Boban Zemun 50 Napisano Octobar 21, 2010 Svrati ponekad, 168 postova Lokacija: Zemun Motocikl: GSX 600 R, Honda Deauville 650, BMW RT1200R Prijavi odgovor kao problematičan Brka je moj veliki prijatilj i dogar majstor i mozes da se sa njim konsultujes po itanju izrade podloge. Ovuv preradu koju sam radio sediste je radio janjke isto majstorcina.Sediste na ovom motoru je od jamahe prepravljeno za rep k6 1ooo sa svim mehanizmim i sve to spakovo hodu f2 600. Sve informacije na www.janjke-prerede.com A st se tice presvlacenje sedista ono zavisi sve od vase zelje i krece se za oba sedista od 5.000 din pa navise. Uskoro radim jednu potpuno slicnu pricu samo bez zadnjeg sedista ( radi se o stunt motoru bice tapacirana rupa gde se ubacuje nogu kada vozi na zadnjaka ) Ako te jos nesto zanima slobodno pitaj ;) ili poseti www.motosedista.rs Pozzz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlada185 57 Napisano Octobar 21, 2010 Svrati ponekad, 330 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Black Adder F4isport Prijavi odgovor kao problematičan E hvala za info bicemo u kontaktu ako/kad krenem nesto da radim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban Zemun 50 Napisano Novembar 2, 2010 Svrati ponekad, 168 postova Lokacija: Zemun Motocikl: GSX 600 R, Honda Deauville 650, BMW RT1200R Prijavi odgovor kao problematičan Samo za cika Peru :D :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola-Pera 247 Napisano Novembar 2, 2010 Drug član, 1032 postova Lokacija: Sopot Motocikl: BMW R1200RT Honda VFR 800 v-tec MotoGuzzi falkone NSU SuperMAX Tomos T12 Prijavi odgovor kao problematičan Dobro je odradjeno ali meni se vise svidja kako si kod mene uradio. Ukusi su cudo.Ne volim taj tip sedista. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N e g r o 384 Napisano Novembar 2, 2010 Zainteresovan, 471 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: R1150RT Prijavi odgovor kao problematičan @Pera: pa upucaj sliku tvog sedala ovde ako ti nije tesko... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Novembar 2, 2010 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Bobane..moze li neka slika od ST? Ako ima..ako ne zadovoljicu se sa afrikom ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola-Pera 247 Napisano Novembar 3, 2010 Drug član, 1032 postova Lokacija: Sopot Motocikl: BMW R1200RT Honda VFR 800 v-tec MotoGuzzi falkone NSU SuperMAX Tomos T12 Prijavi odgovor kao problematičan @Pera: pa upucaj sliku tvog sedala ovde ako ti nije tesko... Evo ga! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N e g r o 384 Napisano Novembar 3, 2010 Zainteresovan, 471 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: R1150RT Prijavi odgovor kao problematičan Evo ga! Prelepo. Hvala. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlada185 57 Napisano Novembar 5, 2010 Svrati ponekad, 330 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Black Adder F4isport Prijavi odgovor kao problematičan Kako lepa VFR a sediste je boli glava (sto i ja nemam ovakvo) Ovo je fenomenalno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Deki ZeMuN 5 Napisano Novembar 5, 2010 U prolazu, 28 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan Hvala,hvala!!!! :takoje: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bankbase 50 Napisano Novembar 7, 2010 U prolazu, 70 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW F650 CS Prijavi odgovor kao problematičan Bobane evo fotografija, ovo je baš bila "pimp my seat" akcija. Meni se dopada, neću da pominjem koliko je udobnije jer je još veći vizuelni efekat. Motor je definitivno unikatan sad, i pravi je fun bike, kakvim je i zamišljen. Crno sedište je bilo baš dosadno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban Zemun 50 Napisano Novembar 7, 2010 Svrati ponekad, 168 postova Lokacija: Zemun Motocikl: GSX 600 R, Honda Deauville 650, BMW RT1200R Prijavi odgovor kao problematičan Rade, druze, drago mi je da ti se svidja, jos mi je draze da ti odgovara sto se tice udobnosti. Ti znas da sam ja bio sumljicav sto se boje tice,ali ispalo je bas zanimljivo. Stvarno je :takoje: Jos samo pozdrav od nas i uzivajte ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vlada GS 190 Napisano Novembar 7, 2010 Zainteresovan, 709 postova Lokacija: Banovo Brdo - Beograd Motocikl: BMW 1200RT Prijavi odgovor kao problematičan Momci, jel imate neku ideju za mog Benka....ovo crveno nije mnogo unisteno, nego je puno klizavo...iz dva dela je! Unapred hvala! