mrle 9198 Napisano Avgust 5, 2008 nekrunisani kralj moto cigana, 3248 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan Blic Staricu pokosio motociklista Milka Maksimović (1935) podlegla je u subotu uveče usled teških povreda zadobijenih nakon što ju je udario motociklista dok je prelazila ulicu. Motorom "suzuki" upravljao je motociklista V.P, iz Bijeljine. Neposredno nakon ove nesreće, pokušavajući da zaobiđe mesto na kojem je stradala starica, motociklista V. M. na "jamahi" udario je u zgradu firme "Građapromet" i vozilo koje je bilo ispred firme. Obojica motociklista su teže povređeni i zadržani su na lečenju u bijeljinskoj bolnici. U CJB Bijeljina potvrđeno je da se da istog dana dogodila saobraćajna nesreća u selu Patkovača u kojoj su učestvovali motociklista Z.R. (1969) i "opel vektra" koji je vozio S.S. Motociklista je teže povređen i nalazi se na intenzivnoj nezi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 767 Napisano Avgust 5, 2008 Ne silazi, 5816 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Ufff :o Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rider 3 Napisano Avgust 5, 2008 U prolazu, 60 postova Lokacija: Ljeljenča Prijavi odgovor kao problematičan U ovom tekstu iz "Blic"-a,postoji brutalna zamjena imena ljudi koji su bili ucesnici tog tragicnog dogadjaja.Naime ,V.P (da ne pisem ime),licno poznajem,i nije on izazvao taj udes,nego ovaj drugi momak sa Yamahom.V.P. je zestoko ljut na Blic zbog tog teksta,mozda cak i pokrene tuzbu protiv tih novina. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 767 Napisano Avgust 5, 2008 Ne silazi, 5816 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan V.P. je zestoko ljut na Blic zbog tog teksta,mozda cak i pokrene tuzbu protiv tih novina. Neka traži demantij za početak. U svakom slučaju mnogo udesa u kojima su učestvovali motoristi, nebitno ko je ko, mi ih ne poznajemo. Samo neka se oporave, ali moramo više da pazimo, svuda je totalno ludilo. Meni je danas istrčao pešak iza autobusa. Sva sreća da je stao na vreme, mada sam i ja bio spreman da kočim i ako sam malo odvrnuo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SH@NE 3 Napisano Avgust 6, 2008 Svrati ponekad, 234 postova Lokacija: Novi Sad(novo naselje) Prijavi odgovor kao problematičan jel to bilo za vreme defilea? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Obelix 141 Napisano Avgust 6, 2008 Zainteresovan, 584 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: ZX 12 R Prijavi odgovor kao problematičan Tragedija se desila van defilea i ostalih dešavanja zvaničnog programa Učesnici su,lokalni motociklista koga bi svi ovdje okarakterisali kao "...šorc,Fila papuče i ostalo " i starica za koju kažu da " nije poslovno sposobna",odnosno lice koje bi trebalo da bude pod nadzorom porodice. Treći učesnik ( sin mu je bio suvozač ) je "kolateralna šteta" Uzrok : Vjerovatno neprilagođena ( brza ) vožnja u prometnoj ulici i prelazak pješaka preko ulice između automobila i van pješačkog prelaza. Epilog: Starica je preminula,prvi motocoklista je u lokalnoj bolnici ( ključna kost i lakše povrede ),drugi motociklista i njegov sin su prošli bez ogrebotine. Drugu nezgodu,van zvaničnog programa i lokacija, je izazvao lokalni "motociklista",debelo "pod gasom",čučeći u vožnji,na sjedištu neispravne Jawe. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...