Marko BMW 0 Napisano Avgust 8, 2020 U prolazu, 1 post Lokacija: Rijeka Motocikl: BMW R1100RS Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima. Molim vas za savjet. Maloprije sam oprao svoj R1100RS i nakon par kilometara se ugasio i više neće da upali... Provjerio sam oba cilindra i nema struje ni na jednome... Da li je u pitanju treća svjećica, ili davač? Za svjećicu znam da se nalazi ispod rezervara ali ne znam gdje se nalazi davač? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
qwerty12345 64 Napisano Avgust 8, 2020 Svrati ponekad, 270 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sprint Challenger Prijavi odgovor kao problematičan Proveri filter vazduha. Jedan lik na ovom forumu je imao sličan problem. Pokvasi se filter vazduha i nastanu problemi sa paljenjem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1973 Napisano Avgust 9, 2020 Aktivirao se na času, 3281 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: Tamić XL-1000V Prijavi odgovor kao problematičan Bilo bi lepo da se prvo predstavite u podforumu predstavljanje, par reči o sebi, pa tek onda da tražite pomoć. Red je red... 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali_veseljak 1257 Napisano Avgust 9, 2020 Drug član, 998 postova Lokacija: Banjaluka Motocikl: Triump Tiger 800 XRT Prijavi odgovor kao problematičan Da stoji kraj pokvarenog motora, udje na forum da se predstavi pa onda trazi pomoc? Sve to kraj pokvarenog motora? Pa majku mu valjda treba prvo da se pomogne kolegi. Formalnosti mogu i kasnije. 1 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1973 Napisano Avgust 9, 2020 Aktivirao se na času, 3281 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: Tamić XL-1000V Prijavi odgovor kao problematičan Post je od juče oko 15h, čisto sumnjam da od tad "stoji pored pokvarenog motora"... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali_veseljak 1257 Napisano Avgust 9, 2020 Drug član, 998 postova Lokacija: Banjaluka Motocikl: Triump Tiger 800 XRT Prijavi odgovor kao problematičan Jeste od juce i? Trebao je juce da stoji kraj pokvarenog motora, udje na forum da se predstavi pa onda trazi pomoc? Shvatam tvoju reakciju kad neko dodje i trazi savjet za novi motor i sl. Ali decku se zurilo da rijesi kvar. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1973 Napisano Avgust 9, 2020 Aktivirao se na času, 3281 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: Tamić XL-1000V Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, mali_veseljak said: Shvatam tvoju reakciju kad neko dodje i trazi savjet za novi motor i sl. Ali decku se zurilo da rijesi kvar. E, ako je žurba, izvinjavam se... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...