Trajkowz 0 Napisano Avgust 2, 2020 U prolazu, 2 postova Prijavi odgovor kao problematičan Zdravo, ja sam iz MK, imam problem sa lampicom za uljem, vozio sam niz grad svetnula je lampica, sipao sam ulje ali i dalje sija, tubica je prepuna ona i dalje sija, dali ima neki problem sa vucom uljem ili moze da se zanemari, u sred voznji dur sija lampica restartuje se sve kilometri / cas / kmh kao da dodam kontakt od pocetka. Vozim Hamachi boatian 2013g replica Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6065 Napisano Avgust 2, 2020 Drug član, 4149 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Svaki motor ne voli višak ulja.Lampicu pali senzor ulja.Provjeri senzor i uljnu pumpu.Vozim motor, nisam bajker. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pevac 272 Napisano Avgust 2, 2020 Zainteresovan, 512 postova Lokacija: Donje Konjuvce Motocikl: Caponord 1000 ETV Prijavi odgovor kao problematičan Sija kad prepunis a kad nestane nece da trepce mamicu li joj Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Trajkowz 0 Napisano Avgust 2, 2020 U prolazu, 2 postova Prijavi odgovor kao problematičan Kad uhvatim crevicu od masla, puna je, jel mogu da vozim motor? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...