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban Zemun 50 Napisano Novembar 7, 2010 Svrati ponekad, 168 postova Lokacija: Zemun Motocikl: GSX 600 R, Honda Deauville 650, BMW RT1200R Prijavi odgovor kao problematičan Naravno da ima ideja, a i resenja za takvo sediste. Javi se, pa cemo se dogovoriti.Vise na www.motosedista.rs Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Deki ZeMuN 5 Napisano Novembar 7, 2010 U prolazu, 28 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan moze da se napravi udobno turing sediste(od materijala koji nece da kliza),ili da se samo presvuce takvo kakvo je u isti materijal,ILI da ti sam nesto osmislis(kako bi ti zeleo)pa da se tako uradi!!!pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6460 Napisano Novembar 8, 2010 Enduraš, 6408 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Bobane evo fotografija, ovo je baš bila "pimp my seat" akcija. Meni se dopada, neću da pominjem koliko je udobnije jer je još veći vizuelni efekat. Motor je definitivno unikatan sad, i pravi je fun bike, kakvim je i zamišljen. Crno sedište je bilo baš dosadno Sediste je jako lepo uradjeno, ali gde nadje ovu plavu boju na braon motor, bas ne ide nikako 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vlada GS 190 Napisano Novembar 8, 2010 Zainteresovan, 709 postova Lokacija: Banovo Brdo - Beograd Motocikl: BMW 1200RT Prijavi odgovor kao problematičan Naravno da ima ideja, a i resenja za takvo sediste. Javi se, pa cemo se dogovoriti.Vise na www.motosedista.rs Hvala, i vidimo se! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban Zemun 50 Napisano Novembar 8, 2010 Svrati ponekad, 168 postova Lokacija: Zemun Motocikl: GSX 600 R, Honda Deauville 650, BMW RT1200R Prijavi odgovor kao problematičan I ja sam bio skeptik ali lepo je selo sobzirom na kombinaciju boja.Radeova zelja je bila da sediste bude plavo sa crnim kederom i crnim stepom,vozacev deo da se digne za tri centimetra i mogu reci da je mnogo,mnogo lepsi uzivo a o udobnosti necu da pricam toce Rade da vam kaze, Vlado,druze vidimo se! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bankbase 50 Napisano Novembar 8, 2010 U prolazu, 70 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW F650 CS Prijavi odgovor kao problematičan Sediste je jako lepo uradjeno, ali gde nadje ovu plavu boju na braon motor, bas ne ide nikako Šta da ti kažem, previše sam gledao Orange county choppers, i njihova luda rešenja. Btw, motor je zlatne boje, nije braon, a boje su vrlo slične tvom avataru O udobnosti, hehehe, pa glupo mi je da pričam, nisam još nagazio neku ozbiljniju vožnju sa ovim sedištem, samo sam ga vozio u subotu (od svitanja do sumraka), a to i nije mnogo. Mogu samo da kažem da nisam pomislio da napravim pauzu da bi se protegao Bobanova sedišta dižu želju za vožnjom, provereno! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vele 8 Napisano Novembar 9, 2010 U prolazu, 89 postova Lokacija: Beograd, Herceg Novi Motocikl: Hyosung GT250R`10, Gilera Nexus 250ie SP, Peugeot Speed Fight 2 206 WRC Prijavi odgovor kao problematičan Pročitah temu od početka do kraja Sve čestitke za majstore !!! Ja bih pravio ovako nešto na GT250R-a, pa ako možete da mi kažete koliko bi otprilike ovo moglo izaći! Unaprijed hvala! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Deki ZeMuN 5 Napisano Novembar 10, 2010 U prolazu, 28 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan Evo da vidis kako izgleda jedan suzuki koji sam radio pre 2 godine,motor koji je pobrao sve simpatije bajkera i na ovaj rad sam dobio najvise pozitivnih komentara,a zamisao je bila ista kao tvoja!!! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vele 8 Napisano Novembar 10, 2010 U prolazu, 89 postova Lokacija: Beograd, Herceg Novi Motocikl: Hyosung GT250R`10, Gilera Nexus 250ie SP, Peugeot Speed Fight 2 206 WRC Prijavi odgovor kao problematičan Evo da vidis kako izgleda jedan suzuki koji sam radio pre 2 godine,motor koji je pobrao sve simpatije bajkera i na ovaj rad sam dobio najvise pozitivnih komentara,a zamisao je bila ista kao tvoja!!! svaka čast, to baš tražim !!! Poslao sam ti pp, pa kada stignu sjedišta eto me do vas!!! Pozdrav! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlada185 57 Napisano Novembar 11, 2010 Svrati ponekad, 330 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Black Adder F4isport Prijavi odgovor kao problematičan Evo da vidis kako izgleda jedan suzuki koji sam radio pre 2 godine,motor koji je pobrao sve simpatije bajkera i na ovaj rad sam dobio najvise pozitivnih komentara,a zamisao je bila ista kao tvoja!!! Ocu ovakav SukiZuki sa ovakvim sedistimaaaaa.... Bravo majstore Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Deki ZeMuN 5 Napisano Novembar 11, 2010 U prolazu, 28 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan Hvala za pohvalu,a suzuki je na prodaju ako vec nije prodat,to je motor od Radje sa foruma!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kica_kingbg 38 Napisano Novembar 16, 2010 Zainteresovan, 800 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: MZ ETZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan Ma,tvoje ručice su ČUDO.Samo tako nastavi,vredan,radan i mlad.Šta ćeš bolju kombinaciju za život. Još da se oženiš i uradiš CT,de bi ti bio kraj? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...