Gremlin 24 Napisano Avgust 5, 2008 Drug član, 2143 postova Prijavi odgovor kao problematičan Idi bre Mikko ...pa jel ne mozes da uradis neku fotku onako malo mutnu pa spontanu ! Jbt sve ti ko iz stripa ! Bravo i cekamo te fotke ... E ! Canon IXUS 860IS Radi mali za sve pare !!! ;D eeeee pa malo morgen, sto bi rekle svabe.....hmmmm cek, cek ::)pa i ja sam svaba, hmmmm........ imam isti aparat a meni svaka druga mutna, a nijedna ko tvoja, mora da tu ima jos nesto : ??? ??? ??? ;D Ne znam samo sta ce mu onolika foto-torbetina na jednoj od slika, sve mi nesto smrdi da je unutra EOS-5 D sa par objektiva i filterima....a ovaj IXUS samo za polivanje okolo i da najedi Svabu... ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shvaba 17 Napisano Avgust 5, 2008 Svrati ponekad, 438 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Idi bre Mikko ...pa jel ne mozes da uradis neku fotku onako malo mutnu pa spontanu ! Jbt sve ti ko iz stripa ! Bravo i cekamo te fotke ... E ! Canon IXUS 860IS Radi mali za sve pare !!! ;D eeeee pa malo morgen, sto bi rekle svabe.....hmmmm cek, cek ::)pa i ja sam svaba, hmmmm........ imam isti aparat a meni svaka druga mutna, a nijedna ko tvoja, mora da tu ima jos nesto : ??? ??? ??? ;D Ne znam samo sta ce mu onolika foto-torbetina na jednoj od slika, sve mi nesto smrdi da je unutra EOS-5 D sa par objektiva i filterima....a ovaj IXUS samo za polivanje okolo i da najedi Svabu... ;D ;D ;D Vrlo moguce.........ali covek mi namesti aparat sve podesi i da mi ga u ruke samo ono malo srebrno dugme treba da pritisnem i moja slika bulja a njegova za pulitzer.... ne skloca on dzabe 20 i kusur godina... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motoras 195 Napisano Avgust 5, 2008 Drug član, 1162 postova Lokacija: turija Motocikl: Kawasaki Z750 Prijavi odgovor kao problematičan e i mika slika na alpima slike sam i znas kakve su odlicne i predivne ps. jednu sam ti maznuo onu sa baliranim senom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RSVMillenian 228 Napisano Avgust 5, 2008 Drug član, 1140 postova Lokacija: Chicago, IL USA Motocikl: 2007 Triumph Daytona 675 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala za novi desktop! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikka 431 Napisano Avgust 5, 2008 In Mud We Trust, 1918 postova Lokacija: BGD Motocikl: 950ADV Prijavi odgovor kao problematičan Danas smo nastavili sa obilaskom zamaka (citaj, odlicnih puteva za voznju) ;D Zamak Rochepot (Rospo) Ali !!! ;D FERMEEEE !!! > hmm ok ne znam sta ce te vi ali ja odoh da peglam ;D ;D ;D Jedan tradicionalni Rospo zamak dance ;D Hiiiii !!! vidi jos jedan !!! ;D ;D ;D i tako... to je sve od slidza za danas (mrzelo me da slikam jer sam imao neke obaveze ;D ;D ;D) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bucko 103 Napisano Avgust 5, 2008 Svrati ponekad, 282 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW GS ADV , Yamaha T MAX Prijavi odgovor kao problematičan To se kaze . . . Vidim da ste u nekoj guzvi pa vas nebi vise zadrzavao ;D. Samo udri,icicemo mi na Divcibare kad tad Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6413 Napisano Avgust 5, 2008 Enduraš, 6387 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Cekaj, cekaj...bio sam i ja pre neka dva meseca u tim krajevima....ali to nije tako izgledalo... :o :o :o :o AHA !!! Znaci fotomontaza ;D ;D Slike su stvarno neobicne, nekako pune boja. Ali ajd sto su slike dobre, a tek ono na njima.... mmmmm.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2034 Napisano Avgust 5, 2008 Skuteras, 3696 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan AHA !!! Znaci fotomontaza ;D ;D Slike su stvarno neobicne, nekako pune boja. Ali ajd sto su slike dobre, a tek ono na njima.... mmmmm.... Ma malo radio HDR. Gde ono malo moze da pravi ovkve boje. Dobre slike,a za putovanje nemam reci Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gremlin 24 Napisano Avgust 5, 2008 Drug član, 2143 postova Prijavi odgovor kao problematičan Gde su slike sireva ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
