Jump to content

Moto Zajednica

Peda TEK 125/250

Recommended Posts

• Drug član, 4750 postova

Код један је лер, а тамо код два одоздо је шраф за смесу.5064cbe16acbf7934be695ebd47d2b99.jpg

Sent from my SM-G998B using Tapatalk

• Sviđa mi se 1

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

Шраф за смесу одврнеш два круга, пожељно је да се штелује у раду али треба ти рукавица коју намокриш водом. Агрегат се брзо греје и почне да гори руку којом штелујеш. Два круга је сасвим ок, после штелујеш лер.

• Sviđa mi se 1
  • Podržavam 1

• Drug član, 1056 postova
  • Motocikl: Majesty 250, Burgman 400
Pre sat vremena, Stephanos je napisao:

Da li neko zna gde se moze kupiti ovakav display za Tek 250?

pedolino new display.png

Aliexpres

• U prolazu, 16 postova
  • Motocikl: Peda Tek 125 2022.
On 9. 6. 2024. at 15:10, Krokodilo je napisao:

Код један је лер, а тамо код два одоздо је шраф за смесу.5064cbe16acbf7934be695ebd47d2b99.jpg

Kako najlakse prici tom srafju, jako je tesko dohvatiti, pokusavao sam na razne nacine ali bez uspeha.

Kako najlakse prici tom srafju, jako je tesko dohvatiti, pokusavao sam na razne nacine ali bez uspeha.
Кратки бит, на биту цревце да ти буде лакше да окречеш шраф. На руци којом држиш бит, рукавица намокрена водом. Ја имам специјални алат(шрафцигер под 90 ступњева), али није одувек било тако, сналазио сам се на разне начине.

• Sviđa mi se 1

• Hronični Motociklopata, 7315 postova
  • Motocikl: Freza 600 Blue Thunder

99% nema blokadu, to je 10-ak konja, max brzina oko 100kmh i to je to, sa performansama se uklapa u A1 kategoriju, nema potrebe da mu se stavlja blokada.

Da je neka ljuta dvotaktna 125-ica koje imaju preko 30ks onda bi i veroatnoća da ima blokadu bila drastično veća.

• U prolazu, 6 postova

Здраво пријатељи, хоћу да ставим квалитетне гуме, али 110/90 17 и 130/80 17 је немогуће наћи Michelin, Metzeler, Pirelli, Conti ...итд.
Пронашао сам Metzeler Karoo Street у следећим димензијама:
110/70 17
140/70 17

Да ли је неко пробао друге величине и да ли ће бити проблема са задњом гумом која је шира за 10 мм?

И имам још једно питање, рекли су ми да мењам уље на сваких 1000 км, овај мотор је са уљено хлађење, колико често га мењате ви?

Promenio član fidanym
  • Sviđa mi se 1

• U prolazu, 8 postova

Peda tek 125 preso 500

km, zadovoljan lepo vuce uzvlaci… zanima me da li je neko probao da stavlja neke auspuhe na njega i ako moze da. Mi posalje snimak ako jeste

• U prolazu, 8 postova
On 17. 6. 2024. at 15:45, fidanym je napisao:

Здраво пријатељи, хоћу да ставим квалитетне гуме, али 110/90 17 и 130/80 17 је немогуће наћи Michelin, Metzeler, Pirelli, Conti ...итд.
Пронашао сам Metzeler Karoo Street у следећим димензијама:
110/70 17
140/70 17

Да ли је неко пробао друге величине и да ли ће бити проблема са задњом гумом која је шира за 10 мм?

И имам још једно питање, рекли су ми да мењам уље на сваких 1000 км, овај мотор је са уљено хлађење, колико често га мењате ви?

Kako ti menjas ulje, da bi ti pokrivalo garanciju motor se vozi na servis -200km-1000km-3000km-10000km ?

• U prolazu, 19 postova
8 hours ago, Mladen4411 said:

Kako ti menjas ulje, da bi ti pokrivalo garanciju motor se vozi na servis -200km-1000km-3000km-10000km ?

200-1.000-3.000-5.000-7.000-9.000...

• U prolazu, 19 postova
7 hours ago, fidanym said:

Kupio sam motor od 2021, na 8000km, nema vise garancija

Garancija je 2 godine ili 10.000km ako sam dobro shvatio, pa šta prvo bude od ta 2

Promenio član RopePero

• U prolazu, 8 postova
pre 3 minuta, fidanym je napisao:

Znaci na oko 2.000 km je u redu sada vise. E sad ne znam sta cu sa gume, ne znam dali te 10mm visak sirine ce biti problem ili ne

Ne znam sto bi to bio problem i kad kupis novu pedu veca je zadnja guma kao i na verovatno svim motorima

• U prolazu, 6 postova

Да, али питање ми је да ли има места за гуму која је 10мм шира од стандардне, стандард је 130/80 Р17, а ја планирам да ставим 140/70 Р17, што је нијансу ниже али 10 мм шире . Ако је неко пробао тако нешто, може да каже да ли ће гума закачити било где на задњој виљушки

• U prolazu, 12 postova
  • Motocikl: Peda tek 250

Posle 800km pojavilo se curenje ulja, lose paljenje ujtru TJ prvo paljenje. Reci te mi da li vam se to desavalo. Ako ne, sta dalje ? 

IMG_20240619_192107.jpg

IMG_20240619_192046.jpg

IMG_20240619_192041.jpg

• U prolazu, 8 postova
Pre 2 sati, fidanym je napisao:

Да, али питање ми је да ли има места за гуму која је 10мм шира од стандардне, стандард је 130/80 Р17, а ја планирам да ставим 140/70 Р17, што је нијансу ниже али 10 мм шире . Ако је неко пробао тако нешто, може да каже да ли ће гума закачити било где на задњој виљушки

Pre 1 sat, Flaxon je napisao:

Posle 800km pojavilo se curenje ulja, lose paljenje ujtru TJ prvo paljenje. Reci te mi da li vam se to desavalo. Ako ne, sta dalje ? 

IMG_20240619_192107.jpg

IMG_20240619_192046.jpg

IMG_20240619_192041.jpg

Nije meni lepo pali preso sam 550 i super sve

• U prolazu, 23 postova

Prosle nedelje je drugar isao u servis zbog istog problema sa curenjem ulja na crevu. Zamenili su mu u garantnom roku bez dodatnog naplacivanja.

Dobio je odgovor da se taj problem sa crevom javlja na 80% prodatih primeraka (lose zapertlana creva).

Garancija je 2 godine ili 10.000km ako sam dobro shvatio, pa šta prvo bude od ta 2
Ако хочеш да те служи, мењај на 1500км, сваки агрегат без филтер за уље не више од те километраже.

• Sviđa mi se 1

МANNOL му много паше, на хладније време 10 - 40, на овом паклу 15 - 50. Агрегат увек чист, семеримзи и гумице у кондиции, шалтање и рад агрегата веома коректан.

• U prolazu, 12 postova
  • Motocikl: Peda tek 250
On 19. 6. 2024. at 23:04, cvelei je napisao:

Prosle nedelje je drugar isao u servis zbog istog problema sa curenjem ulja na crevu. Zamenili su mu u garantnom roku bez dodatnog naplacivanja.

Dobio je odgovor da se taj problem sa crevom javlja na 80% prodatih primeraka (lose zapertlana creva).

Hvala, tako su I meni rekli u servisu da je izasla takva serija sa losim crevima. 

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   1 član

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja