisano Avgust 13, 2008 Zainteresovan, 898 postova Lokacija: Paracin Motocikl: Honda forza 250 Prijavi odgovor kao problematičan Ostalo je jos samo Srle da mi kazes kada da Vas ocekujem nedelju,otprilike,i sta treba da spremim?(nema dometa na Grzi,pa necemo moci da se cujemo u nedelju) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srle69 56 Napisano Avgust 13, 2008 Svrati ponekad, 453 postova Lokacija: Petrovac na Mlavi Motocikl: imao Kawasaki KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Videcu prvo koliko nas ima kada se prebrojimo u subotu. Ja sam za neku klasiku (marmelada i hleb ) Salim se,pa mislim da ce neka "zicana" klasika biti Ok. Mada treba svariti opasnu klopu iz restorana "Zov Homolja" gde mislim da rucamo.Ali ogladnece se dok stignemo do tebe. Znam samo da ako bude nekog kupanja na Borskom jezeru da necemo stici pre 19h. U najranijem slucaju stizemo oko 18h. Za kintu ne brini,regulisacemo sve kad stignemo. Samo mi objasni kako se dolazi do tebe? I daj mi tvoj mobilni za svaki slucaj (vraticu ti ga kad dodjes iz UK :D ) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6430 Napisano Avgust 13, 2008 Enduraš, 6393 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Znam ja kako se dolazi do njega, a imam i mob, za to ne brini. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vladamir 9 Napisano Avgust 13, 2008 Zainteresovan, 953 postova Lokacija: Bliski Istok Prijavi odgovor kao problematičan Srle, imam zelju da idem, ali jos ne znam raspored za sledeci vikend, obavesticu te za par dana. I sta Pauk samo,i Aca ima vikendicu na Grzi od nedavno,i to sa bazenom ;D ;D ;D Ima kume al ne prima goste. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srle69 56 Napisano Avgust 13, 2008 Svrati ponekad, 453 postova Lokacija: Petrovac na Mlavi Motocikl: imao Kawasaki KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Znam ja kako se dolazi do njega, a imam i mob, za to ne brini. COOL !!! Jel to znaci da potvrdjujes dolazak ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6430 Napisano Avgust 13, 2008 Enduraš, 6393 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Pa sad kad si rasterao ove skuterase, naravno da dolazim ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pit 237 Napisano Avgust 14, 2008 Drug član, 1779 postova Lokacija: Nis- Bliski istok Prijavi odgovor kao problematičan Ma da bre kakvi skuteri kakav paradajz turizam ,nista ispod 500 ccm .Sigurno da postoje deonice gde moze da se nagazi makar malo i sto bi ja cekao tamo neke skuterease :D . I svidja mi se sto ce klopa da bude u u onoj homoljskoj kafani bas mi izgleda ..onako na prvi pogled...samo moracemo da je detaljno proverimo pre nego sto damo ocenu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pauk 613 Napisano Avgust 14, 2008 Zainteresovan, 898 postova Lokacija: Paracin Motocikl: Honda forza 250 Prijavi odgovor kao problematičan http://vreme.eunet.yu/bgforec.htm Evo Vam vremesnke prognoze,cini mi se mnogo pametna odluka da se tura odradi u nedelju ;D,ja Vas sa nestrpljenjem ocekujem u nedelju popodne! Ljudi ako nemate pametnijeg posla,odazovite se pozivu i uzivajte sa dobrom ekipom sa Srletom kao iskusnim vodicem na celu,necete se pokajati definitivno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Smith 11 Napisano Avgust 14, 2008 Svrati ponekad, 145 postova Lokacija: Negotin Prijavi odgovor kao problematičan Potvrdjujem dolazak,stizemo preko Majdanpeka i Kuceva(da malo slikamo i taj deo) Prognoza je odlicna,taman kako treba ni hladno ni previse toplo. ,za klopu i voznju odlicno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pauk 613 Napisano Avgust 14, 2008 Zainteresovan, 898 postova Lokacija: Paracin Motocikl: Honda forza 250 Prijavi odgovor kao problematičan Potvrdjujem dolazak,stizemo preko Majdanpeka i Kuceva(da malo slikamo i taj deo) Prognoza je odlicna,taman kako treba ni hladno ni previse toplo. ,za klopu i voznju odlicno. Ubedi i Ribolovca i Doesena da podju,da ne dolazim ja u te tamo Vase krajeve,mnogo ce skuplje da Vas izadje ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Smith 11 Napisano Avgust 14, 2008 Svrati ponekad, 145 postova Lokacija: Negotin Prijavi odgovor kao problematičan Ubedi i Ribolovca i Doesena da podju,da ne dolazim ja u te tamo Vase krajeve,mnogo ce skuplje da Vas izadje ;D Pa Ribolovac najverovatnije krece ako se probudi dovoljno rano , a Doesen1 je prodao masinu kolegi sa foruma, tako da ces ipak morati u ove krajeve ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6430 Napisano Avgust 14, 2008 Enduraš, 6393 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Samo da podsetim, ponesite kupace gace, kazu da je na borskom jezeru voda bozanstvena ufff jedva cekam Nego nesto gledam, Srle, restoran Zov Homolja je suvise blizu Petrovca, da nam nece biti rano za rucak ? Ili si mozda planirao neke duze aktivnosti u okolini petrovca. Mozda mozemo da odemo na pastrmke kod onog cice gde sam se kupao, kod vrela Mlave ? Taman da se okupam ponovo u toplovodnom jezercetu dok ne stigne rucak Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nntom 1540 Napisano Avgust 14, 2008 Drug član, 1555 postova Lokacija: BGD Motocikl: ljuta Aprilia Sportcity 200 Prijavi odgovor kao problematičan .....Pratim iz prikrajka ovu temu vec danima i razmisljam kako da pronadjem nachin.... videcu...bem ti pare... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...