aca-pn 6429 Napisano Avgust 6, 2008 Enduraš, 6393 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da nikad na forum nije postavljen snimak Zuma gde je max brzina bila ispod 200. Admini i Lomnica City reagujte, prekoracili su brzinu ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RoaD GunneR 13 Napisano Avgust 6, 2008 Zainteresovan, 528 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da nikad na forum nije postavljen snimak Zuma gde je max brzina bila ispod 200. Admini i Lomnica City reagujte, prekoracili su brzinu ;D ;D ;D Ma to im je ostalo kad su isli avionom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kuglager 2 Napisano Avgust 6, 2008 Svrati ponekad, 143 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj Karmin Gumo je totalno zabagovao, stalno pokazuje pola rezervoara ;D ;D ;D Kad porastem biću Mikka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djura 28 Napisano Avgust 6, 2008 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan eeeeeee smesan si....... samo 204!!!! cim Djura skine sa Zuma moje podatke postovacu ih 206!!! sa sva 3 kofera i magicnom torbom odozgo i Vesnom. Ne verujem da nisi isao brze jeeeeeeeee vussyyyyyyyyyyyy ;D ;D ;D pre nego sto to uradim, jel bi mogao ti da postujes slike mog Zuma kako izgleda posle tvog letovanja? Da vide ljudi da pravo drugarstvo jos uvek postoji Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shvaba 17 Napisano Avgust 6, 2008 Svrati ponekad, 438 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan eeeeeee smesan si....... samo 204!!!! cim Djura skine sa Zuma moje podatke postovacu ih 206!!! sa sva 3 kofera i magicnom torbom odozgo i Vesnom. Ne verujem da nisi isao brze jeeeeeeeee vussyyyyyyyyyyyy ;D ;D ;D pre nego sto to uradim, jel bi mogao ti da postujes slike mog Zuma kako izgleda posle tvog letovanja? Da vide ljudi da pravo drugarstvo jos uvek postoji ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D to cu da ostavim da ti uradis .... za neupucene...malcice mi je kanda ispao... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Smajser 18 Napisano Avgust 7, 2008 Zainteresovan, 593 postova Lokacija: Vracar, Singidunum,Legio IIII Flavia Felix Prijavi odgovor kao problematičan to cu da ostavim da ti uradis .... za neupucene...malcice mi je kanda ispao... Koliko god puta da ti je ispao ''Djurin Zumo'', SIGURNO bolje izgleda nego moj MOTOR posle Djurinog alkoholisanog raftinga na Tari! E to je dragi moj ...Carstvo...u kome caruje drugarstvo. ;D ;D :o Miko - samo napred! Da nam se lepo provedes i nasmejan vratis! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shvaba 17 Napisano Avgust 7, 2008 Svrati ponekad, 438 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan to cu da ostavim da ti uradis .... za neupucene...malcice mi je kanda ispao... Koliko god puta da ti je ispao ''Djurin Zumo'', SIGURNO bolje izgleda nego moj MOTOR posle Djurinog alkoholisanog raftinga na Tari! E to je dragi moj ...Carstvo...u kome caruje drugarstvo. ;D ;D :o Miko - samo napred! Da nam se lepo provedes i nasmejan vratis! E hvala bogu da se nasao neko i mene da brani, a ja jos i ponudio da mu kupim NOV a ovaj koji mi uopste ne treba zadrzim..... eeeeeee to je drugarstvo.... da da Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikka 431 Napisano Avgust 7, 2008 In Mud We Trust, 1918 postova Lokacija: BGD Motocikl: 950ADV Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hellena 60 Napisano Avgust 7, 2008 Zainteresovan, 927 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Transalp 600V Prijavi odgovor kao problematičan Jao fantazija! Kao iz bajke! Mrzim teeeee........ ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikka 431 Napisano Avgust 7, 2008 In Mud We Trust, 1918 postova Lokacija: BGD Motocikl: 950ADV Prijavi odgovor kao problematičan Dijon Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kuglager 2 Napisano Avgust 8, 2008 Svrati ponekad, 143 postova Prijavi odgovor kao problematičan To Mikko oko moje, kad ekipa vidi ovu bmw majicu ima da ugine od ljubomore ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hpg 8 Napisano Avgust 8, 2008 Svrati ponekad, 245 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan To Mikko oko moje, kad ekipa vidi ovu bmw majicu ima da ugine od ljubomore... ...a neki ce da uginu od ljubomore kad samo vide slike Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shvaba 17 Napisano Avgust 8, 2008 Svrati ponekad, 438 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan daj bre jebi se breeeeeeeee sto meni nemogu ni blizu ovoga da ispadnu slike....ali ni 10 % jeeeeeeee ali RR na zetone ;D ;D ;D do jajaaaaaaaaa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shvaba 17 Napisano Avgust 8, 2008 Svrati ponekad, 438 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan To Mikko oko moje, kad ekipa vidi ovu bmw majicu ima da ugine od ljubomore ;D ;D ;D izgleda da sam i ja deo "ekipe" .......... evo "uginujem" ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
