Deki ZeMuN 5 Napisano Januar 27, 2010 U prolazu, 28 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan Kosta 6000 dinara!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kobaja 269 Napisano Januar 27, 2010 Svrati ponekad, 434 postova Lokacija: Sremska Mitrovica / Nemacka Motocikl: Suzuki GSX 600F Prijavi odgovor kao problematičan I meni treba jedna obrada sedista. Htedoh da ti se javim na PP ali sanduce ti puno brate,brisi to da mogu i drugi da se jave ;D ;D Samo da skupim sta hocu pa cu ovde okacim i da cujem tvoje misljenje tj cenu Pozdrav i sve pohvale super radis ovo ;) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doda 122 Napisano Januar 27, 2010 Zainteresovan, 599 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Vidim,poredjali ste .... Sada ce sedista sama da se urade. : Radite bre nesto !! NESTRPLJIV SAM (moje sediste je do crveno - crnog) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lazić 129 Napisano Januar 27, 2010 Drug član, 1558 postova Lokacija: Mlecni put, Zemlja, Beograd, Zvezdara Motocikl: Cigareta skraćuje život za 2 minuta, buteljka vina za 4 minuta, a jedan radni dan skraćuje život za 8 sati !!! Ah, da KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Vidim,poredjali ste .... Sada ce sedista sama da se urade. : Radite bre nesto !! NESTRPLJIV SAM (moje sediste je do crveno - crnog) ;D ;D ;D ;D ;D ;D Kad ga budes video, prevrnuces se... ;D ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban Zemun 49 Napisano Januar 27, 2010 Svrati ponekad, 168 postova Lokacija: Zemun Motocikl: GSX 600 R, Honda Deauville 650, BMW RT1200R Prijavi odgovor kao problematičan Evo Dodo da ne kukas pola je gotovo ;D ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Charuga 768 Napisano Januar 27, 2010 Drug član, 1342 postova Lokacija: Beograd-Srbija Motocikl: ZX10-R Prijavi odgovor kao problematičan Poceo i ja da razmisljam da malo "ukrasim" motor.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doda 122 Napisano Januar 27, 2010 Zainteresovan, 599 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Odlicno,odlicno ! Posle cemo da se bacimo na onu bagser presvlaku za rezervoar. Mnogo je crna,da ubacimo neki detalj da razbijemo monotoniju ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Deki ZeMuN 5 Napisano Januar 28, 2010 U prolazu, 28 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan Doco a Boban zaboravio da ti kaze-tvoje sediste radimo poslednje,posto je redosled takav!!! ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
leonta11 115 Napisano Januar 28, 2010 Svrati ponekad, 273 postova Lokacija: Obrenovac Prijavi odgovor kao problematičan Haha onda moje ce da bude prvo ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lazić 129 Napisano Januar 28, 2010 Drug član, 1558 postova Lokacija: Mlecni put, Zemlja, Beograd, Zvezdara Motocikl: Cigareta skraćuje život za 2 minuta, buteljka vina za 4 minuta, a jedan radni dan skraćuje život za 8 sati !!! Ah, da KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Taman, dok ne prodje ovo sranje od vremena, da svi naprave sedista... ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola-Pera 190 Napisano Januar 28, 2010 Drug član, 1020 postova Lokacija: Sopot Motocikl: BMW R1200RT Honda VFR 800 v-tec MotoGuzzi falkone NSU SuperMAX Tomos T12 Prijavi odgovor kao problematičan Vidim,poredjali ste .... Sada ce sedista sama da se urade. : Radite bre nesto !! NESTRPLJIV SAM (moje sediste je do crveno - crnog) A moje pored tvojeg,hajde Boki i Deki,radite nesto! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3299 Napisano Januar 28, 2010 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5436 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan Pitanje za majstore , jel ima da se nabavi originalni materijal za tapaciranje ili kako se zove taj gumenkasti materijal ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Deki ZeMuN 5 Napisano Januar 28, 2010 U prolazu, 28 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan nesto kao originalan materijal imas u luisu ali cena mu je oko 30eura dimenzije 80=55 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lazić 129 Napisano Januar 28, 2010 Drug član, 1558 postova Lokacija: Mlecni put, Zemlja, Beograd, Zvezdara Motocikl: Cigareta skraćuje život za 2 minuta, buteljka vina za 4 minuta, a jedan radni dan skraćuje život za 8 sati !!! Ah, da KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan nesto kao originalan materijal imas u luisu ali cena mu je oko 30eura dimenzije 80X55 Jel to dovoljno za recimo KLEa? I koliko bi kostalo presvlacenje takvim materijalom...? Bez prepravljanja... