ZeljaYZF 180 Napisano Avgust 5, 2008 Zainteresovan, 984 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1250GSA Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima !!! Ljudi aj mi pomozite molim vas, jurim sad jos malo pa uzimam motor, odlucio sam se za yamahu r125, ali sam nesto nacuo na internetu da postoji i SUZUKI GSXR 125,, da li je to istina ?! Da li on stvarno postoji !? Nigde ne mogu da nadjem slike niti bilo sta vezano sa tim motorom ?! Pomagajte?? Da li on uopste postoji i da li ima da se kupi kod nas !?! Evo slike ..... (na slici su yamaha r125 i navodno suzuki gsxr125) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
crnamrlja 22 Napisano Avgust 5, 2008 Zainteresovan, 755 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Multistrada 950S Prijavi odgovor kao problematičan http://www.motorcyclenews.com/MCN/News/newsresults/mcn/2008/January/january-1-6/jan0408newsuzukigsxr125anditsrivals/?&R=EPI-97844 postoji Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BladesEyeZ 15 Napisano Avgust 5, 2008 DR.Mr, 214 postova Lokacija: Pancevo Prijavi odgovor kao problematičan pa pise ti da treba da izadje u drugoj polovini 2008 sto znaci od 6 do 12 meseca malo informacija ima verovatno sto ga jos niko nije testirao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 765 Napisano Avgust 5, 2008 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Ova Yamaha izgleda agresivnije, modernije i lepše od Suzukija. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Wolflord 15 Napisano Avgust 5, 2008 Zainteresovan, 870 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: Suzuki XF650 Freewind Prijavi odgovor kao problematičan Ova Yamaha izgleda agresivnije, modernije i lepše od Suzukija. Definitivno! Bas je ostra i agresivna. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kanarinac 334 Napisano Avgust 5, 2008 Svrati ponekad, 333 postova Lokacija: BG Motocikl: Suzana GSXR 750 K8 Prijavi odgovor kao problematičan E da a te 125ce tj ta yamaha poshto kapiram da su je ljudi videli uzhivo.Jel mnogo manja od od normalnog motora? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 765 Napisano Avgust 5, 2008 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan E da a te 125ce tj ta yamaha poshto kapiram da su je ljudi videli uzhivo.Jel mnogo manja od od normalnog motora? U principu nije puno manja od R6, ako si na to mislio. U principu, mali su i jedan i drugi za nekoga poput mene ;D YZF-R125 Dry weight: 126.5 kg Seat height: 818 mm Overall height: 970 mm Overall length: 2,015 mm Overall width: 660 mm Ground clearance: 155 mm Wheelbase: 1,355 mm Yamaha YZF-R6 Dry weight: 166.0 kg Seat height: 851 mm Overall height: 1,100 mm Overall length: 2,040 mm Overall width: 701 mm Wheelbase: 1,379 mm Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kanarinac 334 Napisano Avgust 6, 2008 Svrati ponekad, 333 postova Lokacija: BG Motocikl: Suzana GSXR 750 K8 Prijavi odgovor kao problematičan Verovatno je na mojih 1.90 isto mala s obzirom da mi je i srad 600 bio prilichno knap Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SH@NE 3 Napisano Avgust 6, 2008 Svrati ponekad, 234 postova Lokacija: Novi Sad(novo naselje) Prijavi odgovor kao problematičan ja sam 189 i mogu reci da mi malo i smeta nekad visina! des brate nesto vece ? nisi zreo ti za veci motor u R-klasi! moras mnogo toga da naucis, veruj mi!!!!!!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 765 Napisano Avgust 6, 2008 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Ako ste mladi, tj. još nemate 18 godina, a visoki ste 190, teško da će vam odgovarati ijedan R. Onda se odlučite za neki Enduro ili Supermoto. R-ovi su generalno mali motori i svake godine su sve manji. Eto, recimo CBR1000RR ova nova, manja nego ikad, skoro ista kao CBR600RR. Trkači su uglavnom niski i sitni i to se pravi po njihovim gabaritima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SH@NE 3 Napisano Avgust 6, 2008 Svrati ponekad, 234 postova Lokacija: Novi Sad(novo naselje) Prijavi odgovor kao problematičan nebrini se acime!!!!!!!!!!!!!!!!!! trkac u dusi ! pod si cu ja to! uzmem hajabusu sa 20 god. necu biti visi od 190 cm. a on nije mali sve se moze kad se hoce vozio sam ja kroske nije lose,al nekako sam se vise zaljubio u r-ove! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vele05 0 Napisano Avgust 6, 2008 Svrati ponekad, 212 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Ako ste mladi, tj. još nemate 18 godina, a visoki ste 190, teško da će vam odgovarati ijedan R. Onda se odlučite za neki Enduro ili Supermoto. R-ovi su generalno mali motori i svake godine su sve manji. Eto, recimo CBR1000RR ova nova, manja nego ikad, skoro ista kao CBR600RR. Trkači su uglavnom niski i sitni i to se pravi po njihovim gabaritima. E bravo Acime! Ja im to govorim,obojici...duletu..jedno....pola godine a ovom tu 10 dana ...a oni tvrdoglavi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motoras 195 Napisano Avgust 7, 2008 Drug član, 1162 postova Lokacija: turija Motocikl: Kawasaki Z750 Prijavi odgovor kao problematičan a zasto ne razmislis o nindzi 250 kojka kosta 3563e i to ti je veci i bolji motor od jamahe koja kosta 4100e Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 765 Napisano Avgust 7, 2008 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Verovatno zato što ima 16 godina ili još nema ni 16 ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SH@NE 3 Napisano Avgust 7, 2008 Svrati ponekad, 234 postova Lokacija: Novi Sad(novo naselje) Prijavi odgovor kao problematičan ja bi pre uzeo ninju!!!!!!!!!! odes kod motorasa do Turije pa se vozas! kod motorasa verovatno nema pandura pa ti zato predlozio? :D ;D jel tako motoras? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dachatzr 0 Napisano Avgust 12, 2008 U prolazu, 28 postova Lokacija: Nova Pazova Prijavi odgovor kao problematičan yzf u odnosu na ovaj gsx-r izgleda lepse i agresivnije... bar je to moje misljenje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1214 Napisano Avgust 13, 2008 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Upravo zato Uzeo bi ja nindzu 100x do sad, ali zezaju me godine jos, Hoce neko da mi pozajmi koju ?? :-\ ;D (((godinu ))), ehehee Uzmi ibra 125 i ima sit da se navozaš, best buy nema greške Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...