Pablo 1948 Napisano Jul 8, 2005 Vlasnik sajta, 5373 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Cao svima! Juce sam uradio mali upgrade moje honde. Tacnije, posao je uradio drugar IgorXT, a ostali bjbovci i Dirty su pomagali Ugradili smo FactoryPro dizne (sa titanijumskim iglama) i filter vazduha. Dobio sam 3 seta dizni (138mm, 140mm i 142mm) u kompletu, a na cbr-a smo stavili 140mm. Fabricke su 115mm, tako da je razlika ogromna. Plus, igle koje smo stavili su dosta zasiljenije od fabrickih, sto dosta menja kolicinu smese koja se salje u masinu kad se zavrne gas... Strucnjaci medju vama neka me isprave ako gresim Inace, filter vazduha je prilicno jednostavan i tu je trebalo malo modifikovati airbox kutiju, ali sve je proslo ok... Evo linka do websajta FactoryPro firme gde mozete videti delove koje smo ugradili... http://www.factorypro.com/Prod_Pages/prodh21.html (ugradili smo APK Kit). Ostalo je jos sutra (ili danas ako stignemo) da ugradimo pomerajuci rotor paljenja (ignition timing advancer) koji moze da promeni ugao pretpaljenja od -6 do +6 stepeni u odnosu na fabricki. Posle dosta raspitivanja na netu, kazu da je najbolje staviti +4 stepeni... U svakom slucaju, javicu vam sta se desava sa tim. Utisci iz voznje Zbog vazdusnog filtera, masina ima dosta dubok zvuk, prilicno silovito deluje... Do 5000rpm mi se slicno motor ponasa kao ranije (cini mi se), ali zato posle 5k rpm prosto me skida sa sedista... Bas je motor probao i NeshaTL i kaze da posle 5k rpm moj cbr ide dosta bolje nego njegov TL (V2 masina)... Javicu vam kako motor ide posle pomeranja ugla pretpaljenja! Inace, Dirty ima i jednu slicku sa ugradnje, pa ce to uskoro i okaciti ovde... Pozdrav! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andrejp 24 Napisano Jul 8, 2005 In memoriam, 884 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan cestitam! sad ce do Grcke da se stigne za 2 sta manje! :wink: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano Jul 8, 2005 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan Upravo sam prob'o tog nasviranog CBR-a. Mali je toliko nervozan, da mu treba neki :shock: Bensedin ili slièno sipati u rezzz, inaèe spadoste sa sedišta :oops: :oops: :oops: .Ne bi bilo loše zalepiti i parèe šmirgle od 10cm X 10cm na vozz sedište s bodljama na gore, u tom cilju. Vozio sam(i probao) svašta u životu, al' ovo je teribl (engl. strašno) :twisted: Možda nisam u 'formi' al' stvarno ne mogu da se zadržim u sedalu kad konjiæi krenu napo'e :kul: Rešenje je ipak šmirgla :baeh: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...