Krokodilo 2802 Napisano Decembar 26, 2024 Ne silazi, 4901 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ма не треба ти тај Y, само права цев, а други ауспух чуваш за резерву јер не траје дуго.Sent from my SM-G998B using Tapatalk 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tajsn 25 Napisano Subota u 04:52 U prolazu, 17 postova Motocikl: Peda Tek 125 2022. Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima, došao je i taj dan da sa Pede predjem na neki ozbiljniji motor. Uz Teka sam dosta toga naučio, a nadam se i pomogao nekima od vas na ovom forumu. Od poslednjeg posta ima nekoliko sitnica koje sam menjao pa i to da napišem. Promenio sam prednji lančanik, stavio sam 12 zuba (fabrički 13), razlika minimalna, ne bih preporučio da se menja. Ko ipak želi da isproba model je JTF 327 i onda broj zuba po želji. Pokvario mi se automat za paljenje, naručen nov iz Pede i zamenjen za 10 minuta. Promenio sam desne prekidače (kill switch) stavio sam od Kawasaki-ja bez opcije da se pali/gasi svetlo. Ovo sam radio kao eksperiment. Kad se sve žice spoje kako treba radi, ali obrnuto (kad je "ugašen" zapravo radi, a kad je "upaljen" onda ne), ovo se dešava jer princip rada tog prekidača nije isti na Pedi i na Kawasaki-ju. Plovak u rezervoaru ne radi kako treba, ali ovo nisam još zamenio. Stavio sam iridijumsku svećicu umesto one obične, motor kao da malo bolje radi i malo brže diže obrtaje, ali nisam ništa merio. ( Svećica DENSO IX24B dugi navoj (NGK DPR8EA-9) Iridium ). Za kraj samo da kazem da čak i posle 36000km kompresija u motoru je još uvek dobra. Evo slika nove mašine. 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
živke 5815 Napisano Subota u 08:33 Drug član, 2031 postova Lokacija: Niš Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Neka je sa srećom nova mašina! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...