stefan 24 Napisano Avgust 7, 2008 Svrati ponekad, 337 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Triumph Street Triple Prijavi odgovor kao problematičan Dali je to normalno da se cuje tandrkanje kad prelazim preko rupa,uzasno me nervira..kao da mi se motor raspada.Inace sam je montirao na originalni givijev nosac,sve sam pritegao.Ne mogu da se opustim,sve mislim da ce mi otpasti negde Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 8 Napisano Avgust 7, 2008 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan Samo se opusti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano Avgust 7, 2008 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan Samo se opusti ...ili kupi SHAD Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stefan 24 Napisano Avgust 7, 2008 Svrati ponekad, 337 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Triumph Street Triple Prijavi odgovor kao problematičan Samo se opusti Ne bih se mnogo uzbudjivao da se Bilja ne naslanja na kUfer..da ne ode zajedno sa maxiom.Jel i tebi tandrce taj tvoj maleni shad Lazo? ;D ;D Vidju li ti slike djeticu sto sam ti poslao?ne komentarises Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 8 Napisano Avgust 7, 2008 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan Kod mene nista ne tandrce osim jednog cilindra ;D Objasni malo preciznije kako se to cuje i kada? P.S. Nisi mi poslao par onih koje sam ti posebno naglasio, inace su slicke cool Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TomoB 1618 Napisano Avgust 7, 2008 Skilled Rider, 1613 postova Motocikl: Pijađo Ćao Prijavi odgovor kao problematičan Sa vremenom se kontakt izmedju maxie i plastične ploče olabavi i metalni zub ispod ne hvata više tesno. Izmedju ploče i kofera stavio sam tanku plast gume. To je u stvari gumeni "tepih", koji služi kao podloga na armaturnoj ploči u autu, da ne bi klizali razni gsm-i i ostali predmeti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Floyd 919 Napisano Avgust 7, 2008 Zainteresovan, 498 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: Harley-Davidson SuperLow 1200T Prijavi odgovor kao problematičan Izgleda da je to normalno, i meni tandrce od kad sam je stavio na motor. Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
chombe 0 Napisano Avgust 7, 2008 U prolazu, 5 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Ja se bas i nebih opustio previse. Naime imao sam maxiu isto na originalnom givi nosacu i kofer mi je 2 puta otpao (a i nisam jedini kome se to desilo) kad sam uleteo u malo vece rupe. Prvi put sam ga nasao a drugi put je neko bio brzi od mene. Nedavno sam kupio ponovo maxiu ali sam je sad prisrafio sa dva srafa za nosac i sada niti se trese niti tandrce Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stefan 24 Napisano Avgust 7, 2008 Svrati ponekad, 337 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Triumph Street Triple Prijavi odgovor kao problematičan Cuo sam i ja dA je otpadala ali uglavnom kad je ploca plasticna,a kod mene je metalna..videcu danas da je pritegnem malo.Cuje se zveckanje,ali poprilicno jako(cujem i sa kacigom) i to samo kad predjem preko neke neravnine na putu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 8 Napisano Avgust 7, 2008 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan Imas li to tandrkanje u visim obrtajima? Neka rezonanca i to ili samo rupe? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4750 Napisano Avgust 7, 2008 Ne silazi, 5547 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Imao sam maxiu na TDM-u, na Wingrack-u, metalni nosac, posle nekog vramena je isto tako pocela da zvecka, ali samo kad je prazna. To sam resio tako sto sam podmetnuo, tj. zalepio gumene podloske na nosac da malo `ustosuje` kofer, da ga nategne. Te podloske su bile debele oko 3-4mm. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stefan 24 Napisano Avgust 7, 2008 Svrati ponekad, 337 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Triumph Street Triple Prijavi odgovor kao problematičan samo rupe Lazo..sad mi malo lakse kad sam video da i drugima zveci ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...