stilihon 22 Napisano Jul 23, 2020 Svrati ponekad, 94 postova Motocikl: gs500,honda hornet Prijavi odgovor kao problematičan Dakle drug je u potrazi za ovim koferom i pločom. Zvao je gotovo sve radnje po Bgu ali niko nema na stanju i svi kazu bice mozda za mesec dana. Ako neko slučajno ima da proda nov/polovan ili zna gde još može da se potraži neka pise ovde, pp ili 064- 47-93-164. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlig0r 1913 Napisano Jul 23, 2020 Drug član, 959 postova Lokacija: New Now Motocikl: Aprilia Shiver GT 750, Honda CB400N Prijavi odgovor kao problematičan ne znam da li mu je zanimljivo, ali ako meni stigne kappa k53 sledece nedelje, prodavacu moju kappa k49n i givi m5 plocu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21445 Napisano Jul 23, 2020 Integrisan, 9406 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Imam bas taj i metalnu kappa mkn plocu... Ako naleti na neki veliki coocase sa plocom evo dacu ovaj. Staju dve fullface kacige, dva originalna kljuca... Komplet platih 19900din U zamenu bih sto veci kofer, pa ako mu "izleti" nesto... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...