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bojanboka 3 Napisano Januar 29, 2010 Svrati ponekad, 177 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pitanje za majstore , jel ima da se nabavi originalni materijal za tapaciranje ili kako se zove taj gumenkasti materijal ? a nesto priblizno tome moze da posluzi regenerat koji imas u raznim debljinama Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban Zemun 49 Napisano Januar 29, 2010 Svrati ponekad, 168 postova Lokacija: Zemun Motocikl: GSX 600 R, Honda Deauville 650, BMW RT1200R Prijavi odgovor kao problematičan Samo za Dodinu svastiku ;D ;D ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban Zemun 49 Napisano Januar 29, 2010 Svrati ponekad, 168 postova Lokacija: Zemun Motocikl: GSX 600 R, Honda Deauville 650, BMW RT1200R Prijavi odgovor kao problematičan A ovako je bilo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lazić 129 Napisano Januar 29, 2010 Drug član, 1558 postova Lokacija: Mlecni put, Zemlja, Beograd, Zvezdara Motocikl: Cigareta skraćuje život za 2 minuta, buteljka vina za 4 minuta, a jedan radni dan skraćuje život za 8 sati !!! Ah, da KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Na trenutak sam se osetio kao kad sam video moje sediste... SVAKA CAST... ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1030 Napisano Januar 29, 2010 Drug član, 2996 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Odlicni radovi!!!!! Nadam se da cu uskoro i ja da se uverim u kvalitet istih........ ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3299 Napisano Januar 29, 2010 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5436 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan Svaka chast! nesto kao originalan materijal imas u luisu ali cena mu je oko 30eura dimenzije 80=55 To sam vidio i malo je bezobrazna cijena , ali me zanima sta je kako se zove ? Pitanje za majstore , jel ima da se nabavi originalni materijal za tapaciranje ili kako se zove taj gumenkasti materijal ? a nesto priblizno tome moze da posluzi regenerat koji imas u raznim debljinama Regenerat? Jel to ovo sto zovu eko koza? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Januar 29, 2010 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan Samo za Dodinu svastiku ;D ;D ;D ;D ;D ;D Auuu...Dodo jest ti sjediste COOL. :o Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kobaja 269 Napisano Januar 30, 2010 Svrati ponekad, 434 postova Lokacija: Sremska Mitrovica / Nemacka Motocikl: Suzuki GSX 600F Prijavi odgovor kao problematičan Pa ovo je fenomenalno kako je uradjeno,tako odprilike bih voleo da imam na svojoj suzi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzolaja 89 Napisano Januar 30, 2010 Zainteresovan, 558 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Moto Guzzi Nevada 750 '97, Honda CB750C '82 Prijavi odgovor kao problematičan Hebote stvarno izgleda neverovatno,momci imaju zlatne ruke :o Greska u pravopisu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Deki ZeMuN 5 Napisano Januar 30, 2010 U prolazu, 28 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan Oce neko da kupi zlatnu ruku,ajmo ponude?????? ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lazić 129 Napisano Januar 30, 2010 Drug član, 1558 postova Lokacija: Mlecni put, Zemlja, Beograd, Zvezdara Motocikl: Cigareta skraćuje život za 2 minuta, buteljka vina za 4 minuta, a jedan radni dan skraćuje život za 8 sati !!! Ah, da KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Eeee... Cuvaj ruku... ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...