Qwerty 0 Napisano Avgust 1, 2008 U prolazu, 6 postova Lokacija: Zaklopaca,BGD Prijavi odgovor kao problematičan Cao svima,zovem se Nikola,imam 20 god... Ranije sam imao BT50,pa kasnije Kawu GPX250R, ;D sada se razmisljam da uzmem nesto za nijansu jace,nekog chopera najverovatnije,na forum sam dosao na preporuku drugara koji nije clan,ali prati sve ovo redovno...Inace iz okoline Beograda sam,Zaklopaca kod Grocke... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bobangsxr 1384 Napisano Avgust 1, 2008 Drug član, 1140 postova Lokacija: cuprija- basel Motocikl: Aprilia SL 1000 Falco - Honda XL 1000 Varadero - Yamaha XVS 1300 Midnight Star-Yamaha Xcity 250-Yamaha Xmax 125 Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav i dobrodoso Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SH@NE 3 Napisano Avgust 1, 2008 Svrati ponekad, 234 postova Lokacija: Novi Sad(novo naselje) Prijavi odgovor kao problematičan dobrodosao! nidzo ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban 500 Napisano Avgust 1, 2008 Drug član, 1480 postova Lokacija: Bratunac, Earth Motocikl: R1200C, GS, DRZSM Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Nikola! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 768 Napisano Avgust 1, 2008 Ne silazi, 5816 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodošao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vampir 5 Napisano Avgust 1, 2008 U prolazu, 55 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Crven Ban 604 Napisano Avgust 1, 2008 Drug član, 1221 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: BMW sekta Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav i dobrodosao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan_ZR 7 Napisano Avgust 1, 2008 Advanced Member, 791 postova Lokacija: Зрењанин Motocikl: Sv650n Prijavi odgovor kao problematičan dobrodosao i da nadjes neki dobar motor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miges 0 Napisano Avgust 1, 2008 U prolazu, 99 postova Lokacija: Pancevo Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav i dobrodosao Nikola... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6104 Napisano Avgust 1, 2008 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav i dobrodoso Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Qwerty 0 Napisano Avgust 1, 2008 U prolazu, 6 postova Lokacija: Zaklopaca,BGD Prijavi odgovor kao problematičan Hvala svima na dobrodoslici...Znate kako kazu,bolje vas nasao Evo sta mi se desilo oko 23:30 kada sam se vracao iz Grocke kuci...Elem,otisao sa drugarima na pice u Grocku i kada sam se vracao kuci kod "Luba" (oni koji prolaze tuda znaju o cemu pricam),krenem da obilazim auto i autobus koji kilave a uzbrdo i pravac skoro 1000m,taman obisao autobus i cujem sirenu a ne vidim auto iza sebe,sklonim se u stranu i decko na SRAD 600 crvenom usporava i ide paralelno sa mnom i cujem ga kako se dere "Idiote,hoces da me ubijes,koj ti je k...c" a ni u jednom trenutku ga nisam video dok mi se priblizavao.Posle razmisljam,kojom li je on brzinom isao kada ja nisam ni stigao da registrujem da mi se priblizava???U cemu je fora da se sedne na motor i da se vozi onoliko koliko isti moze da ide,ako ce vec tako onda neka izadje na autoput,ali ne mora tako da se radi u naseljenom mestu.... Ako je decko clan foruma ovom prilikom mu se IZVINJAVAM jer ne verujem da mu je bilo lepo kada mu je proslo kroz glavu sta je sve moglo da se desi i apelujem da uspori malo...Prvi put da mi se ovako nesto desi,ni slicno... Nadam se da cu uskoro kupiti neki motor,ni sam ne znam sta cu,prosto ne mogu da se odlucim,ako ne ove,onda pri pocetku sledece sezone sigurno,a do tada cu da pratim i da ucim... Pozdrav svima i hvala jos jednom na dobrodoslici... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sale Po 1 Napisano Avgust 3, 2008 U prolazu, 35 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav i dobrodoso Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...