igor-ns 96 Napisano Avgust 8, 2008 Svrati ponekad, 272 postova Lokacija: NOVI SAD Motocikl: trenutno bez Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na slikama, tu mislim i na Djurine i Schvabine, ali ljudi imajte milosti, ubijate nas! Šalim se, naravno, samo sam malo ljubomoran! Nadam se da ću u bliskoj budućnosti i ja da napravim jednu turicu, iako moj bike nije tako udoban! Srećan nastavak puta i uživaj majstore! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2082 Napisano Avgust 8, 2008 Skuteras, 3702 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Kojom tehnikom je dobijena ova zakrivljenost na prve dve fotografije, ako nije tajna Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kuglager 2 Napisano Avgust 8, 2008 Svrati ponekad, 143 postova Prijavi odgovor kao problematičan Kojom tehnikom je dobijena ova zakrivljenost na prve dve fotografije, ako nije tajna Canonovom tehnikom ;D Kada radiš sa ultraširokim objektivima (efektnivno i konkretno 17mm), ovakve stvari se dešavaju, tj. takva je perspektiva. Što je manje milimetara veće je savijanje prostora. Sa 12mm postaješ "Gospodar svemira" i sve se ruši pred tobom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gremlin 24 Napisano Avgust 9, 2008 Drug član, 2143 postova Prijavi odgovor kao problematičan Kojom tehnikom je dobijena ova zakrivljenost na prve dve fotografije, ako nije tajna Canonovom tehnikom ;D Kada radiš sa ultraširokim objektivima (efektnivno i konkretno 17mm), ovakve stvari se dešavaju, tj. takva je perspektiva. Što je manje milimetara veće je savijanje prostora. Sa 12mm postaješ "Gospodar svemira" i sve se ruši pred tobom To za one koji ne znaju da kontrolisu perspektivu i linije ili popiju koju vishe......a i Mikka bi mogao konacno da vam prizna da ne slika sa IXUS-om, da Shvabi bude makar malo lakshe...da ne ugiba od tuge...nego lepo i on da kupi EOS-5D i par objektiva pa fa vidis majstoriju.... ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 9 Napisano Avgust 9, 2008 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan Pise sve u exif-u Predzadnja serija je sa 5D i 17-40 f4L Ali ostalo stvarno jeste IXUS Mikko, SJAJNO !!!!!!!!!!!!!!!!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kuglager 2 Napisano Avgust 9, 2008 Svrati ponekad, 143 postova Prijavi odgovor kao problematičan Sad će Mikka da nabavi tillt'n'shift objektive i pokvari vam zabavu ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2082 Napisano Avgust 9, 2008 Skuteras, 3702 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Ono ostalo i nije dobrokoliko ovo predposlednje Znam da je ono nemoguce sa IXUSom posto je on 28mm, a ja sam jednom uspeo samo malo da zakrivim sa mojim 28 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shvaba 17 Napisano Avgust 10, 2008 Svrati ponekad, 438 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Kojom tehnikom je dobijena ova zakrivljenost na prve dve fotografije, ako nije tajna Canonovom tehnikom ;D Kada radiš sa ultraširokim objektivima (efektnivno i konkretno 17mm), ovakve stvari se dešavaju, tj. takva je perspektiva. Što je manje milimetara veće je savijanje prostora. Sa 12mm postaješ "Gospodar svemira" i sve se ruši pred tobom To za one koji ne znaju da kontrolisu perspektivu i linije ili popiju koju vishe......a i Mikka bi mogao konacno da vam prizna da ne slika sa IXUS-om, da Shvabi bude makar malo lakshe...da ne ugiba od tuge...nego lepo i on da kupi EOS-5D i par objektiva pa fa vidis majstoriju.... ;D ;D ;D priznaj MIKKOOOOOOO priznaj.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shvaba 17 Napisano Avgust 10, 2008 Svrati ponekad, 438 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Pise sve u exif-u Predzadnja serija je sa 5D i 17-40 f4L Ali ostalo stvarno jeste IXUS Mikko, SJAJNO !!!!!!!!!!!!!!!!!!! ma to on sigurno promeni da izgleda kao da je IXUS da bi mene nervirao ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikka 431 Napisano Avgust 10, 2008 In Mud We Trust, 1918 postova Lokacija: BGD Motocikl: 950ADV Prijavi odgovor kao problematičan Ajde ne palite se ! ko sto Zo rece pogledaj te exif ;D Neeego Shvabo ! pa gde je putopis ? a a a ! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikka 431 Napisano Avgust 10, 2008 In Mud We Trust, 1918 postova Lokacija: BGD Motocikl: 950ADV Prijavi odgovor kao problematičan Ovako Francuzi upozoravaju i obelezavaju mesta nesrece ! :-\ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...