Postar 1 Napisano Avgust 2, 2008 U prolazu, 1 post Lokacija: Kucura Prijavi odgovor kao problematičan MC "Pegasus" ,Kucura postoji (zvanicno) nesto preko 2 godine,a nezvanicno mnoooogo duze. Po zadnjem "popisu" brojimo 16 clanova i desetak pripravnika iz mesta,blize i dalje okoline.Za razliku od dragih nam Ladiesica,vecina od nas su tate... Od nedavno je zaziveo i sajt na adresi www.mcpegasus.in.rs Klubske prostorije nam se nalaze u Kucuri,ulica Dj. Biljne 3. Dobro dosli ! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zmija 0 Napisano Avgust 3, 2008 U prolazu, 3 postova Lokacija: BELA CRKVA Prijavi odgovor kao problematičan Bolje vas nasli. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Crven Ban 604 Napisano Avgust 3, 2008 Drug član, 1221 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: BMW sekta Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav i dobrodosli Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
OLJA 75 Napisano Avgust 6, 2008 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Veeeliki pozdrav dragi moji Kucurani i naletite malo na Ribarac:) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
3OPAH 1268 Napisano Avgust 6, 2008 Drug član, 1151 postova Lokacija: Beograd, Čubura Motocikl: BMW F800GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan DA VAS POZDRAVIMO I MI: mislim ja i moj verni PEGA! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...