goran-sm 131 Napisano Avgust 4, 2008 Svrati ponekad, 210 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Kawasaki Vulcan 500 Prijavi odgovor kao problematičan Kada pomislim na chopper, mislim na motor koji izgleda kao da je izašao iz pakla. Sam Nehme je uspeo da mi tu sliku i dočara. http://www.mcnews.com.au/NewsArchives/2007/October/Nehmesis_Gallery/index.htm http://onlymoto.blogspot.com/2007/06/bms-nehme-sis-oh-my-god.html Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SH@NE 3 Napisano Avgust 4, 2008 Svrati ponekad, 234 postova Lokacija: Novi Sad(novo naselje) Prijavi odgovor kao problematičan ima lepih detalja,al bas ko da ga je djavo dizajnirao!!!!!!!!!!!!!!!!! ;) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
goran-sm 131 Napisano Avgust 4, 2008 Svrati ponekad, 210 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Kawasaki Vulcan 500 Prijavi odgovor kao problematičan Uh, tema je već bila http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=10985.0 , a i tad niste nešto bili zainteresovani Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Scarface 0 Napisano Avgust 5, 2008 Zainteresovan, 564 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Moze li nize... :-\ :-\ :-\ Al da izgleda imresivno...izgleda! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Зорге 695 Napisano Avgust 5, 2008 Drug član, 3087 postova Lokacija: The very heart of southern Banat Prijavi odgovor kao problematičan Још када би био иоле употребљив... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vele05 0 Napisano Avgust 5, 2008 Svrati ponekad, 212 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan ima lepih detalja,al bas ko da ga je djavo dizajnirao!!!!!!!!!!!!!!!!! ;) na ovaj idu amorti ko tvoji Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
goran-sm 131 Napisano Avgust 6, 2008 Svrati ponekad, 210 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Kawasaki Vulcan 500 Prijavi odgovor kao problematičan Још када би био иоле употребљив... Šta je ovo ako nije upotrebljivost Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TomoB 1618 Napisano Avgust 6, 2008 Skilled Rider, 1613 postova Motocikl: Pijađo Ćao Prijavi odgovor kao problematičan Da hromiraš kultivator, bio bi lepši!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Зорге 695 Napisano Avgust 6, 2008 Drug član, 3087 postova Lokacija: The very heart of southern Banat Prijavi odgovor kao problematičan Још када би био иоле употребљив... Šta je ovo ako nije upotrebljivost Декаденција... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
goran-sm 131 Napisano Avgust 6, 2008 Svrati ponekad, 210 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Kawasaki Vulcan 500 Prijavi odgovor kao problematičan Meni uopšte nije do prepucavanja, šta je lepo i upotrebljivo. Ja cenim ideju i uložen trud, a ovo je kreacija za poštovanje i tehnički i vizuelno. Postoje osmocilindrične kosačice za travu i da, lepo izgledaju, ali ovde ne razgovaramo o kultivatorima i kosačicama, zar ne? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Зорге 695 Napisano Avgust 8, 2008 Drug član, 3087 postova Lokacija: The very heart of southern Banat Prijavi odgovor kao problematičan Meni uopšte nije do prepucavanja, šta je lepo i upotrebljivo. Ja cenim ideju i uložen trud, a ovo je kreacija za poštovanje i tehnički i vizuelno. Нико то и не спори. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...