YOman 109 Napisano Avgust 5, 2008 Motorradfahrer, 1733 postova Lokacija: BGD Motocikl: Race Bike in a Tuxedo Prijavi odgovor kao problematičan AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA *ovaj topic nema komentar :-X Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 958 Napisano Avgust 5, 2008 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Slike su vrh:) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djura 28 Napisano Avgust 5, 2008 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan E, Djuro ebale te Alpe !!! ubi me onaj tunel na Mon Blan-u !!! ;D Pa sto si isao kroz tunel??? Ja sam mislio da je taj ADV unstoppable i da moze i preko planine. Tunel je za nas sa obicnim GS-ovima covece! Nista ne znas jbte! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikka 431 Napisano Avgust 5, 2008 In Mud We Trust, 1918 postova Lokacija: BGD Motocikl: 950ADV Prijavi odgovor kao problematičan Ma kakav crni HDR !!! IXUS POWER !!! ;D E, Djuro ebale te Alpe !!! ubi me onaj tunel na Mon Blan-u !!! ;D Pa sto si isao kroz tunel??? Ja sam mislio da je taj ADV unstoppable i da moze i preko planine. Tunel je za nas sa obicnim GS-ovima covece! Nista ne znas jbte! Pa jbte !!! pa jestè unstoppable ali noc i 10h drajva Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dr.chala 3 Napisano Avgust 5, 2008 Zainteresovan, 541 postova Lokacija: Zagreb Prijavi odgovor kao problematičan Lijepo se prisjetiti! aaaaaaaaaah Mikko ja bi na tvom mjestu i natrag po mraku! :o ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikka 431 Napisano Avgust 5, 2008 In Mud We Trust, 1918 postova Lokacija: BGD Motocikl: 950ADV Prijavi odgovor kao problematičan Zaboravih, podatci o voznji !!! Djuri i Markoneu ce da znaci !!! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikka 431 Napisano Avgust 5, 2008 In Mud We Trust, 1918 postova Lokacija: BGD Motocikl: 950ADV Prijavi odgovor kao problematičan Lijepo se prisjetiti! aaaaaaaaaah Mikko ja bi na tvom mjestu i natrag po mraku! :o ;D hihihi !!! aaa ne !!! super je noc, ali samo za peglanje !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2034 Napisano Avgust 5, 2008 Skuteras, 3696 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Sad ima da prodam ovaj moj i da kupim ixus. 204 juri taj BMW?! To nesto laze navigacija Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motoras 195 Napisano Avgust 6, 2008 Drug član, 1162 postova Lokacija: turija Motocikl: Kawasaki Z750 Prijavi odgovor kao problematičan od peglanja pazi na musice i stavi neki stabilizator da ti netrepce slika kada gledas kroz vizir :D :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djura 28 Napisano Avgust 6, 2008 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Zaboravih, podatci o voznji !!! Djuri i Markoneu ce da znaci !!! ;D 3 sata si stajao! Siso ;D ;D! Ja za 900km, 20minuta...al' nema dokaz ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dr.chala 3 Napisano Avgust 6, 2008 Zainteresovan, 541 postova Lokacija: Zagreb Prijavi odgovor kao problematičan djuro što nije bilo na netu nije se ni dogodilo! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TomoB 1618 Napisano Avgust 6, 2008 Skilled Rider, 1613 postova Motocikl: Pijađo Ćao Prijavi odgovor kao problematičan Jaooooo, zar ču ja da budem nekad takav frajer ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
duschann 4 Napisano Avgust 6, 2008 U prolazu, 62 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Keeway Exceed 125 Prijavi odgovor kao problematičan Mikko,svaka čast Slike su extra Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gremlin 24 Napisano Avgust 6, 2008 Drug član, 2143 postova Prijavi odgovor kao problematičan Filteri i Photoshop su chudo... ;D ;D ;D ;D ;D PS: Josh uvek dugujesh slike sireva....Meni danas stigao "paket" raznih iz Pariza....josh ne mogu da izluftiram GIVI, sto sam ih nosio iz tacjke A do tacke B (frizider). Smrde = crne carape 7. Dan.... ;D ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shvaba 17 Napisano Avgust 6, 2008 Svrati ponekad, 438 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Slike su vrh:) onako ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shvaba 17 Napisano Avgust 6, 2008 Svrati ponekad, 438 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan eeeeeee smesan si....... samo 204!!!! cim Djura skine sa Zuma moje podatke postovacu ih 206!!! sa sva 3 kofera i magicnom torbom odozgo i Vesnom. Ne verujem da nisi isao brze jeeeeeeeee vussyyyyyyyyyyyy ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...